folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İsrail’İn ‘İşgal Filosu’ Pazar Günü Kıbrıs’Ta

İsrail’İn ‘İşgal Filosu’ Pazar Günü Kıbrıs’Ta

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

garga bunu yazdı:
    -----------------------------

Kurtcebe bunu yazdı:

Yorgonun oğlu hayırdır? Ben Annan planına %65 evet diyen bir güruhtan bahsediyorum kalkıp mıy mıy mıy ediyorsun sen bırak şimdi Türkiyenin durumunu konu kıbrıstan açıldı yeri gelir kendi kendi içimizdeki pislikleride konuşuruz terbiyesizlik yapmadan konuş vermesin kimse eline odunu.

tamam bende diyorumki tayyibin oy oranini herkes biliyor, hepiniz oyle misiniz? ama butun madyanizda dunyada sizi oyle taniyor ve tanitiyor... bunlarin hepsi reklam.

ama sen. senden olmayani anlama yetenegini gectim, insan olmanin kurali olan, anlama isteginden bile yoksunsun.

kolayi. yorgo de bana.

cokta seyimde.

edit: kim kime ne odunu veriyor? kac kilo ? fiyat kac?

Bizdeki %43 lükle sizdeki %65 lik koyun sürüsünün ne farkı var? Mecazi anlamda söylüyorum. Tayyipi medyayı siktiret sen şimdi Kıbrıs bağımsız bir Türk Devleti olmalı yada EOKA nın piçlemeleriyle beraber yaşama zorunluluğumuz yok diyebiliyormusun? Bak ben diyorum Atatürk ilke/inklapları dışında sistem arayanların bu ülkede yeri yok diye.

Sanalda kantar yok malesef bende en çok ona yanarım.

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

Lütfen bir başkasına yorgunun oğlu, yorgo gibi isimlerle hitap edip forumun kalitesini düşürmeyin...

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Knightkib
    Knightkib's avatar
    Erkek

Konu cok dagıldı.. Esas konu protesto amaclı bile olsa israillilerin böyle bir eylemi yapmaya kalkısmalarının nekadar mantıktı oldugu.. israil hukumeti gerginlik olacagini bile bile işi şansa bırakıp bu gemilerin bu protestoyu yapmasına göz yumarmı ? Sınırları ihlal eder kktc kara sularına girerler, dahada ileri gidip karaya cıkmaya calısırlarsa ne olur ?

I am a Gamer. Not because I dont have a life, but because I choose to have Many.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atillla
    Atillla's avatar
    Erkek

Hamas arabuluculukta mısırı secti, ters pasolu kapak olsun size bu, hayırlı gecmiş cumalar .

Bilgi güctür.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

http://www.kibrisgazetesi.com/popup.php/cat/2/news/95533/PageName/Ic_Haberler

KKTC'de, Şehit Teğmen Caner Gönyeli-2010 Arama Kurtarma Tatbikatı yarın başlayacak.

TC Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Şehit Teğmen Caner Gönyeli-2010 Arama Kurtarma Tatbikatı, Türkiye Cumhuriyeti ve KKTC arama kurtarma teşkilatlarında yer alan sivil ve askeri unsurların katılımıyla, 14-17 Haziranda, Doğu Akdeniz'de KKTC toprakları ve kara suları ile Türkiye'nin arama kurtarma bölgesinde yer alan uluslararası sularda icra edilecek.

Tatbikatla, arama kurtarma unsurlarının koordinasyon ve birlikte çalışma usullerini geliştirmek, bu şekilde insani yardım harekatı ve işbirliği konularında Türkiye ve KKTC'nin imkan ve kabiliyetlerini denemek amaçlanıyor.
       Tatbikata, Türk Arama Kurtarma Teşkilatı'nda yer alan Sağlık ve Ulaştırma bakanlıklarının ilgili kuruluşları, Denizcilik Müsteşarlığı Ana Arama Kurtarma Koordinasyon Merkezi ile Kara Kuvvetleri, Deniz Kuvvetleri, Hava Kuvvetleri ve Sahil Güvenlik komutanlıklarından çeşitli tipte gemi, uçak ve helikopterler katılacak.
       KKTC'den ise Sağlık Bakanlığı ile Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’nın ilgili kuruluşları, KKTC Ercan Havaalanı Arama Kurtarma Komuta Merkezi, Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı, Kıbrıs Türk Radyo ve Kıbrıs Türk Kıyı Emniyeti ve Gemi Kurtarma Limited Şirketi arama kurtarma unsurları iştirak edecek.
       Tatbikatın kara aşaması Salı günü St. Hilarion’da yapılacak. Saat 17.00’de yer alacak bu tatbikat öncesinde, saat 14.00’te Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’nda tatbikatla ilgili brifing verilecek.

Tatbikatın deniz aşaması ise Gazimağusa açıklarında yapılacak ve saat 15.00’te başlayacak. Tatbikat saat 22.00’ye kadar devam edecek.

:)

anca gidersin...
Toplam Hit: 9273 Toplam Mesaj: 66