İş Bulmak Niye Bukadarzor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

ya iş yok demeyin a.q. adamlar 400 kişilik kontenjan açıyor sgk da 1600 tl maaşla 114 kişi başvuru yapıyor ondan sonra iş yok diyorlar anasını satim demeyin abi iş beğenmiyoruz deyin

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

Allura bunu yazdı:
    -----------------------------

mrphs bunu yazdı:

3 yıldır yurtiçinde 17 yurtdışında bilmem kaç tane şubesi olan ismi sayılı baklava üretimi yapan şirketteyim. mali müşavirlik ruhsatım var. 2 yıldır zam yok.işsiz kalırım boşta gezerim diye 3 kuruş maaşa tamah ediyorum işten çıkmaya çekiniyom. Allah sonumuzu hayır etsin

hocam halın hakikaten garipmiş, bizim arkadaşın arkadaşı yeminli mali müşavir oldu bir büro açtı aylık geliri 60-70 milyar bir kaç  tane şirket almışlar adamın hayatı kurtuldu

hocam arkadasın arkadası kaç yasında. ymm olabilmek için bilfiil 10yıl mali müşavirlik  yapmak gerekiyor. 

le le le sakine
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

cilginsucu bunu yazdı:

seadog bunu yazdı:

Çünkü Türkiye ekonomisinin durumu iyi falan değil. Aslında ekonomi içler acısı bir halde. Ekonomiyi borsaya sokulan sıcak para ayakta tutuyor. Sıcak paranın gelme amaçı ise insanların gözünü boyayarak AKP hükümeti'ne olan güveni devam ettirip daha fazla tavizle BOP'a devam etmek.

duyanda sanacak ömceden göken iş yağıyordu daha ömce dünyadan dilenirhaldeydik insan ön yargıdan ömce tarihini bilmeli bu memleket hep aç hep açtı allahtan şimdi biraz kıpırdadı ben diyorumki işi birilerine maletmeden biz işi nasıl buluruz yoksa ne işimvar akp ile chp ile mhp ile ben iş nasıl bulurum benim derdimbu bunu kimseye mağletmeden bulmak

iyi de ortada bir yonetim var. o adamlarin kararina gore ise giriyosun ya da issiz kaliyosun. siyasete kaymasin da yoneticiler senin ulkenin ekonomisinin icini bosaltip disini suslerse sen de boyle borsa super ihracat ucuyor gibi yalanlara kanarsan senin gibi binlerce vatandas ayni yalanlari cignemeden yutarsa bu ulkede issizlik daha cok konusulur bu forumda is bulmak neden zor diye daha onlarca baslik acilir. sorunlara cozum uretebilmek icin once sorunlarin nedenlerini kavramak gerekir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek
    EnerJiC bunu yazdı:

ya iş yok demeyin a.q. adamlar 400 kişilik kontenjan açıyor sgk da 1600 tl maaşla 114 kişi başvuru yapıyor ondan sonra iş yok diyorlar anasını satim demeyin abi iş beğenmiyoruz deyin

nerede o ilan hocam ver direk başvurayım...o paraya 7 gün 14 saat günde çalışırım :D

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

abi aylarca eleman arıyoruz sanayide vasıfı olmayan elemanlara bile yüksek oranlarda maaşlar teklif etmek zorunda kalıyoruz eleman bulamıyoruz milletde işsizlik diyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

KILICH bunu yazdı:
    EnerJiC bunu yazdı:

nerede o ilan hocam ver direk başvurayım...o paraya 7 gün 14 saat günde çalışırım :D

hocam o işe arkadasım basvurdu işe acayip ihtiyacı vardı onu cagırsalar koşa koşa gidicekti. basvuranlardamı tuhaflık var işe alım yapanlardamı çözemedim

le le le sakine
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

arkadaşlar bu ülkede iş bulmak isteyene iş var cvm harika ama iş bulamadım diye bir şey kolay kolay olmaz. Gene de bulamadın ne yaparsın kpssye girirsin biraz genel yetenek genel kültür çalış ve istediğin şehirde devletin memuru işçisi teknisyeni ol ortalama 1000lira maaştan başlar.

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek
    Biz de heryere ilan bırakıyoruz...Hep çağrı merkezlerinden geri dönüş oluyo? İstemiyorum çağrı merkezi...Sen de diyosunki hocam eleman bulamıyoruz....Söyleyin neresi ise gelelim,istihdam edin bizi :D

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

Gelin edeyim :D yok abi aylarca eleman aradık sonra sonra yetimhaneden 3 4 tane çocuk çıkardık onları yetiştiriyoruz

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

KILICH bunu yazdı:
    EnerJiC bunu yazdı:

lan ben aradım taradım bulamadım amk tvde de çıkmış hatta :S sallamıolarsa nasıl 114 kişi başvurmuşki onu anlamadım birinden duydum aradım nette yok kardeşim sonra bi baktım pat tv ye düşmüş :D

Living Death
Toplam Hit: 9477 Toplam Mesaj: 63