İspanyada Ufo Paniği.
-
Bu görüntüler İspanya'yı karıştırdı!
İspanya'da balıkçının çektiği bu görüntüler olay yarattı.
İspanya'nın özerk Galiçya bölgesinde balıkçıların çektiği videoda askeri uçak ve helikopterler tanımlanamayan bir cisimle olan karşılaşması yer alıyor.Görüntülerde askeri uçakların takip ettiği yabancı cisim, deniz üzerinde bir anda beliriyor ve aniden denize dalıyor. Görüntüleri çeken balıkçılar yaptıkları açıklamada, yabancı cismi görüntüledikleri sırada askeri bir helikopterin teknelerine doğru gelmesinden dolayı olay yerinden uzaklaşmak zorunda kaldıklarını söylediler.Haberi yayınlayan İspanyol haber sitesi görüntülerin güvenirliğini teğit ettiremediklerini ama gazetecilik etiği gereği yayınlamak zorunda kaldıklarını duyurdu.USO Nedir?USOlar, gündüz veya gece faaliyet gösteren, ışıklı, koyu renkli ya da metalik görüntüsü olan, çok çeşitli şekilleri bulunan (oval, daire, küre, üçgen, yumurtamsı, silindirik vb.), dünyanın hemen her değişik bölgesinde bulunan okyanuslara, denizlere, göllere, nehirlere veya dere sularına dalan ya da sudan çıkarak gökyüzüne yükselen, salt su yüzeyinde seyreden, su altında olağanüstü hızlarla giden veya bir şekilde su ile ilgilenen (mesela, boru aracılığıyla denizden su alan UFOlar gibi), hem denizaltı, hem gemi, hem uçak ve hem de uzay aracı özelliklerini yerine getiren kompleks ve tuhaf araçlardır.USOlar UFO literatürünün yüzde kaçını oluşturur?En muhafazakar UFO araştırmacıları bile tüm UFO olaylarının en azından % 35'inin denizlerde ya da suya yakın bölgelerde meydana geldiğini kabul etmektedirler. UFO araştırmacısı Ivan Terence Sanderson'a göre tüm UFO raporlarının yaklaşık % 45'i USO gözlemlerinden olusmaktadır. Bir baska UFOlojist olan Antonio Ribera ise toplam UFO olaylarının % 50'den fazlası USOlarla ilgilidir" diyor. (USO nedir? başlıklı yazı www.ufonet.be adresinden alınmıştır.) -
buzul sen bu ufolara iyi takdın ya :)
olum ufo olsada olmasada ne fark edecek :)
-
Suya batarken sağ tarafada bi görüntü gidiyo o niye oluyo ki...
-
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------Suya batarken sağ tarafada bi görüntü gidiyo o niye oluyo ki...
-----------------------------iyi yakalamıssın detayı :|
edit : tekrar tekrar izledim de aklıma bir senaryo geldi :| suya bir sey bırakıyor suya gırdıgını sanmamızı saglayacak kendısıde muthıs bır hızla kacıyor :)
birde aq suya dalan seyı bulamamıslar mı?
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------Suya batarken sağ tarafada bi görüntü gidiyo o niye oluyo ki...
-----------------------------iyi yakalamıssın detayı :|
-----------------------------detay deyilki ap açık ortada bende farkettim ..
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------buzul sen bu ufolara iyi takdın ya :)
-----------------------------
hacı geçmişe bakarsan bugünü görebiliyorsun , eski çağlarda dini resimler bilgiler vs. ye baktığın zaman her dönemde ufolarla irtibat var özellikle antik mısır çağlarında vs. bu demek oluyorki şuanki uygarlıklada irtibata geçecekleri vakit gelecek o vakit fazla uzak değil yerinde olsam ufak tefek araştırmalar yapardım :) -
BuZuL bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------buzul sen bu ufolara iyi takdın ya :)
hacı geçmişe bakarsan bugünü görebiliyorsun , eski çağlarda dini resimler bilgiler vs. ye baktığın zaman her dönemde ufolarla irtibat var özellikle antik mısır çağlarında vs. bu demek oluyorki şuanki uygarlıklada irtibata geçecekleri vakit gelecek o vakit fazla uzak değil yerinde olsam ufak tefek araştırmalar yapardım :)
-----------------------------discovery channel 'da yada national geo 'da izledim adamlar duvarlara yol planı felan cizmiş.
havaalanı gibi bişe ufolar iniş kalkış yerimidir nedir aq :| izlerken dinden imandan cıkcaktım adamlar cok sağlam kaynaklarla geliyo ne deseler inancak kdar oluyo.
-
fake
edit.
fake
edit2
fake... gözümle görmeden asla ve asla böyle birşeyin varlığına ona buna şuna inanmadım inanmam Kur an-ı kerim'de yazan ayetler haricinde..
-
martıdır o martı
-
lan olum ufo yok demiyorum var olsa ne olacak? ne yapabileceksin ışın tabancasına sapanmı çekeceksin :D
-
xz bunu yazdı:
-----------------------------insan akıllı bir tür olsaydı - yani iddia edildiği gibi - başlıca gündem konusu bu olurdu. çünkü bu yaratıklarla karşılaşacağız er ya da geç ve dost olmalarını en azından araştırma amaçlı buraya kadar geldiklerini ummak saftirik bir fikir olur. Teknolojiyi geliştiren yegane şeyin savaş gerçeği olduğunu kendi deneyimlerimiz ile idrak edebiliriz mesela, bu yaratıkların üstün teknolojisinin savaş kabiliyetini düşünürsek elimizdekiler ok ve yay kadar ilkel kalacak. işte bu durumda ne yapacağız ? kendimizi nasıl savunacağız, tüm ülkeler ve toplumlar organize olup gezegenlerini koruyabilecekler mi , yapılabilecek tek şey gezegeni havaya uçurup durumu eşitlemekmi olacak ?
belki dalga geçip ciddiye almamak daha makul bir çözümdür ya da kendi kendimizle uğraşıp dışarıdan gelenleri görmezden gelerek kaçınılmaz sonumuza teslim olmak. amerikanın yerlilerinin kaderini "tür" olarak paylaşmak yani, olabilecek en kötü sona kendimizi hazırlamalıyız bence, büyük bir çoğunluğumuz ne olduğunu bile anlamadan ölecek kadar şanslı olur muhtemelen. Örneğn bu yaratıkların bizi yememesi için hiç bir neden yok ve yamyam da sayılmazlar bunu yaptıkları için ...
-----------------------------hayal gücüne hayran kaldım hocam.iğneleme değil ciddi anlamda.