İspanyada Ufo Paniği.
-
Winchester bunu yazdı:
-----------------------------
Hoca vidyoya dikkatli bakın, uzay mekiklerinin üstünde kütahya porselen yazıyo :I-----------------------------
:) İspanyada kütahya porselen çok moda ya bu aralar.. Videonun bazı yerleri çok bozuk..Görüntü kötü fake olma ihtimali var gibi geldi bana ?
-
Tnrsk bunu yazdı:
ufolar jet motoru kullanıyo herhalde çıkan ses ten ben onu anladım :D
hoca onlar ufoyu takip eden savaş uçakları:D ufoda tırstı kaçtı -
Olm bi Türk yeter.al şu ufoyu yok et sana rakı vercem de.Gör bak ebesini sikiyomu sikmiyomu ? :D
-
ben ufo zannettim onları belki de uçak da değiller.Ben de meraklıyımdır ufo'lara ama video bana sahte geldi pek inandırıcı değil
-
Yav ufo korkusundan neden suya girsinki zaten.Adam dünyaya kadar gelmiş kaçamıcakmı ?.. Adam montajı güzel beceriyo..
-
MikRoBiT bunu yazdı:
-----------------------------Winchester bunu yazdı:
Hoca vidyoya dikkatli bakın, uzay mekiklerinin üstünde kütahya porselen yazıyo :I-----------------------------
:) İspanyada kütahya porselen çok moda ya bu aralar.. Videonun bazı yerleri çok bozuk..Görüntü kötü fake olma ihtimali var gibi geldi bana ?
-----------------------------bir ispanyolun kamerası bu kadar kötü çekemez.benim 6260 bile daha net çeker.
ayrıca uçaklardaki kameranında pili bitmiş heralde...
-
Tnrsk bunu yazdı:
ufolar jet motoru kullanıyo herhalde çıkan ses ten ben onu anladım :D
hsadlfhaslholghasldhgdlkiahgldas koptum vala=)
-
Sıktı Artık Bu Konular Gördüysek Gördük Gelmişlerse Hoşgelmişler :/ Er Yada Geç Tanışıcaz Biz Dostuz Demezlerse Düşmanız derlerse Bak Nasıl Skyorlar Oramızı buramızı ''/
-
kedidir kedi :D
-
MUHTARINTORUNU bunu yazdı:
-----------------------------Sıktı Artık Bu Konular Gördüysek Gördük Gelmişlerse Hoşgelmişler :/ Er Yada Geç Tanışıcaz Biz Dostuz Demezlerse Düşmanız derlerse Bak Nasıl Skyorlar Oramızı buramızı ''/
-----------------------------Dünyalar savaşını izledinmi ?