folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İşid-Hdp Gaziosmanpaşa‘Da Çatıştı

İşid-Hdp Gaziosmanpaşa‘Da Çatıştı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu Işid en çok kvp nin işine yarıyacak. Ordan bi 10 bölümlük ekmek çıkar bunlara

küfrederiz villalara kulübeden
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KrioS
    KrioS's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    d3lete bunu yazdı

Ortadoğuda işidle savaşan tek halk kürtlerdir , savaş çıkınca ırkı belli olmayıp sağa sola atar gider yapan liselilerin aileleri ile beraber başka ülkeye kaçacağı bellidir bugün suriyeli dilenciler mülteciler yarın bulgaristanda siz olursunuz akıllanın  , suriyedeki kürtler doçkalı tanklı füzeli emperyal destekli işide karşı keleş ile direniyor yaşlısı genci kadını kızı ile

Şu sövdüğünüz , şu insanlık dışı yorum yaptığınız küfrettiğiniz kürtler , türk ırkçılarının yapamadığını yaparak ıraktaki işidten kaçan şii türkmenlere yardım etti.  http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/204014/isid-tarafindan-yolu-kesilen-turk-muhendisler-ver-ben-sikacam

Agliyorum lan suanda kurtler bizi kurtaracak bulgaristana goc ettirilmekten aha amk neymissiniz oyle siz.

Genci yaslisi kadini kizi elde keles carpisiyomus vay la destan yaziyo adamlar resmen. 

Senelerdir aglayan ozgurluk toprak diye biziz demi ? Ondan simdi bizi kurtariyosunuz. Senerdir genci yaslisi kadini kizi olduren bizdik demi simdi destan yaziyosunuz genc yasli kadin kizla ? 

Hocaaam, götümle gülüyorum size götümle. Gideceksin sen önce sırtından gecindigin bu Türk milletinden af dileyip, Senelerdir hırsızlık yapıp ödemediginiz elektrik faturasini odeyeceksin. Sonra kalkıp martaval okuyacak, kahramanlik narası atacaksin.

Bir atasözü vardı dün yediğin hurmalar bugün g...ü tırmalar..

DAİŞ(işid) Emperyal güçlerin islamiyeti bölmek, dışlatmak soğutmak için kısacası öcü olarak tanımlattığı

İŞİD'i Kuzey Suriye'den(Rojava)' dan  yaratıkların islamiyet adı altında yapacakları iğrençliklerine fırsat vermeyen her kültürün kendini özgürce rahat bir şekilde yaşamasına hak tanıyan ve tek resmi dilin olmadığı her dilinde öğretim ve kurumlarda rahatça konuşulmasına olanak sağlamaları Kadın, Yaşlı Demeden yobazlarla çatışmaları ve pislikten arındırıp Türkiye Cumhuriyet Sınırlarınında Güvende kalmasını sağlaması Efsanelik Direniş Değilde Nedir ?

Artık Önyargıları kırın mezhepsel ırksal egolarınızı kafanızdan atın. Bu dünya senden olmayanla yaşamkla güzeldir.

KrioS tarafından 04/Ağu/14 20:43 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    d3lete bunu yazdı

Ortadoğuda işidle savaşan tek halk kürtlerdir , savaş çıkınca ırkı belli olmayıp sağa sola atar gider yapan liselilerin aileleri ile beraber başka ülkeye kaçacağı bellidir bugün suriyeli dilenciler mülteciler yarın bulgaristanda siz olursunuz akıllanın  , suriyedeki kürtler doçkalı tanklı füzeli emperyal destekli işide karşı keleş ile direniyor yaşlısı genci kadını kızı ile

Şu sövdüğünüz , şu insanlık dışı yorum yaptığınız küfrettiğiniz kürtler , türk ırkçılarının yapamadığını yaparak ıraktaki işidten kaçan şii türkmenlere yardım etti.  http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/204014/isid-tarafindan-yolu-kesilen-turk-muhendisler-ver-ben-sikacam

Agliyorum lan suanda kurtler bizi kurtaracak bulgaristana goc ettirilmekten aha amk neymissiniz oyle siz.

Genci yaslisi kadini kizi elde keles carpisiyomus vay la destan yaziyo adamlar resmen. 

Senelerdir aglayan ozgurluk toprak diye biziz demi ? Ondan simdi bizi kurtariyosunuz. Senerdir genci yaslisi kadini kizi olduren bizdik demi simdi destan yaziyosunuz genc yasli kadin kizla ? 

Hocaaam, götümle gülüyorum size götümle. Gideceksin sen önce sırtından gecindigin bu Türk milletinden af dileyip, Senelerdir hırsızlık yapıp ödemediginiz elektrik faturasini odeyeceksin. Sonra kalkıp martaval okuyacak, kahramanlik narası atacaksin.

bu adamı sevmem  ama şu yorumuna katılmadan edemeyeceğim aynen öyle ....

birde orada pkk nın ışide karşı bir mücadelesi varsa bunun zerresi Türkiye için değil türkiye bunların umrundamı sanki değil kendi hayalini kurdukları kürdistan ve o bölge kaynaklarını ışide kaptırmamak içindir mücadele fasa fiso

burdan oraya ışidle kapışmaya gidenler buna destek olmak için gidiyor ışidin götü yermi Türkiye topraklarına dayanmaya 

SeRDaR tarafından 04/Ağu/14 20:58 tarihinde düzenlenmiştir

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

Oralardan biyerlerden bi Pkk-öcalan-pyd bişey bekliyorum :) Geldiği zaman geçen selahattin başkan diyene dönün :))

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Erkek

ooo yine cahiller toplanmış pohpolama töreni başlamış

Fakirim, Fakirsin, Fakirler, Fakır da olabiliyorum arada ördeğe damacanaya bağlı Fakirler dedim orada çağrışım yaptı kafirler nerede ne yapıyor ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    NovalgiN bunu yazdı

"yesinler birbirlerini" diyenler;

sonrasında sıranın kendilerine geleceklerinden haberleri yok galiba ki bu kadar zihin yoksunu bir laf edilemez çünkü. 

abdülhamit azınlıkları hep düşman yapmaya çalıştı birleşmelerini istemedi..

sonra onlar birleşti ne olduğunu hepimiz biliyoz

böyle gruplara birbirini yedircen ki bize sıra gelmesin

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek

kuzey ırağa girip kökden bi temizlik yaparsa, hep destek tam destek işidçi olcam

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Erkek

bu birbirlerini yesin diyen cahiller cehaleti hobi olarak mı yapıyorlar yoksa gerçekten mi cahiller ?

Fakirim, Fakirsin, Fakirler, Fakır da olabiliyorum arada ördeğe damacanaya bağlı Fakirler dedim orada çağrışım yaptı kafirler nerede ne yapıyor ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    d3lete bunu yazdı

Notalarence hocam helal olsun aynen senin gibi düşünüyorum.Adamın cebinde yeşil kart var, işi gücü beleş yaşamak sonra gelip bizi kurtaracak buna gülerim işte.Dövlet bize bahmiyy.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    cahillikse Abdülhamit de cahil o halde. senin ulkende kaç grup oluşmuş hepside silahli ve onlari baristircan oylemi ? iki grupça çocuk katili serefsiz bi grup sikmde olmaz yani üstüne hatta silah la mermi bulamazlarsa para yardimi isterlerse uç beş atariz birşeyler
Toplam Hit: 13721 Toplam Mesaj: 110