folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İslam Evrimi Ve Ya Evrim İslamı Destekler Mi?

İslam Evrimi Ve Ya Evrim İslamı Destekler Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KafirImam
    KafirImam's avatar
    Erkek

legion_of_doom bunu yazdı:
    -----------------------------

Desteklemiş olabilir demen bizim için ihtimaldir ama senin bu yönde düşüncen var ve kanıtında olmalı. yoksa sadece mantısksız bir tahmin mi bu? İslam alimleri evrim ile mi uğraşıyorlar :) Eğer ihtimalin varsa bir kaç kanıtın da olması gerek.. Sadece akrası boş bir yorum yapma..

Bende sana bir soyağacı çıkarsam inanır mısın?

Dün gece böyle bir konuyu konuştum benim için çok değerli bir insana ve bana hocasından bahsetti.. Ünvanı: Prof. Dr.

Adı Soyadı: Ahmet ZEHIR

Dogum Yeri ve Tarihi: Sürmene / Trabzon, 1953

Bölüm: Biyoloji Anabilim Dalı:

Moleküler Biyoloji

E-posta: azehir@marmara.edu.tr

Buyur iletişime geç, Bak bakalım evrim olmadan biyolojiyi anlamak mümkün müymüş ki bu adam evrim dersine giren hoca. Takıldığın herşeyi sor gerekli izahı sana yapar. Sonuçta bir profesör kadar iyi bilemezsin ya? Yüzlemekten korkmuyorsan hocayla iletişime geçebilirsin. Bakalım evrim senin dediğin gibi mi işliyor yanlış yolda olan ve bataklğın içinde olup farkedemeyen imam :)

Edit: Marmara üniversitesi hocası bu hocamız hakkında daha fazla bilgiyi buradan alabilirsin..

http://fef.marmara.edu.tr/dosya/Fakulte/biyoloji/personal/Ahmet_ZEHIR.pdf

xD olur geçerim :) hatta hemen şimdi mail atıyorum , seni kırmayacağım . :) bataklıkmış haha xD neremle güleyim buna :)

zatın ünvanı profesörse saygım var . ama muhtemelen bıktırılarak , ağır işler vererek , özel sektöre geçirtilen aydın profesörlerin yerini doldurmak amacıyla atanan bi adamdır.

ona bakılırsa abdullah gülde profesör . peh ... 

profesörlükte keramet olsa abdullahda olmaz o ünvan xD

O da yok.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

Profesör olmak kolay iş değildir, yaşın küçük sanırm bu işler o kadar değil.. Yıllarca okuman gerek.. Bu adam boktan bi üniversitede hocalık yapmıyor. Ayrıca yayınladığı uluslar arası yazılara bak.

Bataklık konusuna gelince maalesef nerenle gülersin bilemem ama senin haline ben üzülüyorum. Umarım bir el tutar da çıkarır seni oralardan :)

Ahmet hocaya Selamlarımızı ilet..

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KafirImam
    KafirImam's avatar
    Erkek

"

Merhaba hocam .
    Bir arkadaşla evrim hakkında tartışıyorduk beni size yönlendirdi ...
    Sizce evrim var mıdır ?
    Beni aydınlatabilir misiniz ?

"

Aynen bu şekilde gmailimden , mail adresine postaladım adamın . Göreceğiz .

Kendini yetersiz bulan arkadaşın kıçını profesöre dayaması da oldukça ilginçti bu arada :) 

O da yok.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KafirImam
    KafirImam's avatar
    Erkek

Profesör olmak kolay iş değildir, yaşın küçük sanırm bu işler o kadar değil.. Yıllarca okuman gerek.. Bu adam boktan bi üniversitede hocalık yapmıyor. Ayrıca yayınladığı uluslar arası yazılara bak.

Bataklık konusuna gelince maalesef nerenle gülersin bilemem ama senin haline ben üzülüyorum. Umarım bir el tutar da çıkarır seni oralardan :)

Ahmet hocaya Selamlarımızı ilet..

Günümüzde akepe yalakasıysan çok kolay iştir ...

Gerçi bu adam sağlama benziyor ama göreceğiz :)

O da yok.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

Be cahil arkadaşım. Her insan her konuda uzman olamaz. Evrim konusunda senden kat kat bilgiliyim.Senin okuduğun kitapların onlarca katı kadar kitap okudum ben hemen her konuda.Ama bu uzmanlık alanı gerektirir. Sen kendini ne sanıyorsun anlamadım. Ben bilgisayar ve elektronik alanında uzmanlaşıyorum ve bu konuda kimseye yönlendirmem seni. İstediğini sorabilirsin, çünkü bu alan benim. Biyoloji benim sadece ilgi alanım uzmanlık değil. Senin hemen hemen tüm sorularına cevap verebilirm. Ancak insanlarda referans hastalığı vardır. Uzman olmadığım bir konuda verdiğim cevap tatminkar olsada alt bilincin yanılıyordur mesajı verir sana.O yüzden o taşlaşmış beynine ben birşey sokamam. Ama bu konuda ehil-uzman birine sorduğunda zaten alırsın cevabını ve o taşlamış beyin bir açık vererek o bilgileri alır..

Edit:

önyargılı arkadaş

I. AKADEMIK GELIIM

Lisans: Ankara Üniversitesi, Fen Fakültesi, Biyoloji Bölümü, 1975 Yüksek Lisans:

Edinburgh Üniversitesi, Genetik, Scotland, 1977

Doktora: Edinburgh Üniversitesi, Genetik, Scotland/U.K.-1982

Y. Doçent Dr. : Inönü Üniversitesi, Biyoloji, 1983 Doçent Dr. : Marmara Üniversitesi, Moleküler Biyoloji, 1986

Profesör Dr. : Marmara Üniversitesi, Moleküler Biyoloji, 1992

o zaman akp yoktu merak etme, tarihlere bak!

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KafirImam
    KafirImam's avatar
    Erkek
    Ohooo , benim hırbo arkadaşım . Bu işler öyle profesör ismi yığmayla oluyosa bende sanaa yığıyım :)

O da yok.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

dai orada islamic force sun yazını vermemin sebebi konu başlığına hitaben ayrıca

bana islamic force yazdığı şey daha mantıklı geliyor :S 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KafirImam
    KafirImam's avatar
    Erkek

Ben bilgisayar ve elektronik alanında uzmanlaşıyor ve bu konuda kimseye yönlendirmem seni.

Evet sen bilgisayara ve elektronik alanında uzmanlaşıyor xD 

anlıyorum derdin büyük ... 

O da yok.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KafirImam
    KafirImam's avatar
    Erkek

Bu mesajıım konuya son mesajımdır.

Eşek hoşaftan anlamıyor nede olsa

O da yok.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek

CureShooT bunu yazdı:
    Daha zekiler demişsin de... İşte o Maya'lar felanın bizden teknolojilerinin daha gelişmiş olmadığını bizden daha zeki olmadıklarını nerden bileceksin? Ayrıca bu Kur'an'da da geçiyor.. Tam hatırlamıyorum fakat ayette onların bizden daha gelişmiş olabileceklerini söylüyor..

dai mayalar demişsin burada 2000 yıl öncesine uzanıyor mayalar fakat fizim bahsettiğimin

1000000yul öncesi 

Adamın yazdığı ..

" şuan da evrim in hala gerçekleştiğini söylemek mümkündür.. 

yeni nesil  çocuklara baktıgımızda elleri yüzleri daha düzgün daha güzeller..

daha zekiler.. daha kolay çözüm getirebiliyorlar.."

Şu anda zekileştiğini söylüyor.. İyi oku nereyi kastettiğimi.. Ayrıca Kuranda geçen kısmın tarihi de belli değil... 2000 yıl felan ..

Toplam Hit: 6813 Toplam Mesaj: 60