İran Amerikayı Photoshopla Vurucak!
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
bakın şu kahve rengi nin altında ok gibi bişey var bu normal resim ve onun üstündekire 1 2 saniye sonrası hile deil şu yan yatık ok gibi füze fırlamış o arada
edit :

ahanda bu füze fırlamış
-----------------------------evet abi aynen öyle.Photoshoplu bölüm bulamadım ben ??
-
La bi füzeden nolacak :S Savaşın gidişatı mı değişecek saçmalığa bak 2 füzeyi 100 füzeye çıkarsalar anlıcamda 3 füze olmuş 4 :D Saçmalık...
-
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------Çok ileri görüşlüyüm arkadaş seviyorum kendimi.Abdnin göt korkusuymus :) Orada bir füzenin eksik olup olmaması olası bir savası iranın kazanacagı anlamında yorumlayan varsa yazsında millet yüz kaslarını kullandamadan gülsün.
iran kazanır demiyorum dostum ama iran abd yi israili hergün tehdit ediyor neden abd veya israil birşey yapamıyor şuan o zaman ? bizim bilmediğimiz bir çok şey var abd ve yunanistan daha geçtiğimiz 2 hafta içinde 100 uçakla tatbikat yaptı ve bunu basın irana yapılacak olan hava saldırısı olarak değerlendiriyor abd ile iran çarpışırsa ne abd ezer diyebilirim nede iran ama iranda boş bir devlet değil iranın füzelerinin sayıları çapları ve tahribatları konusunu biraz araştır abd nin korktuğu nüükller ve başka şeyler var ortada ayrıca neden abd irana saldıracak diye bekliyoruzki ya iran abd ye saldırırsa ? -
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------La bi füzeden nolacak :S Savaşın gidişatı mı değişecek saçmalığa bak 2 füzeyi 100 füzeye çıkarsalar anlıcamda 3 füze olmuş 4 :D Saçmalık...
hacı şu bakkallarda satılan füzelerden değil bunlar :D ayrıca bir değil yüzlerce var.hiroşimadaki gibi bir şey düşün kafanda bir füze değil atıyorum 100 taneyi atarsan ne olur ?
komplo teorisi demeyin şuan bunu yapmak nükleer ile uğraşan ülkeler için zor değil.
bir haber yazayım oku daha iyi anlarsın
İran devlet televizyonunun haberine göre, Devrim Muhafızları Kara, Hava ve Deniz Kuvvetlerince ortaklaşa yürütülen tatbikatta, karadan karaya, sahilden denize, karadan havaya, denizden havaya ve denizden denize çeşitli füze denemesi başarıyla yapıldı.
"Yüce Peygamber-3" adlı tatbikatta denenen füzelerin, 170 ila 2 bin kilometre menzilli olduğu belirtildi.
Tatbikatın bugünkü bölümünde orta ve uzun menzilli füzelerin yanı sıra "Hoot Torpedo" diye bilinen ve deniz altında saniyede 100 metre hızla giden torpidoların denendiği kaydedildi.
İran, dün aralarında Şahap-3'lerin yeni versiyonunun da bulunduğu orta ve uzun menzilli 9 füze denemesinde bulunmuştu.
Füzelerin manevra kabiliyeti yüksek, hızlı, akıllı güdümlü, günün her saatinde ve her hava koşulunda fırlatılabilecek teknik özelliklere sahip olduğu belirtildi.
Basra Körfezindeki tatbikat, 3. gününde, savaş gemileri, denizaltıları, hücum botları, savaş uçakları ve saldırı helikopterlerinin katılımıyla devam ediyor. -
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------La bi füzeden nolacak :S Savaşın gidişatı mı değişecek saçmalığa bak 2 füzeyi 100 füzeye çıkarsalar anlıcamda 3 füze olmuş 4 :D Saçmalık...
-----------------------------haklı :D
-
FOXXLY bunu yazdı:
bakın şu kahve rengi nin altında ok gibi bişey var bu normal resim ve onun üstündekire 1 2 saniye sonrası hile deil şu yan yatık ok gibi füze fırlamış o arada
edit :

ahanda bu füze fırlamış
-----------------------------hesaba katmadigin bi$e var. sonradan firlayan fuze digerleri 1cm ilerlemeden onlara nasil yeti$iyo?
ayrica normal resimdeki fuzelerin biraktigi duman ile photoshoplu olandaki duman tipatip ayni $ekilde
ve son olarak da sonradan eklenen fuze ve dumaninin etrafindaki alan daha acik renkte

-
Ne olursa olsun İran taraftarıyım..
hea söylentiler.. sadece ABD'nin ne bok oldugunu bilirler kaçınız iranın nasıl bir yapıya nasıl bir sisteme sahip oldugunu bilir.. ? bilenleriniz belkide çok azdır.. hea kesinlikle bir seyi ispat etme gibi bi lüksüm yok.. ister inanın ister inanmayın. savas esnasında abd göt korkusundan ne bok yeceğini sasırır ama iran ise iman gücü oldugu için gözünü kırpmadan tüm mucahidler canını feda ederler bu yol ugrunda..
http://www.velfecr.com/haber_detay.php?haber_id=7774
.....
vs..vs..
-
Şu abede iranıda züksede görsek :D kim güçlü kim güçsüz
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------haklı
zaten deneme deil mi bunlar az yapar adam
biri bozuk çıkarsa hepsi bozuk olur :D
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------Şu abede iranıda züksede görsek :D kim güçlü kim güçsüz
dikkat et seni de zükmesin :C