İsrail’İn ‘İşgal Filosu’ Pazar Günü Kıbrıs’Ta
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------
HolySeclorum bunu yazdı:
Sakallı,cübbeli,çarşaflı tipler yardım ayağına gidip ortalığı karıştırdı şimdi onlarda misilleme yapıyo normal olarak.
Zekana hayran kaldım gerçekten. İlk okuldaki reherlik hocanı s.. lazım senin.
Hahaha hayırdır ne dokundu =) Gemideki tipleri gördük,sonra İsrail müdehale edince protesto eden tipleride gördük.İnsanı yardımmış,aklı başında kaç Türk yedi acaba bunu,yemedik =) -
HolySeclorum bunu yazdı:
manhyak bunu yazdı:
HolySeclorum bunu yazdı:
Sakallı,cübbeli,çarşaflı tipler yardım ayağına gidip ortalığı karıştırdı şimdi onlarda misilleme yapıyo normal olarak.
Hahaha hayırdır ne dokundu =) Gemideki tipleri gördük,sonra İsrail müdehale edince protesto eden tipleride gördük.İnsanı yardımmış,aklı başında kaç Türk yedi acaba bunu,yemedik =)
-----------------------------gün geçtikçe israilin avukatlığını yapan içimizdekileri tanımaktan memnun oluyorum :)))
-
bi bok olcagi yok ..otleri kasiniyo :D
-
HolySeclorum bunu yazdı:
manhyak bunu yazdı:
HolySeclorum bunu yazdı:
Hahaha hayırdır ne dokundu =) Gemideki tipleri gördük,sonra İsrail müdehale edince protesto eden tipleride gördük.İnsanı yardımmış,aklı başında kaç Türk yedi acaba bunu,yemedik =)
-----------------------------Aklı başında bi sen varsın tebrik ederim. Uluslar arası kara sularında israili protesto ettiklerini düşünmek başkasına yakışmazdı.
-
israil basliyo ufaktan... bakalim devlet ne kadar sineye cekecek. pkk ya da silah gonderiyomus. israil isticek yine pkk vuracak. ve israilin yanina kalicak.
savas yakindir.
-
Kıbrıs Barış harekatından sonra "faşist ordu dışarı" ; "Rumlarla birlikte yaşayabiliriz" diyen Kıbrıslı Türklerin bu misillemeye tepki vereceklerini zannetmiyorum. Aslında orda ayrı bir Türk devletinin varlığı bile başlı başına felaket. KKTC nin ihlak edilip T.C topraklarına katılması şart.
-
Kurtcebe bunu yazdı:
Kıbrıs Barış harekatından sonra "faşist ordu dışarı" ; "Rumlarla birlikte yaşayabiliriz" diyen Kıbrıslı Türklerin bu misillemeye tepki vereceklerini zannetmiyorum. Aslında orda ayrı bir Türk devletinin varlığı bile başlı başına felaket. KKTC nin ihlak edilip T.C topraklarına katılması şart.
Katılıyorum.Ayrıca ükemizdeki sarıklı cümbbeli arap yardakçılarınınında Yüce Türk vatandaşlığından çıkarılıp sınırdışı edilmeleri gerekiyor.Açık açık Atamız'a ve ülkemize ihanet ediliyor. -
Filistine giden gemiler daha Istanbula gelmeden, israil dis isleri bakani rum kesimine gelip hristofyasla gorustu. Gemiler, filistinden evvel son olarak kibrisa yanasmak istedi fakat rum kesimi limanlarini acmadi ve kara sularina sokmadi. Bunun uzerine bu gemilerin cogu turk tarafina hatta magosa limanina yanastilar, resmi olarak girdi cikti olmasada, yemekler goturuldu gemilere, limanda ayrilan bir kisima insanlar inip oralarda beklediler. Bizzat ben magosa belediye baskaninin tepsi tepsi yiyecek icecek goturdugunu gordum. Buna misilleme olarak onlarda akillarinca kibrisa gemi gonderecekler. ama tam olarak ayrintilari bilmiyorum. yani kktc karasularina mi girecekler? :) gemilerde ne var ki? yardim malzemesi mi? :)
1. bizim onlarin yardimina falan ihtiyacimiz yok. ancak bir kac tane mal gidip ordan yardim almayi falan deneyebilir ama hicbir sekilde cumbur cemeaaat gidipde orda hosgeldin israil saol bize mal getirdin falan kimse demez.
2. yardim malzemesi yok sadece insansa ve protesto edeceklerse neyi protesto edecekler? kktc karasularina girip kktcnin olmadiginimi? ne yapacaklar peki? limanlara yanasip asagimi inecekler? ordaki insanlara siktirin gidin burasi sizin deil rumlarin mi diyecekler?
hehe sikar biraz....
yani sacma manasiz, anca butun dunyanin kiciyla gulmesi gereken bir filo, adam gibi uluslararasi arenada anlatilirsa kimse kaaale bile almaz. kuyruklari kiclarina sikisan israil yonetimindeki birkac fasistin yaptigi sacma bir eylem olarak kalir.
-
HolySeclorum bunu yazdı:
Kurtcebe bunu yazdı:
Katılıyorum.Ayrıca ükemizdeki sarıklı cümbbeli arap yardakçılarınınında Yüce Türk vatandaşlığından çıkarılıp sınırdışı edilmeleri gerekiyor.Açık açık Atamız'a ve ülkemize ihanet ediliyor.
-----------------------------neden bu şekilde bi arap düşmanlığı güdüyosunuz anlamadım?
-
Araptan bu ülkeye ne hayır gelmişki ? Savunulan araplar,hamas,hizbullah ve diğer örgütler Türkiye rejimine ve kurucusuna düşman.Götleri İsrail'e saldırmaya yetmediği için Türkiyeyi orta doğuya sokmak istiyorlar.Bu ülkedeki cahillerde gaza geliyor asarız keseriz diyorlar.Kuzey Irağa müdahale edilip terör bitiriliceğine İsrail'e saldırmak planlanıyor.Zaten araplar bu ülkeye yıllardan beridir bela olmuştur.Terör örgütü Suriyede senelerce beslenmiş,Araplar tarafından Osmanlı arkadan vurulmuş.Ama bu ahmak halk hala bunları anlamamıştır.
Son sözüm
Din kardeşiyiz diye götümüze kazık yedirmeye devam edin afferim.