İşid-Hdp Gaziosmanpaşa‘Da Çatıştı
-
bu piçlerin elebaşı hapiste.
elebaşını serbest bırakın diyorlar.
masum insanlar ölmez umarım -
gitsinler başka yerde sevişsinler bula bula İstanbul'u mu buldu pezevenkler.
-
tustanbakanadam bunu yazdıkarabudun bunu yazdıtustanbakanadam bunu yazdıtereke34 bunu yazdı
gop taki olaylar çok basit abi, hatta buradan takip edebilirsiniz: http://www.halkinsesitv.com
Kısaca anlatayım, gop da alevilerin bulunduğu halk cephesi, kürtlerin bulunduğu hdp ve polis ajanları(çeteler) var. Halk cephesi uyuşturucuya karşı ve kendi gençlerini zehirletmek istemiyor. Hdp'nin de bölgedeki tek geçim kaynağı uyuşturucudur. Polis ise tam bir götverenlik yapıp hem gezinin intikamını almak için hemde dini ve etnik bölünme yaratmak amaçlı çeteleri öne sürerek ortalığı karıştırıyor. Yani orası şu an cehennem. Orda yaşayanlara sabır dilerim.
:) Halk cephesi iyi ki ikiye bölündü , yoksa kürtçü alevilerin arasında Türk aleviler kaynıyordu. Şahsen destekliyorum halk cephesini
Ne zaman bölündü bunlar?
hocam bir kısmı en azından pkk'nın kardeş olmadığını , onlardan bi halt olmayacağını anladı. yani kötünün iyisi durumunda destekliyorum. hala salak salak işler yapanlar çok ama.
halk cephesi zaten öteden beri kürt milliyetçileriyle birlikte hareket etmiyordu. bu arada halk cephesi bölünmedi, yanlış bilgi vermeyelim.
-
Edit:Çok mantıklı cevaplar geldi yazdığım yazıyı 2 ırkçı vasıfsız primat yüzünden sinirle yazdım , bu primatlardan biri zaten foruma saçma sapan konular açan gereksizin biri , bazı hocalar konu kürtler olunca direkt elektrik faturasına bağlıyor o kaçak elektrik yapanların ne kendine ne vatana millete zerre katkısı var emin ol senden daha çok sövüyorum onlara ve de emin ol bunun kahrını senden daha çok yine biz çekiyoruz günde en az 2 kez elektrk gidiyor trafoya yüklleniyor şerefsizler biz bardak bardak terlerken bazı şerefisizn evlatları 24 saat klima açıp ayda 10tl 20 tl fatura ödüyor şikayet ettiğimiz oldu ama açma - kesme elemanlarında iş yok bu şerefsizlere bir yaptırım bile yok.Irkçı insanlara hep antipati duydum , diyarbakır ordu evinin duvarında Mustafa Kemalin bir sözü yazılı(Bu bina rantçı hükümet tarafından sapasağlam olmasına rağmen sırf Mustafa Kemali temsili kabartma resim ve sözü olduğundan dolayı depreme dayanıksız diye boşaltıldı ve şuan yıkılmayı bekliyor.)
DİYARBEKİRLİ, VANLI, ERZURUMLU, TRABZONLU, İSTANBULLU, TRAKYALI, MAKEDONYALI
HEP BİR IRKIN EVLATLARI, HEP AYNI CEVHERİN DAMARLARIDIRM.Kemal
Umarım tüm ülkedeki insanlar bu bilince varır , bugün ülkemizin bu durumda olmasının sebebi bu bilince varamamamız bu sözden en çok biz kürtlerin nasiplenmesi lazım bu bir gerçek.

d3lete tarafından 05/Ağu/14 01:47 tarihinde düzenlenmiştir -
kuytayın bizi küyt abiley
-
KAAMOS bunu yazdı
Tamam
-
Bandito bunu yazdı
:D yav beyler direk arap kökenli değil buradaki işidliler. Bildiğin türk amk ailesi acayip bir dini eğitim vermiş kafa gitmiş artık adamların birebir bağlantısı olmasada o yolda ilerliyorlar.
Hollandalı bir türk vardı işidin en gözde elemanı :D adam hollanda ordusunda özel kuvvetlerde mi ne eğitim almış buradada askerliğini komando olarak yapmış :D işide gelen salaklara eğitim felan veriyormuş twtteri de var oradanda cevap felan veriyor 3 dil felan biliyor herif :D
Bizdede var acayip bunların kafasında olan tipler facede rast gelmiştim adamlar toplama kampı gibi çalışıyor yok böyle birşey şaşırdım amk bizim miletten beklemezdim canlı bomba olmayı felan canlı bomba olup biryerleri havaya uçuran türkler bile var yazın youtubea türkü felan söyleyip gidip patlayorlar kendilerini :D neşid mi birşey diyorlar türkülerede :D
nasheed :D
-
d3lete bunu yazdıKAAMOS bunu yazdı
Tamam
such heval much keko
-
SyspioniC bunu yazdıtustanbakanadam bunu yazdıkarabudun bunu yazdıtustanbakanadam bunu yazdıtereke34 bunu yazdı
gop taki olaylar çok basit abi, hatta buradan takip edebilirsiniz: http://www.halkinsesitv.com
Kısaca anlatayım, gop da alevilerin bulunduğu halk cephesi, kürtlerin bulunduğu hdp ve polis ajanları(çeteler) var. Halk cephesi uyuşturucuya karşı ve kendi gençlerini zehirletmek istemiyor. Hdp'nin de bölgedeki tek geçim kaynağı uyuşturucudur. Polis ise tam bir götverenlik yapıp hem gezinin intikamını almak için hemde dini ve etnik bölünme yaratmak amaçlı çeteleri öne sürerek ortalığı karıştırıyor. Yani orası şu an cehennem. Orda yaşayanlara sabır dilerim.
:) Halk cephesi iyi ki ikiye bölündü , yoksa kürtçü alevilerin arasında Türk aleviler kaynıyordu. Şahsen destekliyorum halk cephesini
Ne zaman bölündü bunlar?
hocam bir kısmı en azından pkk'nın kardeş olmadığını , onlardan bi halt olmayacağını anladı. yani kötünün iyisi durumunda destekliyorum. hala salak salak işler yapanlar çok ama.
halk cephesi zaten öteden beri kürt milliyetçileriyle birlikte hareket etmiyordu. bu arada halk cephesi bölünmedi, yanlış bilgi vermeyelim.
hocam bahsettiğimiz cephe DHKP-C ise PKK'lılar ile bir ara araları iyiymiş , sosyalistforum'da az vakit geçirmedim ateşli devrimci zamanımda :P
-
d3lete bunu yazdıRETRET bunu yazdı
İşide destek veren kim varsa o. çocuğudur.
Ortadoğuda işidle savaşan tek halk kürtlerdir , savaş çıkınca ırkı belli olmayıp sağa sola atar gider yapan liselilerin aileleri ile beraber başka ülkeye kaçacağı bellidir bugün suriyeli dilenciler mülteciler yarın bulgaristanda siz olursunuz akıllanın , suriyedeki kürtler doçkalı tanklı füzeli emperyal destekli işide karşı keleş ile direniyor yaşlısı genci kadını kızı ile
Şu sövdüğünüz , şu insanlık dışı yorum yaptığınız küfrettiğiniz kürtler , türk ırkçılarının yapamadığını yaparak ıraktaki işidten kaçan şii türkmenlere yardım etti. http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/204014/isid-tarafindan-yolu-kesilen-turk-muhendisler-ver-ben-sikacam
Agliyorum lan suanda kurtler bizi kurtaracak bulgaristana goc ettirilmekten aha amk neymissiniz oyle siz.
Genci yaslisi kadini kizi elde keles carpisiyomus vay la destan yaziyo adamlar resmen.
Senelerdir aglayan ozgurluk toprak diye biziz demi ? Ondan simdi bizi kurtariyosunuz. Senerdir genci yaslisi kadini kizi olduren bizdik demi simdi destan yaziyosunuz genc yasli kadin kizla ?
Hocaaam, götümle gülüyorum size götümle. Gideceksin sen önce sırtından gecindigin bu Türk milletinden af dileyip, Senelerdir hırsızlık yapıp ödemediginiz elektrik faturasini odeyeceksin. Sonra kalkıp martaval okuyacak, kahramanlik narası atacaksin.