İstanbul A İade-İ Ziyaret (Sakarya-İstanbul) Bulu$Ma Yeri Ve Saati Belirlendi
-
ewet arkadaşlar kosebay ve ben 9 mart pazar günü istanbul'a gelmeyi düşünüyoruz. istanbuldaki müridler sizler ne dersiniz?
bu arada sakarya'dan ist. gelebilirim diyenlerde gelebilir. gerçi pek sanmıyom ama (:
Bulu$ma Yeri Kadıköy Boğa heykeli Saat 12 de
GELENLER
Ajan1111
corelsnake(kösebay)
Excalibur
reflex
protesto
Swool
Nurky
Underzero
dionysos
wert
Lostdream
Defaktorx
beyinsiz(belki)
Tyler_Dai(belki)
amele_2
KGD
Kreston
-------------------------------------
Sabah 9,30 da sakarya dan gelecek ekibi almaya gidecek olanlar Excalibur,reflex,protesto,swool,dionysos olaraktan saat 8,30 da Eminönünde Vapur iskelelerinin orda olup toplu olaraktan kar$ıya geçecez sakaryalı ekiple bi kavaltı yaptıktan soora saat 12 de Boğaya akacaz :P -
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------ewet arkadaşlar kosebay ve ben 9 mart pazar günü istanbul'a gelmeyi düşünüyoruz. istanbuldaki müridler sizler ne dersiniz?
bu arada sakarya'dan ist. gelebilirim diyenlerde gelebilir. gerçi pek sanmıyom ama (:
-----------------------------
Ajan ve ben geliyoruz ey istanbullu mürid ve kendini müride hisseden kardeşlerim ( exca özellikle sana diyorum) ne olur nelr yaparız arkadaşlarAjan sakaryadan müridlerin bizden başka olacağını sanmıyorum buradaki olayada geleceklerdi hatırlarsan.
Ve dip not arkadaşlar buraya isim yazdırıpda gelmeyen vasiyet namelerinide yazdırsınlar.
Bir DipNot Daha Swool / Excalibur / Reflex / Defactorx / Dionysos bu arkadaşlar ss kuralına tabidirler yani gelecekler anlaşımayan bişii Ve Dayı da bu kurala tabidir
Önemli Dip Not: Altta Excaliburun yazdığı ve güncelleyeceği listeye ismini yazdırıp geliyorum ben diyip daha sonra aman kıl oldu tüy dü die bahane üretmeyin hele hele İstanbuldan isen hiç üretme Ölüm Kalım Haricinde Gelmeyene Ne yapaccağım İmzamda Yazmaktadır.( Bu Tehdit değil yapacağım Şeydir. Muhtura gibin oldu kusuruma bakmayın Arkadaşlar)
-
burdan akan ekibin alayı gelir (: o zmn ben bi çift demir masa sandalye sipari$ edeyim :P malum abordono$ (kösebay) abimiz kırmasın tahta masaları fln :P
-
la gelmek ısterım ama :D yol :D anasını satım :D taksıme :D 2 saat de gidiyorum araba ile :D neyse baska zaman :D cebit e gelcem ama :D
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------burdan akan ekibin alayı gelir (: o zmn ben bi çift demir masa sandalye sipari$ edeyim :P malum abordono$ (kösebay) abimiz kırmasın tahta masaları fln :P
aman kaynaklarını iyi attır :D -
Geliyorun yazmama gerek yok, mecburi gelecekler listesinde ilk sıradayım :/
-
la bensiz ne mikiş olr ne düğün geliyom :)
-
ajan1111 bunu yazdı:
ExcaliburTBT bunu yazdı:
burdan akan ekibin alayı gelir (: o zmn ben bi çift demir masa sandalye sipari$ edeyim :P malum abordono$ (kösebay) abimiz kırmasın tahta masaları fln :P
aman kaynaklarını iyi attır :D
Demek kaynaklar iyi olsun acan he oliim bak aynı şeherdeyiz bana fazla uzak değilsin işler yavaşlıyor ıvır zıvır vakit alanlar bak kıstırırım ben seni tenhada karışmam sonra :)@ Swool adaş sıkıyorsa gelme valla pis dalarım bu sefer masa niyetine anladın sen onu
-
gel bakalım köse gel kendi mekanında dayılanmak iidi sıra bizde :))
-
rEfLeX bunu yazdı:
gel bakalım köse gel kendi mekanında dayılanmak iidi sıra bizde :))
Reflexcim sen canını sıkma gülüm ben Türküm ve bu toprakların heryeri benim memleketim enfazla köprüden aşağıya atarsınız nema problema -
geliyim mi lan güchan ? :)