folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İşid-Hdp Gaziosmanpaşa‘Da Çatıştı

İşid-Hdp Gaziosmanpaşa‘Da Çatıştı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ari41
    ari41's avatar
    Homo
    tustanbakanadam bunu yazdı
    H44N bunu yazdı

Tesadüflere inanmam lakin bende cumhuriyet saçmalığını sevmem :)

Tahribat.Com Forumlarında, Türkiye Cumhuriyeti‘nin bekasına kasteden herhangi bir bölücü örgüt propogandası, gizli yada açık terör örgütü sempazitanlığı, cemaat propogandası ve Atatürk İlke ve İnkilaplarına karşıt herhangi bir görüşe yer verilemez. Aksi taktirde "Birinci Sınıf Ceza" ve "Dokuzucu Sınıf Ceza" uygulanır.(Link)

adam düşüncesinidemi yazamıcak?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    ari41 bunu yazdı
    H44N bunu yazdı

Tahribat.Com Forumlarında, Türkiye Cumhuriyeti‘nin bekasına kasteden herhangi bir bölücü örgüt propogandası, gizli yada açık terör örgütü sempazitanlığı, cemaat propogandası ve Atatürk İlke ve İnkilaplarına karşıt herhangi bir görüşe yer verilemez. Aksi taktirde "Birinci Sınıf Ceza" ve "Dokuzucu Sınıf Ceza" uygulanır.(Link)

Bak senin için kalınlaştırdım. Aslında baya açık ve anlaşılır bir madde ama.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ari41 bunu yazdı
    H44N bunu yazdı

kadir mısıroglu fanları gelmis foruma.

siz azıcık siktirin gidin bence buradan, osmanlı fan sayfalarına bakıp mastürbasyon yapabilirsiniz.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    ari41 bunu yazdı
    H44N bunu yazdı

Düşünce özgürlüğü mü oldu simdi bununda adı ? Ne gunlere kaldık amk. Devletin icinde format degistirme yanlıları olacak bununda adı özgürlük olacak.

Terörizm nedir ne degildir acta bi oku, sonra kalk bunu bidaha soyle.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Konu nereden nereye gelmiş, Klavyede milliyetcilik ve solculuk kürtçülük yaparak bir adım bile ilerleyemeyiz.

Önce kendi içimizde barış ve huzur dolu yaşamayı öğrenelim, İŞİD miş PKK mış hepsi kendi başına kumda kale yapıp eğlenirler.

Konuya bakıyorumda baya meclis adayı varmış..
    Lafım meclisden dışarı, tek el ile klavye kullanmayın, önce sivilcelerinize çözüm bulun, ergenliğinizi atlatın sonra kardeşliği düşünün..

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Isid haberlerini zaytung tan takip etmek guzel oluyor =)

Son Olarak Tikrit'i Ele Geçiren IŞİD İlerleyişine Son Verdi: "Beyler tamam! Burdan çekiyo televizyon, maçı açın..."

Brezilya 2014 Dünya Kupası için artık tüm dünya nefeslerini tutmuşken, bu heyecana sürpriz bir ortak; Tikrit'teki IŞİD üyeleri de katıldı. Suriye'den önce Musul'a, şimdi de Tikrit'e kadar yürüyen IŞİD kadroları asıl amaçlarının maç yayınını net çeken bir yer bulmak olduğunu ifade ederek, "Nasıl bir coğrafyaysa, nerdeyse tüm uydular bu tarafa dönük. Hepsi komple burayı gözlüyo. Valla o kadar frekansın arasından bi maç yayını için taa buraya kadar geldik" ifadelerini kullandı.

Turnuvanın ilk maçı olan Brezilya-Hırvatistan karşılaşmasını büyük bir hevesle bekleyen IŞİD'in önde gelen isimlerinden Muhammed El Kasiri, bir futbolsever olarak Ortadoğu'da yaşamanın getirdiği zorluklara değindi. "Taa Şam'dan beri maç izleyecek kahve arıyoruz, bi tane doğru dürüst yayın yapan yer yok. Sonra Ortadoğu gelişmemiş diyince kızıyoruz ama adamlar galiba biraz da haklı" diyen El Kasiri, sırf maç izlemek için çıktıkları yolda Musul'u işgal etmelerinin kendileri için de sürpriz olduğunu itiraf etti.

IŞİD kupaya hazır

Yakın zaman içerisinde Ramazan Ayı'nın gelmesi ile birlikte, kendilerini sadece ibadete ve futbol maçlarına vermeyi düşündüklerini kaydeden deneyimli terörist, "Ondan sonrasında napcağımızı inanın biz de bilmiyoruz. Şaka maka, Toyota pikapla buralara gelmemiz bile mucize. Allah da yardımcı oluyor çok şükür" dedi. Konuşması sırasında televizyonda Dünya Kupası açılış törenlerinin başlaması üzerine sözlerini yarıda kesen Muhammed El Kasiri, arkadaşlarıyla birlikte ekran başına toplandı.

Açılış töreni şaşırttı

El Kasiri törenlerde sambacıların dans figürlerini görmesi üzerine kısa süreli bir baygınlık  geçirirken, televizyonun kapatılması ve arkadaşlarının acil müdahalesi ile zar zor kendisine geldi. "Tövbe estağrifullah.. Tövbe estağrifullah… Samba dedikleri bu muydu, Allah büyük belasını versin böyle turnuvanın da, böyle sambanın da.." diyerek yarı baygın şeklilde konuşan Kasiri, arkadaşlarına dönerek "Ya şimdi Toyota ile burdan Brezilya kaç saat sürer, oraya da gitmek gerek bi" derken, turnuvanın ilk maçına yetiştirilmek üzere müşahade altına alındı.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    T3SL4
    T3SL4's avatar
    Erkek

Ne kadir mısıroğlunu severim nede başka İslam adına sıcak koltuklarında oturup etrafa martaval atan hoca takımlarını.

Ben görevlerimi elimden geldiğince yaparım bana düşen gücümün yeteceği kadarını yaparım gerisi ALLAH'a kalmıştır.

Onun için birine bir yafta yapıştırmadan önce onu iyi tanısanız iyi edersiniz.

Stay hungary Stay foolish
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek
    H44N bunu yazdı

Ne kadir mısıroğlunu severim nede başka İslam adına sıcak koltuklarında oturup etrafa martaval atan hoca takımlarını.

Ben görevlerimi elimden geldiğince yaparım bana düşen gücümün yeteceği kadarını yaparım gerisi ALLAH'a kalmıştır.

Onun için birine bir yafta yapıştırmadan önce onu iyi tanısanız iyi edersiniz.

Cumhuriyet saçmalığını sevmem diyen adamı tanısak ne olur tanımasak ne olur.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    H44N bunu yazdı

Sen ne istiyorsun osmanlı mı olalım?

Ulan ne güzel olur dimi osmanlı olsaydık.Ben kesin yeniçeri olurdum.Kılıcımızı kuşandığımız gibi yunanların üstüne taaruza geçerdik.

Bide Atatürk olmasaydı şuan Rusya boyunda bir ülke olur dünyayı dize getirirdik.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lazmania61
    Lazmania61's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    u235 bunu yazdı
    H44N bunu yazdı

Sen ne istiyorsun osmanlı mı olalım?

Ulan ne güzel olur dimi osmanlı olsaydık.Ben kesin yeniçeri olurdum.Kılıcımızı kuşandığımız gibi yunanların üstüne taaruza geçerdik.

Bide Atatürk olmasaydı şuan Rusya boyunda bir ülke olur dünyayı dize getirirdik.

Harbiden yaa 2-3 tanede boşnakla evlenirdim 1 tanede batumdan alırdım pehhh hayali bile güzel.

Bize Tahribat.com'da TRABZON:)
Toplam Hit: 13720 Toplam Mesaj: 110