İsrail’İn ‘İşgal Filosu’ Pazar Günü Kıbrıs’Ta
-
Kurtcebe bunu yazdı:
-----------------------------Kıbrıs Barış harekatından sonra "faşist ordu dışarı" ; "Rumlarla birlikte yaşayabiliriz" diyen Kıbrıslı Türklerin bu misillemeye tepki vereceklerini zannetmiyorum. Aslında orda ayrı bir Türk devletinin varlığı bile başlı başına felaket. KKTC nin ihlak edilip T.C topraklarına katılması şart.
-----------------------------Sen ve bu fikri savunan herkes kibris konusunda cahilsiniz. Konusmayin.
Turk topragiymis, turk insaniymis... 30 sene ne yapildigini gorupte hala bu at gozlugu takarak gordugun cozum anca kahvede kagit oynarkan muhabbet acilsin diye soylenecek sacma sapan bir yorum olabilir...
Simdinin aptal gazete basliklarini ve haberlerini okuyacagin yerde, alip 2 tane milli egitim bakanligi onayli TC tarihi kitabi okusan boyle LUMPEN bir yorum yapmazdin.
Okuyupta yaptiysanda, okuduklarini objektif olarak irdeleme kursuna falan git.
KKTC halki dedigin halk, senin ulkeni senden cok koruyor farkinda bile deilsin...
Annan planina evet dediniz diye kestirip atarsin, 1.si o referandumda bir tek soru vardi ve sen sorulan sorunun tam olarak ne oldugunu bile bilmiyorsun, 2. hayir denseydi ne olacagini bile bu sig kafayla tahmin etme imkanin sifir.
Sen ulkeni ulkem diye sevmek, Turkum ve Turkiyeyi seviyorum demek istiyorsun, ama bu ayrimi yaparken senin ulkeni benimde benim ulkem gibi sevmeme izin vermiyorsun. Peki o zaman KKTCyi kendi ulkem gibi seveyim dedigim zaman, yoookk orasida Turkiye deilmi orayida benim ulkem gibi sev, senin ulken gibi sevme diyorsun, anlayana...
Sen diyorsunki birgun cozum olursa kibris cok onemli stratejik bir yer kaybetmememiz lazim.
Ama mal oglu mal, 30 senedir bu sorunu cozmuyorsun ve orayi kaybetmemek icin kendine bagimli kiliyorsun, uluslarasi arenada guclendirmen gereken bir devleti, sen her ay maaslarini banka hesaplarina gecerek yonetiyorsun, o banka hesaplarinin sahiplerini kendin seciyorsun, onlar memleketi batirinca TC gudumlu devlet adami olmuyor, Kibris halki oluyor hemen...
Cozum olsun diye ugrasanlari, tekrar soyluyorum at gozluklerinle bakip, adi satiliklar diye isimlendiriyorsun.
Senin memleketinin 5 karis topragini sana birakmadilar, ona ses cikaramadigin icin eziliyorsun ve benim ulkemden kendi ulkendeki kopeklere bok atmaya calisiyorsun.
KKTC, Kibris, Kuzey Kibris, ne derseniz deyin... Turkiye gibi deil o odun kafaniza sokun artik.
KKTC ulke olarak, turkiyede kumar oynayamayanlarin kumar oynamasi icin bir Las Vegas heline getiriliyor ve kara para aklamak isteyen icin acik kapilarin birakildigi, bazi islerin dondurulup kimsenin hesabini sormadigi bir yer haline getirilmeye calisiliyor ve bunu bir tek sebebi var bunlari konusacaginiz yerde, KKTC halki satilik, orduyu istemiyor, annan planina evet dedi diye osurmayin...
Bizim ulkemizde her kose basinda bir betting ofis var, alkol tuketimi yadirganmaz, ama bu tarz islerin esas cukkasini yiyenler, bu isleri bu ulkede cevirenler her zaman Turkiye baglantilidir bunuda dunya alem bilir, normal hayatin bir parcasidir, kimse yadirgamaz...
Ac gozunu bezirgan basi, topla kendini... Siz kendi ulkenizdeki yamukluklara ve yamuklara bakin, onlari halledin, cunku boyle giderse bi boka yaramayan siz olacaksiniz, bu kibris halki kalkip gelip orayida adam etmek zorunda kalabilir!!!
-
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------
eğer gemi türk sularına girerse,
Türkiye gemideki malları denetleyip girişine izin verirse tüm dünyaya örnek olur bence...
İsrail'de farklı bişey yapmıcakatı -
A.k birkere de konu icerigi degismesin yha :S KnightKib, sana katiliyorum dostum. KKTC ye boyle pis genelemeler yapip kendini savunanlar, baska isiniz yokmu ak sizin...
-
"Türkiye’de hükümetin terörist olarak görmeyi reddettiği ve Filistin Kurtuluş Örgütü ile aralarında arabuluculuk yapmayı teklif ettiği Hamas, Mısır’dan başka bir arabulucu kabul etmediklerini açıkladı."
-
Şu halk Aptal, Bu kesim sünepe..
şunlar, gerizekalı, bunlar çok zeki..
Böyle bi konuya, bunun gibi alakasız cümleler yazarsanız kavga çıkar, kavga çıkarsa birbirinize hakaret başlar, kısaca yok yere kırmayın birbirinizi..adam olun akıllı olun uleeeyn...
kısacası cümlelerimi nietzsche nin bi sözüyle toparlıyacak olursam...
"bu da dahil olmak üzere, bütün genellemeler yanlıştır." -
Burdan,
Yaptigim genellemeler varsa yazilarimda hepsinin yanlis oldugunu kabul etmek isterim. Ben Kibris halki diye yapilan direk bir genellemeye karsilik olarak direk ayni agizda cevap vermek istedim. Cunku forumda baska kesimlere, irklara veya dusunceye sahip insanlara yapilan genellemelere muridler dikkat etsede, kibris halki konusunda pek rahat insanlar var. Bunu sirf gecmis tecrubelerden dolayi soyluyorum, forumda belkide 10larca defa ayni muhabbete maruz kalip gerektigi yerde, gerektigi kadar aciklamali cevaplar verdigimi dusunuyorum,o yuzden son zamanlarda farkli bir strateji uygulayip direk yapilan saldirinin ayni agzinda cevap veriyorum. ama kibris konularinda onceden yazdiklarim okundugunda ne demek istedigim tam olarak anlasilabilir, ki son zamanlarda ben biktigimdan fazla yazmamaya calissam bile, goruyorumki Knightkib veya DjDooM gibi diger arkadaslarda, ki kendileriyle forumdan baska hicbir tanisikligim yok, usanmadan anlatmaya devam ediyorlar...
gecengun inceledim, forumda kavga ettigim yada cikardigim tek konu kibris konulari :|
edit:
tarih:31 Mayis 2009
http://www.tahribat.com/Forum-Toprak-Vermek-Zorunda-Kalabiliriz-87973/2/#926084
-
Türk halkının bi tane geçindiği kisme yok arkadaş yok.
Azerilerin, kürtlerin, lazların, alevilerin, ermenilerin, rusların, fransızların, almanların ... geri kalan 9382823490328904 tane milletin hep bi suçu, yaptığı salaklıkları var.Hep onlar yanlış.
Şimdi bi filistinle ara iyi.Ben cidden anlamıyorum.Bizim Eskişehirspor türbünleri gibi, ankara-bursa ile kardeşti bozuldu.Onla oluyorlar bozuluyor.Arkadaşne derdiniz sizin ???
--
Kanınızdan olan adamları savunmuyorsunuz, desteklemiyorsunuz.Sebep ? Onlar sevmiyor.Kardeşim 100 kişinin içinden 10 yavşak çıkabilir.Senin aranda da var o 100 kişiye yavşakça davranan.
12 Türk devletini dışa, ona kaka de, buna bok.Sonra ? Türkler sevilmiyor.NEden sevilsin arkadaş ? Bunu deyince de Türk'ün Türk ten başka dostu olmaz.
--
Babayı olmaz.Silahı, buğdayı, hayvanı, yemeği ordan alıyorsun, turist gelsin diye ülkelerin gözünün içine bakıyorsun.Sonra gelmesinler.
Ya öyle ol ya böyle.Ya göründüğün gibi ol, ya da olduğun gibi gördün.Ben halkımızın, başka ırklardan bu kadar tiksinmesinin sebebini anlamadım.Lafa geldimi hitlerin bazı yönlerini seviyorum diye faşist oluyoruz.Fakat asıl faşistlik sizin yaptığınız.Globalleşen dünyada (tiksiğindiğim söz ama doğru) sizler iyice bir birinizin eline bakar oldunuz.
Yok birbirinizlede iyi geçinseniz onada birşey demeyeceğim.Solcu, sağcı, dinci, komünist, faşist...KArdeşim diğer ırkları geç kendi ırkından bile bu kadar nefret eden kaç tane halk vardır ???
Ben anlamıyorum, anlamadım ve anlamayacağım.Sizin yaptığınız ırkçılık diyeceğim, kendi ırkınızı bile it götüne sokmak sizin en büyük zevkiniz.Biz yapamayız, gavur yapar.Türkler ne yaptı ki..Oldu...
---
İmza da dediğim gibi, bana ırkçı , hitler yanlısı diyenler ; israile ölüm diyor, başka ırklardan tiksiniyor.Bununla yetinseniz eyvallah.
Kendi ırkından bile tiksiniyor.Anlamıyorum.Keşke ırkçı dediğiniz hitlerin bazı düşüncelerini alsanızda, hiç değilse kendi ırkınıza sahip çıksanız.Hitler gibi, yahudiler gibi.
Ama Türkler bunu yapamaz, biz beceremeyiz dimi ??
-
garga bunu yazdı:
Kurtcebe bunu yazdı:
-----------------------------Kıbrıs Barış harekatından sonra "faşist ordu dışarı" ; "Rumlarla birlikte yaşayabiliriz" diyen Kıbrıslı Türklerin bu misillemeye tepki vereceklerini zannetmiyorum. Aslında orda ayrı bir Türk devletinin varlığı bile başlı başına felaket. KKTC nin ihlak edilip T.C topraklarına katılması şart.
-----------------------------Sen ve bu fikri savunan herkes kibris konusunda cahilsiniz. Konusmayin.
Turk topragiymis, turk insaniymis... 30 sene ne yapildigini gorupte hala bu at gozlugu takarak gordugun cozum anca kahvede kagit oynarkan muhabbet acilsin diye soylenecek sacma sapan bir yorum olabilir...
Simdinin aptal gazete basliklarini ve haberlerini okuyacagin yerde, alip 2 tane milli egitim bakanligi onayli TC tarihi kitabi okusan boyle LUMPEN bir yorum yapmazdin.
Okuyupta yaptiysanda, okuduklarini objektif olarak irdeleme kursuna falan git.
KKTC halki dedigin halk, senin ulkeni senden cok koruyor farkinda bile deilsin...
Annan planina evet dediniz diye kestirip atarsin, 1.si o referandumda bir tek soru vardi ve sen sorulan sorunun tam olarak ne oldugunu bile bilmiyorsun, 2. hayir denseydi ne olacagini bile bu sig kafayla tahmin etme imkanin sifir.
Sen ulkeni ulkem diye sevmek, Turkum ve Turkiyeyi seviyorum demek istiyorsun, ama bu ayrimi yaparken senin ulkeni benimde benim ulkem gibi sevmeme izin vermiyorsun. Peki o zaman KKTCyi kendi ulkem gibi seveyim dedigim zaman, yoookk orasida Turkiye deilmi orayida benim ulkem gibi sev, senin ulken gibi sevme diyorsun, anlayana...
Sen diyorsunki birgun cozum olursa kibris cok onemli stratejik bir yer kaybetmememiz lazim.
Ama mal oglu mal, 30 senedir bu sorunu cozmuyorsun ve orayi kaybetmemek icin kendine bagimli kiliyorsun, uluslarasi arenada guclendirmen gereken bir devleti, sen her ay maaslarini banka hesaplarina gecerek yonetiyorsun, o banka hesaplarinin sahiplerini kendin seciyorsun, onlar memleketi batirinca TC gudumlu devlet adami olmuyor, Kibris halki oluyor hemen...
Cozum olsun diye ugrasanlari, tekrar soyluyorum at gozluklerinle bakip, adi satiliklar diye isimlendiriyorsun.
Senin memleketinin 5 karis topragini sana birakmadilar, ona ses cikaramadigin icin eziliyorsun ve benim ulkemden kendi ulkendeki kopeklere bok atmaya calisiyorsun.
KKTC, Kibris, Kuzey Kibris, ne derseniz deyin... Turkiye gibi deil o odun kafaniza sokun artik.
KKTC ulke olarak, turkiyede kumar oynayamayanlarin kumar oynamasi icin bir Las Vegas heline getiriliyor ve kara para aklamak isteyen icin acik kapilarin birakildigi, bazi islerin dondurulup kimsenin hesabini sormadigi bir yer haline getirilmeye calisiliyor ve bunu bir tek sebebi var bunlari konusacaginiz yerde, KKTC halki satilik, orduyu istemiyor, annan planina evet dedi diye osurmayin...
Bizim ulkemizde her kose basinda bir betting ofis var, alkol tuketimi yadirganmaz, ama bu tarz islerin esas cukkasini yiyenler, bu isleri bu ulkede cevirenler her zaman Turkiye baglantilidir bunuda dunya alem bilir, normal hayatin bir parcasidir, kimse yadirgamaz...
Ac gozunu bezirgan basi, topla kendini... Siz kendi ulkenizdeki yamukluklara ve yamuklara bakin, onlari halledin, cunku boyle giderse bi boka yaramayan siz olacaksiniz, bu kibris halki kalkip gelip orayida adam etmek zorunda kalabilir!!!
-----------------------------Yorgonun oğlu hayırdır? Ben Annan planına %65 evet diyen bir güruhtan bahsediyorum kalkıp mıy mıy mıy ediyorsun sen bırak şimdi Türkiyenin durumunu konu kıbrıstan açıldı yeri gelir kendi kendi içimizdeki pislikleride konuşuruz terbiyesizlik yapmadan konuş vermesin kimse eline odunu.
-
seadog bunu yazdı:
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetini işgalci olarak görüyorlar. Sanki Güney Kıbrısın toprağını işgal etmiş gibi. Asıl merak edilen nokta şu KKTC kara sularına girecekler mi?
Burada ilginç bir durum var, KKTC önetimi giremezler diyor fakat uluslar arasında KKTC diye bir devlet olmadığı için normal olarak karasuyuda yok.
Bakalım ne olacak, Artık savaç çıkarsa burada bize dua edin :D
-----------------------------orasi T.C ninde kara suyu rahat ol (;
-
Kurtcebe bunu yazdı:
Yorgonun oğlu hayırdır? Ben Annan planına %65 evet diyen bir güruhtan bahsediyorum kalkıp mıy mıy mıy ediyorsun sen bırak şimdi Türkiyenin durumunu konu kıbrıstan açıldı yeri gelir kendi kendi içimizdeki pislikleride konuşuruz terbiyesizlik yapmadan konuş vermesin kimse eline odunu.
-----------------------------tamam bende diyorumki tayyibin oy oranini herkes biliyor, hepiniz oyle misiniz? ama butun madyanizda dunyada sizi oyle taniyor ve tanitiyor... bunlarin hepsi reklam.
ama sen. senden olmayani anlama yetenegini gectim, insan olmanin kurali olan, anlama isteginden bile yoksunsun.
kolayi. yorgo de bana.
cokta seyimde.
edit: kim kime ne odunu veriyor? kac kilo ? fiyat kac?
ayrica su andaki cumhurbaskaninida biz sectik mq, oy orani belli, adam tek basina iktidarda... sen karar veriyorsun ben uyguluyorum mq sonrada bana bok at sen :D ah ah kafanizi calistirin... devlet sizin, yonetim sizin, benim ne yaptigimin ne soyledigimin ne anlami var, ben sadece kararlari uyguluyorum, 100bin kisilik bir toplumda herkes bir secimden once o secimi kimin kazanacagini bilir, bir referandumda evet mi hayirmi cikacagini bilir... beni sinirlendirmeyin.