folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İsrail’İn ‘İşgal Filosu’ Pazar Günü Kıbrıs’Ta

İsrail’İn ‘İşgal Filosu’ Pazar Günü Kıbrıs’Ta

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

Atillla bunu yazdı:
    -----------------------------

israil yine en hafifini yapıyor birde pkk yı teror örgütü olmadığını acıklayıp yardım göndermeye kalkmamıs ben olsam yapardım ,

israille bir savas helede filistin için yapılacaksa sonu soylerim HANİ ANALAR AĞLAMASIN DENİLİYORDU bunlar iki yuzlu oy avcılığından baska bişey değil ,

düne kadar 50 km sınırı israile vermek için yırtınan recep beye bakın siz pf

sana katılıyorum iktidar oy peşinde bunları yapıyor one munite devamı bu olay tayyip emmi oy devşiricek .

ya analar aglamasın diyen adam düne kadar köylüye ananıda al git demiş adam yani bunlar ne yaptıklarını bilmiyorlarki

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

geçici şeyler bunlar eziklik işte :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

HaLFDeviL bunu yazdı:

-K.K.T.C ve T.C düşmanlığıda nerden çıktı , saçma postlara gerek yok bence :|

TC dusmanligi diye biseyin zerresi yok bende emin olabilirsin...

anca gidersin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

"Geldikleri gibi giderler (!)..." 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

alnı secde gören dini bütün filistain severleri savaşta görmek isteriz, burdan atıp tutmakla olmuyor, mermi atan ve mermi yiyen şalvarlı sakallı gençler görmek istiyoruz, sizde gidin çatışın hükümet size gemi de verir. malum artık bu sizin savaşınız bizim değil.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Matchup
    Matchup's avatar
    Erkek

Savaşa Türkiye içinden başlayıp çıkıntıları temizlememiz lazım , ondan sonra inanın israil kolay lokma olur. Türkiyede akp değilde chp iktidarda olsaydı patlama olmadığı , insanların ölmediği hergün için dua ederdiniz. Tabiki savaşın usülü çok önemli devlet kurumlarına sızarak mı yoksa gerçekten kelleleri keserek mi olur kestirmesi zor. Şuan ciddi bir sızma var, ılımlı cemaatlerle başlayan bu hareket radikal grupların etkinliğiyle daha da ileri boyutlara ulaşacak. Bu benim için öze dönüş sizin için iran olmaktır.

Bulduğumuzu sanmaktan ziyade , umduğumuzu aramaktayız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Knightkib
    Knightkib's avatar
    Erkek

Kurtcebe bunu yazdı:

Kıbrıs Barış harekatından sonra "faşist ordu dışarı" ; "Rumlarla birlikte yaşayabiliriz" diyen Kıbrıslı Türklerin bu misillemeye tepki vereceklerini zannetmiyorum. Aslında orda ayrı bir Türk devletinin varlığı bile başlı başına felaket. KKTC nin ihlak edilip T.C topraklarına katılması şart. 

Hocam bilmeden etmeden konusma, yorum yapma.. Böyle yorumları gördükce seningibilere ettiğim küfürleri yazıya dökmemek için kendimi zor tutuyorum..

EcHoLL bunu yazdı:

kıbrıs halkı 5 para etmez alayı dönme sünepe  türk askeri gitsin dediler lan asker giderse acınızdan ölürsünüz orada.

bu olay savaş strajisidir arkada israili türkiye 48 saat içinde fet etme kudretine sahiptir bunu bilin rum kesimi içinde zamanında türkler giremez demişlerdi 24 saat içinde tüm adayı detenim altına aldık okadar küçük görmeyin kendinizi israil türkiyenin sabrını zorluyor ama ona bunun faturası agır olur darma duman olurlar.

Kıbrıs halkına "5 para etmez alayı dönme" diyebilen, beyin yerine saman taşıyan zihniyetlere çok anlatmaya çalıştım KKTC halkının durumunu ama malesef işte saman beyinle aynı işi görmüyor.. Böyle zihniyet 3-5 kendi gibi armutun Medyaya yansıttığı olayları Halklara maledip tek kalemde onların alayı donek, onların alayı türk düşmanı, rum sevdalısı, 5 para etmez diye g*tünden yorumlar yaparak yıllarca bizim için Kahraman olmuş Anavatan Türkiyemize yakışmayan tavırlar sergiliyorlar.. Ama merak etme, hernekadar Türkiyede seningibi Armut çogunluğu fazla olsada yaptığın beyinsizce yorumu Türk halkına değil senin Armutluğuna veriyorum..

I am a Gamer. Not because I dont have a life, but because I choose to have Many.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek

Matchup bunu yazdı:

Savaşa Türkiye içinden başlayıp çıkıntıları temizlememiz lazım , ondan sonra inanın israil kolay lokma olur. Türkiyede akp değilde chp iktidarda olsaydı patlama olmadığı , insanların ölmediği hergün için dua ederdiniz. Tabiki savaşın usülü çok önemli devlet kurumlarına sızarak mı yoksa gerçekten kelleleri keserek mi olur kestirmesi zor. Şuan ciddi bir sızma var, ılımlı cemaatlerle başlayan bu hareket radikal grupların etkinliğiyle daha da ileri boyutlara ulaşacak. Bu benim için öze dönüş sizin için iran olmaktır.

Sen ne kullanıyosun  acaba :|

Son 1,5 ayda kaç şehit verdik haberin var mı?

Derdiniz ne lan sizin israile savaş açmak mı?

Daha üç beş ay önce çok sevdiğiniz başbakanınız vatan toprağını satmaya çalışıyodu da bu chp sayesinde engellenmedi mi?

Türk Telekomu babalar gibi yahudi tohumlarına satmadılar mı yok pahasına?

Çok sevdiğiniz başbakanınız değil miydi yahudi nişanı alan,hiçbir sıfatı olmadan defalarca sebepsiz yere amerikalara giden?

Amerika ırağa girerken nerdeydi lan  sözde islamcı amerikancı tohumları?

Bugün hala Irak işgal altında Türkmenler eziliyor hergün nerdesiniz olm siz?

Sizin başbakanınız değil mi talabani barzani piçlerini adam yerine koyan?

cevap versenize lan anzavur soyları.

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

Knightkib bunu yazdı:

Kurtcebe bunu yazdı:

Kıbrıs Barış harekatından sonra "faşist ordu dışarı" ; "Rumlarla birlikte yaşayabiliriz" diyen Kıbrıslı Türklerin bu misillemeye tepki vereceklerini zannetmiyorum. Aslında orda ayrı bir Türk devletinin varlığı bile başlı başına felaket. KKTC nin ihlak edilip T.C topraklarına katılması şart. 

Hocam bilmeden etmeden konusma, yorum yapma.. Böyle yorumları gördükce seningibilere ettiğim küfürleri yazıya dökmemek için kendimi zor tutuyorum..

EcHoLL bunu yazdı:

kıbrıs halkı 5 para etmez alayı dönme sünepe  türk askeri gitsin dediler lan asker giderse acınızdan ölürsünüz orada.

bu olay savaş strajisidir arkada israili türkiye 48 saat içinde fet etme kudretine sahiptir bunu bilin rum kesimi içinde zamanında türkler giremez demişlerdi 24 saat içinde tüm adayı detenim altına aldık okadar küçük görmeyin kendinizi israil türkiyenin sabrını zorluyor ama ona bunun faturası agır olur darma duman olurlar.

Kıbrıs halkına "5 para etmez alayı dönme" diyebilen, beyin yerine saman taşıyan zihniyetlere çok anlatmaya çalıştım KKTC halkının durumunu ama malesef işte saman beyinle aynı işi görmüyor.. Böyle zihniyet 3-5 kendi gibi armutun Medyaya yansıttığı olayları Halklara maledip tek kalemde onların alayı donek, onların alayı türk düşmanı, rum sevdalısı, 5 para etmez diye g*tünden yorumlar yaparak yıllarca bizim için Kahraman olmuş Anavatan Türkiyemize yakışmayan tavırlar sergiliyorlar.. Ama merak etme, hernekadar Türkiyede seningibi Armut çogunluğu fazla olsada yaptığın beyinsizce yorumu Türk halkına değil senin Armutluğuna veriyorum..

sen nasıl konuşuyorsun lale devri padişahı gibi olm daha düne kadar kıbrısta türk ordusunu istemiyoruz diye pantkartlar taşıyordunuz daha düne kadar türk askeri gelmesin diye imza topluyordunuz daha düne kadar bunlar  oradaki çevrene bak bakalım araçların direksiyonu neredeyse sizin yerinizde orada daha dün diyorum bak daha dün bunu iyi düşün. biz orada mağaza işi yaptık adam ufak bir market ile ingilitere ev almış onu övünerek anlatıyordu orada bir tc vatandaşı asimile olduk burada diyordu asimile edilmiş toplumdan ülkesine bir yarar gelmez

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

Knightkib bunu yazdı:

Kurtcebe bunu yazdı:

Bak sen lümpene ? İşte senin gibi tospağaları görüncede benim kafalarını tutup çöp konteynırına sokasım geliyor napacaz şimdi ? 

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
Toplam Hit: 9265 Toplam Mesaj: 66