İspanyada Ufo Paniği.
-
ısparta die okudum amk :|
-
hacker okanın işi :|
-
Ufolara İnanıyorum. Bence Vardırlar, ama Çok İnatçıdırlar. Benimle Konuşmaya İkna edemedim Henüz. :D
-
ben videoyu seyrettim faceden ama suya batıyorsa oradan araştırma yapılabilir bana göre.. onu bulabilme imkanları varsa bulsunlar herkes rahatlasın
-
Kedidir o kedi
-
uzayda bizden başka canlı olduğına inanıyorum
belkide onlar daha cilali taş devri yaşıyo ne biliyonuz dönerek uçan arabaları olduğunu
onlar gelemiyo belkim biz gidek :|
-
higher bunu yazdı:
-----------------------------
Kedidir o kedi
-----------------------------Uçan ve Suda Yüzebilen Bir Kedi, Sanırım Bunu Demek İstedin. :)
-
ben bizzat odamda ufoyla yaşıyorum :/ şahitlerim var =):
-
xz bunu yazdı:
-----------------------------insan akıllı bir tür olsaydı - yani iddia edildiği gibi - başlıca gündem konusu bu olurdu. çünkü bu yaratıklarla karşılaşacağız er ya da geç ve dost olmalarını en azından araştırma amaçlı buraya kadar geldiklerini ummak saftirik bir fikir olur. Teknolojiyi geliştiren yegane şeyin savaş gerçeği olduğunu kendi deneyimlerimiz ile idrak edebiliriz mesela, bu yaratıkların üstün teknolojisinin savaş kabiliyetini düşünürsek elimizdekiler ok ve yay kadar ilkel kalacak. işte bu durumda ne yapacağız ? kendimizi nasıl savunacağız, tüm ülkeler ve toplumlar organize olup gezegenlerini koruyabilecekler mi , yapılabilecek tek şey gezegeni havaya uçurup durumu eşitlemekmi olacak ?
belki dalga geçip ciddiye almamak daha makul bir çözümdür ya da kendi kendimizle uğraşıp dışarıdan gelenleri görmezden gelerek kaçınılmaz sonumuza teslim olmak. amerikanın yerlilerinin kaderini "tür" olarak paylaşmak yani, olabilecek en kötü sona kendimizi hazırlamalıyız bence, büyük bir çoğunluğumuz ne olduğunu bile anlamadan ölecek kadar şanslı olur muhtemelen. Örneğn bu yaratıkların bizi yememesi için hiç bir neden yok ve yamyam da sayılmazlar bunu yaptıkları için ...
-----------------------------Hacı böyle şeyler insanlar aklını kullanmadığı sürece hep olacaktır.Nasıl cw tbt çekişmesi oluyorsa, nasıl hala tr sitelerine index atan türkler varsa, Nasıl hala türkiye olarak kendi içimizde bölünüyorsak Dünyada böyle olucaktır. Keşke olmasa.. Ama dünyada herkezin götü bir karış havada , Herkez ben daha iyiyim adam ol modunda ;) Ki ne kadar çok topluluk olursa birlik o kadar az olucaktır..
-
lan insan onlar be..
teorime göre , insanlar bundan milyonlarca yıl önce teknolojinin çok geliştiği zamanlarda çok büyük bir savaşa gittiler nükleerler konuştu.daha sonrasında kimi üst kademe zeki insan dünyadan kaçtı kimisi kaldı..kalan salaklar bizim atalarımız gidenlerse uzaylı denen mahlukların ataları oldular yani bence bunlar bizim kuzenimiz (maymun kuzenim olacağına uzaylı olsun daha çok sevinirim)..neden bu hale geldiler sorusunada uzayda mutasyon geçirdiler der ve ulen sen dünyada taş devrindeki insandan zibilyonkere farklılaştında bizim kuzen ellerde neden farklılaşmasın cevabını veriyorum..
-çok güzel oldu çok!
-tabi tabi..
edit:bu olaylar serisini kanımca günümüz insanı yada bir sonraki nesillerde yaşayacak..