folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İran Amerikayı Photoshopla Vurucak!

İran Amerikayı Photoshopla Vurucak!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek

saddamda bağdatın etrafını ateşden hendekle örecek, çölün içindeki gizli yer altı üslerinden tanklar çıkarıp, israili nükleer kimyasal füzelerle vuracaktı.noldu? fos

ortada bi savaş varsa ve yenmen garanti gibiyse düşmanı büyük göstermen senin kazanacağın zaferini dahada büyültecektir.

yoksa körfezdeki uçak gemilerinden füzler uçaklar kalkıp tahranı vurduktan engeç bir hafta sonra bütün ülke düşer.yanlız uçaklar su yakmadığı için bu aralar biraz az inip kalkıyor yani.

Ayrıca çok şekersin :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slave13_
    slave13_'s avatar
    Erkek

baal ve foxlly haklı abd e gaztesine inanacak değilim ayrıca ordatada fotosopluk bişide yoqq hepsi boş bunlar

Gördüm ölümü kaç kez <br> Selam verip geçti gülümseyerek <br> Ben korkusuz Kepez <br>
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek

ZaYGo bunu yazdı:
    -----------------------------

Yeni geliştirilmiş 2000km mezilli saap-3 füzeleri bizim toros roketlerinden iyi oldugu için mi çekemiyorsunuz :)))ABD yi istediğiniz kadar tutun ABD her girdiği savaşı kaybediyo.Cehenneme dönüşüyo girdiği yerler.İranda öyle olacak.Havadan vurup yere inecekler.Yere indilermi güzel sürprizler var.He bazılarıda havadan vurup başka bişi yapmıycak diyor.:)) Amerika irandan once bir çok savaşa katıldı.Hatta irandan daha ufak bolgelerede hava operasyonu yaptıgı olmustur ama her zaman karabirliklerini gondermiştir çünkü yerde hakimiyet sağlayamassan o sana çok kotu döner.Ayrıca iran tarafına başka ülkelerden gececek başta turkiye olmak üzere o mücahitlerden hiç bahsetmiyorum...

Saçmalamanın sınırlarını aştın , rekora koşuyorsun .

Ülkenin santrallerini , yerleşim birimlerini , fabrikalarını , tarlalarını , köprülerini , yollarını vs. bombaladıktan sonra , karadan İran'a girse nolur , girmese nolur ? Kafan basıyorsa azcık , düşünüp yazarsın .

ABD girdiği her savaşı kaybediyor demişsin , güldüm bayağı . ABD girdiği savaşları sen ve senin gibi düşünenler açısından kaybediyor , doğrudur . İki tane dandik kanalda "direnişçiler x tane Amerikalı asker öldürdü." haberini duyup , gaza geliyorsunuz , ABD nereye kaybetti savaşları , kaybetse bugünkü kadar güçlü olmazdı .

Mücahitleri öyle bir göstermişsin ki , kitle imha silahı sanki bu adamlar . Ne mücahiti hocam ne mücahiti , USMC ve bilimum eğitimli birliklerin yanında mücahit nedir ki yani , ne yapabilir ?

Kuru kuru imanla olmaz bu işler , saçma sapan konuşmayın .

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:

amerikanın göt korkusu ps ye bile yansımış ilginç :)

abd kıvırma moduna girmiş ortalık karışacak anlaşılan.

abd neden götünü yırtıyor o zaman irana neden baskı kuruyor bir ps ile bu kadar çok şey yapılabilinirmi bunların videoları var onlarda yalandır kesin :D

abd bas bas bağırıyor kuyruğuna basılmış yılan gibi ps işi falan değil.

abd'yi sevdğim yok ama, duygularla da konuşmam böyle bir konuda. sen diyorsun ki, abd terlik giyen, menzili 150 metre olan silahlar taşıyan askerlerden korkacak?

iran'ın şahab dan başka korkulacak silahı var mı? kaç şahab mevziisi var? 150? 200? abd gece uçuş imkanı olmayan iran'ın bu mevziilerini bir gece de vuramaz mı ? cevabını siz verin...

ha madem neden vurmuyor dersen, öyle haydi kalkın operasyona şeklinde bir şey değil mutlaka ki bir stratejileri vardır.

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

foxxly ye katılmıyorum.

çünkü eğer dediği gibi arada 1-2 saniyelik bir fark olsa diğer füzeler çoktan kopmuş gitmiş olurdu.

resimlere baktığınızda tüm füzelerin hizaları aynıyken ikinci resimde fazladan bir füze var, bu teknik olarak imkansız.

1-2 saniye sonra ateşlenmiş olması için ilk resimdeki sağ ve soldaki füzelerin daha ilerde ve hatta görüntünün dışında olması gerekir.

bu yüzden kesinlikle photoshoptur diyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

adamlar ftoğraf çekmek için füzel fırlatmak zorundamı?

:D

belki gösteriş için yaptırmıştır :d olamazmı?:D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarninG_ErroR
    WarninG_ErroR's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

İran ancak mala vurur :|

helikopter kiralayıp norveçli üstsüzleri görsel taciz edesim var.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

İran'ın yeni orta ve uzun menzilli füze denemesinde bulunduğu bildirildi. 
    İran devlet televizyonunun "son dakika" olarak geçtiği habere göre, Devrim Muhafızlarının Basra Körfezindeki tatbikatının 3. gününde, orta ve uzun menzilli yeni füze denemesinde bulunuldu. 

"Yüce Peygamber-3" adlı tatbikatının geceki bölümünde başarıyla denenen füzelerin, günün her saatinde ve her hava koşulunda fırlatılabilecek teknik özelliklere sahip olduğu belirtildi. 

İran, dün de 2 bin kilometre menzilli ve 1 ton ağırlığındaki Şahap-3 füzelerinin yeni versiyonunu denemişti. Denenen füzeler arasında orta menzilli "Fatih" ve "Zelzal" füzeleri de bulunuyor

hocalar saçmalamışsınız adamlar resmen şov yapmışlar oradaki bir iki fotoğrafta fotosop olsa ne yazar?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ps değil bence o resimlerdeki ard arda çekilmiş olabilitesi de var

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    BuZuL bunu yazdı:

hacı zaten irana yapılan baskı nükleer çalışmaları içindir bil bakalım nükleer başlık nerde nasıl üretilir ? cahilce konuşmana gerek yok abd o kadar tepkiyi boşunamı veriyor ? iranın nükleer tesislerinde ne ürettiğini sanıyorsun 2 füze 3 torpil 4 kız kaçıran üretmiyor orda abd nin korktuğu şey oluyor zaten...

amerikanın iranın üstüne çökmeyi istemesinin sebebi nükleer başlık zaten abd istihbaratı bunu biliyor ve açık açıkda söylüyor. iran bugün savaş uçağı üreten bir ülke ayrıca petrol ve doğal gaz gibide önemli faktörleri var bunları görmezlikten geliyorsan sen hakklısın hacı :D

aramızdaki fark ben olabilir diyorum sen olur diyorsun :D 10.000 yıldan bahsediyorsun abd den önce osmanlı vardı git biraz tarih araştır istersen.

Hacı cehaletin sınırlarını zorluyorsun. ABD iran'a nukleer calısmalarını durdurması icin yapıyor bu baskıyı evet, cunku iran nukleer calısmalara devam eder ve uranyum zenginlestirmeyi bitirirse 25-30 sene sonra nukleer silah uretimine gececek. Suanda iran nukleer tesislerde enerji uretiyor, arastırma yapıyor. İran'a ilk nukleer tesisi zaten ABD kurdu, iranın neyle ugrastıgını irandan daha iyi biliyor. ABD nin cokmeyi isteme sebebi ileride iran'ın nukleer silah uretimini engellemek ve bop kapsamında yoluna devam etmek. 

En kıl olduğum şeydir, bana tarih araştır deme hacı. Ben sırf okuduklarımı ust uste koysam senin boyunu beş kat aşar. Osmanlı hiçbir zaman tum dünya ya hükmetmedi, dünya ile arasındaki farkı bu denli (ABD kadar) açamadı. Doğuda Çin ve kimi zaman Japonya, batıda ispanya-habsburg herzaman Osmanlı kadar güçlü devletlerdi. Sadece 1512-1566 arası surecte takipcilerine nazaran gucluydu. batıda duzensiz balkan uluslarını guneyde col bedevilerini yenerek adam olunmaz. ABD dunya tarihinde hicbir devletin yapamadıgı kadar fark atmıstır dunyanın geri kalanına, Roma yı bile geçmişken osmanlının latifesi bile yapılamaz. Bunu benim soylemem onemli degil, dunyanın en onde gelen stratejistleri, ekonomistleri bunu soyluyor.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
Toplam Hit: 11261 Toplam Mesaj: 72