folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İsrail’İn ‘İşgal Filosu’ Pazar Günü Kıbrıs’Ta

İsrail’İn ‘İşgal Filosu’ Pazar Günü Kıbrıs’Ta

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

manhyak bunu yazdı:
    -----------------------------

HolySeclorum bunu yazdı:

Sakallı,cübbeli,çarşaflı tipler yardım ayağına gidip ortalığı karıştırdı şimdi onlarda misilleme yapıyo normal olarak.

Zekana hayran kaldım gerçekten. İlk okuldaki reherlik hocanı s.. lazım senin.

Olan hocaya oldu a.k :D koptum iyi laf :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

Thelordmax bunu yazdı:

manhyak bunu yazdı:

HolySeclorum bunu yazdı:

Sakallı,cübbeli,çarşaflı tipler yardım ayağına gidip ortalığı karıştırdı şimdi onlarda misilleme yapıyo normal olarak.

Bir bebeciğin kendini tatmin çabaları =)

Her Hakkım Saklıdır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Knightkib
    Knightkib's avatar
    Erkek

EcHoLL bunu yazdı:

Knightkib bunu yazdı:

Kurtcebe bunu yazdı:

Kıbrıs Barış harekatından sonra "faşist ordu dışarı" ; "Rumlarla birlikte yaşayabiliriz" diyen Kıbrıslı Türklerin bu misillemeye tepki vereceklerini zannetmiyorum. Aslında orda ayrı bir Türk devletinin varlığı bile başlı başına felaket. KKTC nin ihlak edilip T.C topraklarına katılması şart. 

Hocam bilmeden etmeden konusma, yorum yapma.. Böyle yorumları gördükce seningibilere ettiğim küfürleri yazıya dökmemek için kendimi zor tutuyorum..

EcHoLL bunu yazdı:

kıbrıs halkı 5 para etmez alayı dönme sünepe  türk askeri gitsin dediler lan asker giderse acınızdan ölürsünüz orada.

bu olay savaş strajisidir arkada israili türkiye 48 saat içinde fet etme kudretine sahiptir bunu bilin rum kesimi içinde zamanında türkler giremez demişlerdi 24 saat içinde tüm adayı detenim altına aldık okadar küçük görmeyin kendinizi israil türkiyenin sabrını zorluyor ama ona bunun faturası agır olur darma duman olurlar.

Kıbrıs halkına "5 para etmez alayı dönme" diyebilen, beyin yerine saman taşıyan zihniyetlere çok anlatmaya çalıştım KKTC halkının durumunu ama malesef işte saman beyinle aynı işi görmüyor.. Böyle zihniyet 3-5 kendi gibi armutun Medyaya yansıttığı olayları Halklara maledip tek kalemde onların alayı donek, onların alayı türk düşmanı, rum sevdalısı, 5 para etmez diye g*tünden yorumlar yaparak yıllarca bizim için Kahraman olmuş Anavatan Türkiyemize yakışmayan tavırlar sergiliyorlar.. Ama merak etme, hernekadar Türkiyede seningibi Armut çogunluğu fazla olsada yaptığın beyinsizce yorumu Türk halkına değil senin Armutluğuna veriyorum..

sen nasıl konuşuyorsun lale devri padişahı gibi olm daha düne kadar kıbrısta türk ordusunu istemiyoruz diye pantkartlar taşıyordunuz daha düne kadar türk askeri gelmesin diye imza topluyordunuz daha düne kadar bunlar  oradaki çevrene bak bakalım araçların direksiyonu neredeyse sizin yerinizde orada daha dün diyorum bak daha dün bunu iyi düşün. biz orada mağaza işi yaptık adam ufak bir market ile ingilitere ev almış onu övünerek anlatıyordu orada bir tc vatandaşı asimile olduk burada diyordu asimile edilmiş toplumdan ülkesine bir yarar gelmez

Ulan akıl var mantık var, Türk ordusunu burda istemiyoruz deme lüksü mü var kktc halkının ?  Türkiye ordusunu çektiğinin 24 saati dolmadan topla tüfekle dalar rum kafa göz.. Yıllardır bunun silahlanmasını yapıyor adamlar.. 2 tane lavug cıktı Türk askeri adadan cıksın diye pankart açtı diye tüm halkı mı yargılıyorsun ? Dönekler kalleşler heryerde vardır, senin genelleme yapmaya hakkın yok.  Asimile olmaktan bahsediyorsun ? Burda düğünlerde 15 yıl önce dillirga çalarken şimdi horon, kolbastı havaları çalıyor.. Kıbrıs Türk toplumunun kültüründe olmayan Türkiyeden 74 sonrasında gelenlerin yörelerinin havaları bunlar, Rahatsız oluyormuyum ? Hayır.. Neden olayım ? Zaman değişiyor oda türk bende türk ben ona birşeyler katmışım o bana birşeyler katmış birşekilde geçiniyoruz. 

Sen cıkıp bana diosun ki övünerek anlatıyodu filan... Anlatır tabi.. Türkiye yıllarca kktc yardım parası diye para gönderdi ve halen daha göndermekte. Hiç acaba dönüp sordumu verdiğimiz bu paralar nereye gidiyor diye ?? Onu geçtim.. Para vermek yerine adada kalıcı bir çözüm bulsalardı. Ne biz Türkiyemize ayak bağı olurduk, ne de Türk askeri ab karşısında Kıbrısda işkalci durumuna düşerdi..

Medyanın gazına gelip ordan atıp tutması kolay tabi, yok siz türk askerini istemiyosunuz, yok siz türkleri sevmeyen ingiliz çakması 5 para etmez bir halksınız diye.. Böyle devam edin..

Kurtcebe bunu yazdı:

Bak sen lümpene ? İşte senin gibi tospağaları görüncede benim kafalarını tutup çöp konteynırına sokasım geliyor napacaz şimdi ?

-----------------------

Soda iç geçer..   Olayları görmek istediğiniz gibi görün umrumda olmaz..

Yarın öbürgün olur da ortalık kızışır savaş cıkarsa bir Türk olarak vatanımı ve Türkiyeyi korumak için elimden geleni yapacağımı ben bilirim o bana yeter..

israilin bitarafları kaşınıyorsa yollasın sivilleri kktc kara sularına.. o gemiyi içindekilerle batırıyormuyuz, batırmıyormuyuz bir görelim !!

I am a Gamer. Not because I dont have a life, but because I choose to have Many.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Kurtcebe bunu yazdı:

Knightkib bunu yazdı:

Kurtcebe bunu yazdı:

Kıbrıs Barış harekatından sonra "faşist ordu dışarı" ; "Rumlarla birlikte yaşayabiliriz" diyen Kıbrıslı Türklerin bu misillemeye tepki vereceklerini zannetmiyorum. Aslında orda ayrı bir Türk devletinin varlığı bile başlı başına felaket. KKTC nin ihlak edilip T.C topraklarına katılması şart. 

Aslında orda ayrı bir Türk devletinin varlığı bile başlı başına felaket. KKTC nin T.C topraklarına katılması şart.

işte benim katıldığım düşünce bu orda başka bir ülke yerine en iyi çözüm kktc nin türk topraklarına katılmasıdır.

böylelikle ne avrupa birliği sorunu kalır nede müzakere vs vs diye bi dert... !

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

Kurtcebe bunu yazdı:

Bak sen lümpene ? İşte senin gibi tospağaları görüncede benim kafalarını tutup çöp konteynırına sokasım geliyor napacaz şimdi ?

-----------------------

Yarın öbürgün olur da ortalık kızışır savaş cıkarsa bir Türk olarak vatanımı ve Türkiyeyi korumak için elimden geleni yapacağımı ben bilirim o bana yeter..

israilin bitarafları kaşınıyorsa yollasın sivilleri kktc kara sularına.. o gemiyi içindekilerle batırıyormuyuz, batırmıyormuyuz bir görelim !!

O zaman adam akıllı yorumunu yapacaksın klavye arkasından efelenip küfür edecem vs demeyeceksin oldumu canım kardeşim!

EOKA nın giriştiği terör eylemlerinden sonra halen daha Amerikan güdümlü Annan planına (Tek devletli çözüm) evet diyen kıbrıslı türkleri gelip burda kendi çizdikleri politikayı haklı göstermen nasıl abesle iştigalse bizim Kıbrıs topraklarını kendi soydaşlarımızın görüşü her ne olursa olsun koruma zorunulluğumuza bağlı olarak kendi topraklarımıza katmamız okadar doğrudur.

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Knightkib
    Knightkib's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

Kurtcebe bunu yazdı:

Knightkib bunu yazdı:

Kurtcebe bunu yazdı:

Aslında orda ayrı bir Türk devletinin varlığı bile başlı başına felaket. KKTC nin T.C topraklarına katılması şart.

işte benim katıldığım düşünce bu orda başka bir ülke yerine en iyi çözüm kktc nin türk topraklarına katılmasıdır.

böylelikle ne avrupa birliği sorunu kalır nede müzakere vs vs diye bi dert... !

%100 haklısın ama gelinen noktada imkaansız gibi birşey öyle bir durum.. daha önce de bahsetmiştim. Referandum olsa KKTC - TC ile birleşsinmi diye kesinlikle Evet oyu veririm..

Yıllardır gerek Türkiyenin KKTC üzerinde , gerek KKTC deki pasif kalan yönetim olsun hep yanlış politikalar yürüttüler.. Zamanında keşke tüm adayı alsaydı Türkiye..

I am a Gamer. Not because I dont have a life, but because I choose to have Many.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Knightkib
    Knightkib's avatar
    Erkek

Kurtcebe bunu yazdı:

Kurtcebe bunu yazdı:

-----------------------

O zaman adam akıllı yorumunu yapacaksın klavye arkasından efelenip küfür edecem vs demeyeceksin oldumu canım kardeşim!

EOKA nın giriştiği terör eylemlerinden sonra halen daha Amerikan güdümlü Annan planına (Tek devletli çözüm) evet diyen kıbrıslı türkleri gelip burda kendi çizdikleri politikayı haklı göstermen nasıl abesle iştigalse bizim Kıbrıs topraklarını kendi soydaşlarımızın görüşü her ne olursa olsun koruma zorunulluğumuza bağlı olarak kendi topraklarımıza katmamız okadar doğrudur.

Evt küfür ediyorum cunku Kıbrıs türk halkı Türkiyeyi istemiyormuş gibi bir hava yaratıyorsunuz ve bu beni gerçekten kızdırıyor.. genelleme yapmayın!

Ben nasıl ki buraya cebinde 20 lira ile gelip benim 200 liraya çalışacagım işte 50 liraya çalışarak benim ekmeğimle oynayan adamı Türkiyeli diye genellemiyorsam sizde çıkıp iki pankart sallayan ne oldugunu bilmeyen malları Kıbrıslı diğe genellemeyeceksiniz..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

Knightkib bunu yazdı:

Kurtcebe bunu yazdı:

Kurtcebe bunu yazdı:

-----------------------

Evt küfür ediyorum cunku Kıbrıs türk halkı Türkiyeyi istemiyormuş gibi bir hava yaratıyorsunuz ve bu beni gerçekten kızdırıyor.. genelleme yapmayın!

Ben nasıl ki buraya cebinde 20 lira ile gelip benim 200 liraya çalışacagım işte 50 liraya çalışarak benim ekmeğimle oynayan adamı Türkiyeli diye genellemiyorsam sizde çıkıp iki pankart sallayan ne oldugunu bilmeyen malları Kıbrıslı diğe genellemeyeceksiniz..

Bak işte bitarafınla anladığın için yazarsan dahada uzar gider bu mesele. Genelleme yapan kim? Ayrıca ne o Türkiyeli felan? Kimliği yok mu bu devletin? Daha Türk adını telafus etmeye çekiniyorsun gelip bide yarım aklınla benle cebelleşiyorsun.

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Knightkib
    Knightkib's avatar
    Erkek

Kurtcebe bunu yazdı:

Kıbrıs Barış harekatından sonra "faşist ordu dışarı" ; "Rumlarla birlikte yaşayabiliriz" diyen Kıbrıslı Türklerin bu misillemeye tepki vereceklerini zannetmiyorum.

Bu genelleme değil heralde..

Kurtcebe bunu yazdı:

Ayrıca ne o Türkiyeli felan? Kimliği yok mu bu devletin? Daha Türk adını telafus etmeye çekiniyorsun gelip bide yarım akılınla benle cebelleşiyorsun.

Bidaha oku ne yazdığımı belki ozaman anlarsın Türkiyeli demekle ne anlatmak istediğimi..

ayrıca..

Ne Mutlu Türküm Diyene..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

HolySeclorum bunu yazdı:

Thelordmax bunu yazdı:

manhyak bunu yazdı:

HolySeclorum bunu yazdı:

Bir bebeciğin kendini tatmin çabaları =)

Tatmin etmek için söylediğini düşünmüyorum :D

Toplam Hit: 9271 Toplam Mesaj: 66