folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İran Amerikayı Photoshopla Vurucak!

İran Amerikayı Photoshopla Vurucak!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

DkN bunu yazdı:
    -----------------------------

BuZuL bunu yazdı:
    iran kazanır demiyorum dostum ama iran abd yi israili hergün tehdit ediyor neden abd veya israil birşey yapamıyor şuan o zaman ? bizim bilmediğimiz bir çok şey var abd ve yunanistan daha geçtiğimiz 2 hafta içinde 100 uçakla tatbikat yaptı ve bunu basın irana yapılacak olan hava saldırısı olarak değerlendiriyor abd ile iran çarpışırsa ne abd ezer diyebilirim nede iran ama iranda boş bir devlet değil iranın füzelerinin sayıları çapları ve tahribatları konusunu biraz araştır abd nin korktuğu nüükller ve başka şeyler var ortada ayrıca neden abd irana saldıracak diye bekliyoruzki ya iran abd ye saldırırsa ?

Çocuk gibi konuşuyorsun. Adama araştır diyorsun da, daha iran'ın nükleer savaş başlığına sahip olmadığını bilmiyorsun. İnsanlar füzeleri ne sanıyor çok merak ediyorum, sizin görüş açınızdan füzenin ne olarak görüldüğünü. Füze denilen şeyi bugün angola dahi üretebilir, füze altı üstü, dünyanın bütün ordularında var. Füze ile birlikte random savaş başlığı mı çıkıyor fabrikadan acaba? Ulan ben gönüllüyüm, dilekçe vereceğim İran konsolusluğuna, bir dahaki füze denemesinde beni hedef yapsınlar. O füze nükleer başlık taşımadıktan sonra kafama düşse bile ölmem. ABD dediğin devlet 1.000 adet nukleer baslıklı ICBM ve 48 adet her biri 10 nukleer baslık tasıyan mx peacemaker ICBM ve 151 adet nukleer bomba tasımaya tahsis edilmis ucaga sahip. ABD nin gucunu anlamıyorsunuz heralde, adam isterse dunyanın butun ulkelerine aynı anda nukleer baslıklı fuze atabilir. Neden anlamıyorsunuz, cok mu zor okudugunu anlamak. İran henuz uranyum zenginlestiren ve nukleer silahlanma programı yuruten bir ulke, iran'ın henuz nukleer savas baslıgı yok. bu yuzden 98129381293912 adet fuzesi olsa dahi hiç bir işe yaramaz. İran ABD ye saldırırsa sozunu de cahilliğine veriyorum, şu sözü duydum ya, insanlığımdan utandım şerefsizim.

hacı utanacağın bir şey yok sonuçta sende olabilirli konuşuyorsun bende öyle benim görüşüm budur senin görüşün odur bir şeyden utanmana gerek yok :) belki iranda daha fazlası vardır nerden biliyorsun ? abd bu kadar üstüne düştüğüne göre demekki var bir şeyler ben burdan birşey çıkarıyorum ha olmayadabilir ne yapayım yani görüşüm yanlış olmuş diye utanayımmı ?

ayrıca savaş ortamında ne olacağı hiç belli olmaz bir hiroşima buna örnek araştırmadan konuşuyorsun diyorsun ama bir zamanlar osmanlı kıtalara hükmediyordu şimdi ne oldu ? o yüzden abd güçlü olabilir fakat ondan daha güçlüsüde karşına çıkacaktır elvette bu bir saçmalık değil boşuna dememişler tarih tekerrürden ibarettir diye.

ayrıca o bir şeye benzetemediğiniz füzeler ile rusya bile gözdağı veriyor :) olayı füze olarak düşünmek çok yanlış sonuçta o füzelerin menzili 2000 km. suda bile saniyede 100 metre ile yol alıyor boru değil bu füze.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kroo bunu yazdı:

iyi de normal hal ile photoshoplu hal aynı zmanda çekilmemiş ki tel örgülere bakın :S

ewet haklısın aynı anda cekilmemiş..

Yetim düşler bekçisi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

ps olduğuna dair haber bir kaç tane gerçek olduğunu yayınlayan binlerce haber var neden tek olanı seçeyim?

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek

Yeni geliştirilmiş 2000km mezilli saap-3 füzeleri bizim toros roketlerinden iyi oldugu için mi çekemiyorsunuz :)))ABD yi istediğiniz kadar tutun ABD her girdiği savaşı kaybediyo.Cehenneme dönüşüyo girdiği yerler.İranda öyle olacak.Havadan vurup yere inecekler.Yere indilermi güzel sürprizler var.He bazılarıda havadan vurup başka bişi yapmıycak diyor.:)) Amerika irandan once bir çok savaşa katıldı.Hatta irandan daha ufak bolgelerede hava operasyonu yaptıgı olmustur ama her zaman karabirliklerini gondermiştir çünkü yerde hakimiyet sağlayamassan o sana çok kotu döner.Ayrıca iran tarafına başka ülkelerden gececek başta turkiye olmak üzere o mücahitlerden hiç bahsetmiyorum...

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

iranın avukatı değilim ama gladio hocam mantıken düşünürsek ; yeni kalkmış bir füzenin kalkış anında dışarı çıkardığı gazlar desek ?  olamaz mı ? o gazlar öyle bir renk veremez mi ?

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    BuZuL bunu yazdı:

DkN bunu yazdı:

BuZuL bunu yazdı:
    iran kazanır demiyorum dostum ama iran abd yi israili hergün tehdit ediyor neden abd veya israil birşey yapamıyor şuan o zaman ? bizim bilmediğimiz bir çok şey var abd ve yunanistan daha geçtiğimiz 2 hafta içinde 100 uçakla tatbikat yaptı ve bunu basın irana yapılacak olan hava saldırısı olarak değerlendiriyor abd ile iran çarpışırsa ne abd ezer diyebilirim nede iran ama iranda boş bir devlet değil iranın füzelerinin sayıları çapları ve tahribatları konusunu biraz araştır abd nin korktuğu nüükller ve başka şeyler var ortada ayrıca neden abd irana saldıracak diye bekliyoruzki ya iran abd ye saldırırsa ?

Çocuk gibi konuşuyorsun. Adama araştır diyorsun da, daha iran'ın nükleer savaş başlığına sahip olmadığını bilmiyorsun. İnsanlar füzeleri ne sanıyor çok merak ediyorum, sizin görüş açınızdan füzenin ne olarak görüldüğünü. Füze denilen şeyi bugün angola dahi üretebilir, füze altı üstü, dünyanın bütün ordularında var. Füze ile birlikte random savaş başlığı mı çıkıyor fabrikadan acaba? Ulan ben gönüllüyüm, dilekçe vereceğim İran konsolusluğuna, bir dahaki füze denemesinde beni hedef yapsınlar. O füze nükleer başlık taşımadıktan sonra kafama düşse bile ölmem. ABD dediğin devlet 1.000 adet nukleer baslıklı ICBM ve 48 adet her biri 10 nukleer baslık tasıyan mx peacemaker ICBM ve 151 adet nukleer bomba tasımaya tahsis edilmis ucaga sahip. ABD nin gucunu anlamıyorsunuz heralde, adam isterse dunyanın butun ulkelerine aynı anda nukleer baslıklı fuze atabilir. Neden anlamıyorsunuz, cok mu zor okudugunu anlamak. İran henuz uranyum zenginlestiren ve nukleer silahlanma programı yuruten bir ulke, iran'ın henuz nukleer savas baslıgı yok. bu yuzden 98129381293912 adet fuzesi olsa dahi hiç bir işe yaramaz. İran ABD ye saldırırsa sozunu de cahilliğine veriyorum, şu sözü duydum ya, insanlığımdan utandım şerefsizim.

hacı utanacağın bir şey yok sonuçta sende olabilirli konuşuyorsun bende öyle benim görüşüm budur senin görüşün odur bir şeyden utanmana gerek yok :) belki iranda daha fazlası vardır nerden biliyorsun ? abd bu kadar üstüne düştüğüne göre demekki var bir şeyler ben burdan birşey çıkarıyorum ha olmayadabilir ne yapayım yani görüşüm yanlış olmuş diye utanayımmı ?

ayrıca savaş ortamında ne olacağı hiç belli olmaz bir hiroşima buna örnek araştırmadan konuşuyorsun diyorsun ama bir zamanlar osmanlı kıtalara hükmediyordu şimdi ne oldu ? o yüzden abd güçlü olabilir fakat ondan daha güçlüsüde karşına çıkacaktır elvette bu bir saçmalık değil boşuna dememişler tarih tekerrürden ibarettir diye.

ayrıca o bir şeye benzetemediğiniz füzeler ile rusya bile gözdağı veriyor :) olayı füze olarak düşünmek çok yanlış sonuçta o füzelerin menzili 2000 km. suda bile saniyede 100 metre ile yol alıyor boru değil bu füze.

Hacı bunun görüş ile alakası yok, siyaset yapmıyoruz burda, savaşlar görüşlerle yapılmıyor, düşünceler değil somut envanter ile yapılıyor. Rusya istediği ülkeye elindeki füze ile gözdagı verebilir çünkü Rusya nın nukleer savas baslıkları var, ABD den sonra en fazla baslıga sahip 2. ulke. Yani şu yazdıgımı okudun hala mı anlamadın, ustun caba mı sarfediyorsun anlamamak için, tek basına fuze bir hictir, fuzenin uzerine takılan savas baslıgının etkisi onemlidir. İran'ın nukleer savas baslıgı yok belki kalın yazınca anlarsın. Fuzenin birseye benzeyip benzememesi onemli degil, isterse havada cicek acsın, kugu golu balesi yaparak ucsun, fuze sadece fuzedir. Onun uzerindeki savas baslıgı onemlidir. Bomba odur, patlayan ve etki yaratan baslıktır fuze degildir. Fuzenin tek gorevi savas baslıgını hedefe ulastırmaktır. Hala anlamayacaksan bisey demiyorum hoca, takıl kafana gore. Siz ABD nin yıkılmasını beklerseniz daha cok beklersiniz, belki bundan 3000 yıl sonra biraz sendeler, 10000 yıl sonra da yıkılır. Dunya yaratıldıgından bu yana hiçbir ulke en dunya nın geri kalanı ile arasındaki farkı bu kadar acamamıstı, ABD bir ilktir, iktidarı kıyamete kadar devam edebilir.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

hacı zaten irana yapılan baskı nükleer çalışmaları içindir bil bakalım nükleer başlık nerde nasıl üretilir ? cahilce konuşmana gerek yok abd o kadar tepkiyi boşunamı veriyor ? iranın nükleer tesislerinde ne ürettiğini sanıyorsun  2 füze 3 torpil 4 kız kaçıran üretmiyor orda abd nin korktuğu şey oluyor zaten...

amerikanın iranın üstüne çökmeyi istemesinin sebebi nükleer başlık zaten abd istihbaratı bunu biliyor ve açık açıkda söylüyor. iran bugün savaş uçağı üreten bir ülke ayrıca petrol ve doğal gaz gibide önemli faktörleri var bunları görmezlikten geliyorsan sen hakklısın hacı :D

aramızdaki fark ben olabilir diyorum sen olur diyorsun :D 10.000 yıldan bahsediyorsun abd den önce osmanlı vardı git biraz tarih araştır istersen.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

GLaDio bunu yazdı:

hesaba katmadigin bi$e var. sonradan firlayan fuze digerleri 1cm ilerlemeden onlara nasil yeti$iyo?

ayrica normal resimdeki fuzelerin biraktigi duman ile photoshoplu olandaki duman tipatip ayni $ekilde

ve son olarak da sonradan eklenen fuze ve dumaninin etrafindaki alan daha acik renkte

doğru diyorsun1

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kantar31
    kantar31's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

la isteyen istediğini yazar istediği kadarda saçmalar burası forum ne kırvanıyonuz sanki siz silah uzmanı ,ortadoğu stratejisti felansınızda bizmi bilmiyoz töbe töbe=) bunlarla ilgili fazladan 2-3 yazı okuyup böbürlenmeye gerek yok herkesin iyi bildiği bişeyler vardır elbet velhasılı kelam enaniyete gerek yok beyler bilgi paylaşımı yapın sidik yarışı değil=)

uzun bi süre daha yokum ehtiyarlar... iade-i yorum yapamadıysam kusura bakmayın
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

onlar ps ise bunlar ne ?

http://www.youtube.com/watch?v=QZOYbx0i9oM
    http://www.youtube.com/watch?v=QX6eDhc7Kgg

Toplam Hit: 11270 Toplam Mesaj: 72