İspanyada Ufo Paniği.
-
Evet dostum çok iyi izlemek gerekiyor.İlk defa şimdi farkettim ;) peki o ne ?
-
MikRoBiT bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------dokto bu ne ?
bi kopyasını brkıo oyalamk için o kaçıo.
not: içimde y4rrk diyesm geldi o soruya.
-
Biraz önce Görev Mars isminde bir film izledim. Şu Mars'taki yüz olayı üzerine kurgulanmış bir filmdi. Yüzün içine girdiklerinde oluşan simülasyon ve hikaye çok hoşuma gitti.Dünya'da yaşam ortaya çıkmadan önce Mars'ta yaşayan gelişmiş bir uygarlık var ve bu uygarlık Mars'a göktaşı çarpıp tüm yaşamı yok etmeden önce başka bir galaksiye gidiyor.Mars üzerinden binlerce uzay gemisinin kalkması oldukça güzeldi. Bunlar giderken geride sadece bir gemi bırakıyorlar ve bu gemiye kendi dna larını koyup Dünya'ya gönderiyorlar.Gemi Dünya'ya ulaştığında suya çarpıyor ve bundan sonra yaşam evrilerek gelişmeye başlıyor... Sonuçta bir kurgu fakat insana bir an Dünya'da yaşamı böyle gelişmir bir uygarlık başlatmış olabilir mi diye düşündürüyor...
-
EfsaneTurka bunu yazdı:
-----------------------------MikRoBiT bunu yazdı:
-----------------------------dokto bu ne ?
bi kopyasını brkıo oyalamk için o kaçıo.
not: içimde y4rrk diyesm geldi o soruya.
-----------------------------Bi kopyasını bırakıp kaçıyo :D Bi kopyasını nasıl bırakıyo? Bi göz yanılmasımı yaratıyo yani ? Vay anasını.. Şimdide fake olmaz bu hadi bakalım amk harbiden derin konuymuş bu..
-
HolySeclorum bunu yazdı:
Biraz önce Görev Mars isminde bir film izledim. Şu Mars'taki yüz olayı üzerine kurgulanmış bir filmdi. Yüzün içine girdiklerinde oluşan simülasyon ve hikaye çok hoşuma gitti.Dünya'da yaşam ortaya çıkmadan önce Mars'ta yaşayan gelişmiş bir uygarlık var ve bu uygarlık Mars'a göktaşı çarpıp tüm yaşamı yok etmeden önce başka bir galaksiye gidiyor.Mars üzerinden binlerce uzay gemisinin kalkması oldukça güzeldi. Bunlar giderken geride sadece bir gemi bırakıyorlar ve bu gemiye kendi dna larını koyup Dünya'ya gönderiyorlar.Gemi Dünya'ya ulaştığında suya çarpıyor ve bundan sonra yaşam evrilerek gelişmeye başlıyor... Sonuçta bir kurgu fakat insana bir an Dünya'da yaşamı böyle gelişmir bir uygarlık başlatmış olabilir mi diye düşündürüyor...
-----------------------------o film i bende izledim baya kafa karıştırıcıydı ..
-
Abi adamlar inmeye korkuyo ki indikleri gibi bi çatırtı kopuyo zaten ortalık karşıyor.Bende bu insan halini görsem arkaya bakmam kaçarım.xD
-
MikRoBiT bunu yazdı:
MUHTARINTORUNU bunu yazdı:
-----------------------------Sıktı Artık Bu Konular Gördüysek Gördük Gelmişlerse Hoşgelmişler :/ Er Yada Geç Tanışıcaz Biz Dostuz Demezlerse Düşmanız derlerse Bak Nasıl Skyorlar Oramızı buramızı ''/
-----------------------------Dünyalar savaşını izledinmi ?
Dayı İzler Gibi Oldum Söylemesi Ayıptır Hassas Adamımdır Dünyanın Yok oldugu Filmleri İzleyemem Full Teknoloji Falan Ben Çevreci Adamım Yeşillik :D -
MikRoBiT bunu yazdı:
-----------------------------Sıktı Artık Bu Konular Gördüysek Gördük Gelmişlerse Hoşgelmişler :/ Er Yada Geç Tanışıcaz Biz Dostuz Demezlerse Düşmanız derlerse Bak Nasıl Skyorlar Oramızı buramızı ''/
-----------------------------Dünyalar savaşını izledinmi ?
Dayı İzler Gibi Oldum Söylemesi Ayıptır Hassas Adamımdır Dünyanın Yok oldugu Filmleri İzleyemem Full Teknoloji Falan Ben Çevreci Adamım Yeşillik :D
-----------------------------Haha :D allahım ya yok hacı makineler robotlar falan var uzaydan gelen öyle bi film.. Neyse filmde uzaylılar dünyayı basıyo ama sonunda bi adam zayıf noktasını buluyo bu robotların ve sonundada kurtarıyolar dünyayı..
-
olabilirde olmayabilirde ...
-
:s A.K cok saglammis. saol dostum paylastigin icin... once effektmi diye tereddutte kaldim ama diyilmis... effekt olsa bile profesyonel bir VFX cinin isi olur (su sicratmadan bahsediyorum) ki bu yetenegi de allemine kulanacak profesyonel bir VFX ci daha gormedim...