folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstanbul A İade-İ Ziyaret (Sakarya-İstanbul) Bulu$Ma Yeri Ve Saati Belirlendi

İstanbul A İade-İ Ziyaret (Sakarya-İstanbul) Bulu$Ma Yeri Ve Saati Belirlendi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

ewet arkadaşlar kosebay ve ben 9 mart pazar günü istanbul'a gelmeyi düşünüyoruz. istanbuldaki müridler sizler ne dersiniz?

bu arada sakarya'dan ist. gelebilirim diyenlerde gelebilir. gerçi pek sanmıyom ama (:

Bulu$ma Yeri Kadıköy Boğa heykeli Saat 12 de

GELENLER

Ajan1111
    corelsnake(kösebay)
    Excalibur
    reflex
    protesto
    Swool
    Nurky
    Underzero
    dionysos
    wert
    Lostdream
    Defaktorx
    beyinsiz(belki)
    Tyler_Dai(belki)
    amele_2
    KGD
    Kreston
    -------------------------------------

Sabah 9,30 da sakarya dan gelecek ekibi almaya gidecek olanlar Excalibur,reflex,protesto,swool,dionysos olaraktan saat 8,30 da Eminönünde Vapur iskelelerinin orda olup toplu olaraktan kar$ıya geçecez sakaryalı ekiple bi kavaltı yaptıktan soora saat 12 de Boğaya akacaz :P

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corelsnake
    corelsnake's avatar
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı:
    -----------------------------

ewet arkadaşlar kosebay ve ben 9 mart pazar günü istanbul'a gelmeyi düşünüyoruz. istanbuldaki müridler sizler ne dersiniz?

bu arada sakarya'dan ist. gelebilirim diyenlerde gelebilir. gerçi pek sanmıyom ama (:

Ajan ve ben geliyoruz ey istanbullu mürid ve kendini müride hisseden kardeşlerim ( exca özellikle sana diyorum) ne olur nelr yaparız arkadaşlar

Ajan sakaryadan müridlerin bizden başka olacağını sanmıyorum buradaki olayada geleceklerdi hatırlarsan.

Ve dip not arkadaşlar buraya isim yazdırıpda gelmeyen vasiyet namelerinide yazdırsınlar.

Bir DipNot Daha Swool / Excalibur / Reflex / Defactorx / Dionysos bu arkadaşlar ss kuralına tabidirler yani gelecekler anlaşımayan bişii Ve Dayı da bu kurala tabidir

Önemli Dip Not: Altta Excaliburun yazdığı ve güncelleyeceği listeye ismini yazdırıp geliyorum ben diyip daha sonra aman kıl oldu tüy dü die bahane üretmeyin hele hele İstanbuldan isen hiç üretme Ölüm Kalım Haricinde Gelmeyene Ne yapaccağım İmzamda Yazmaktadır.( Bu Tehdit değil yapacağım Şeydir. Muhtura gibin oldu kusuruma bakmayın Arkadaşlar)

Önümden Yürüme Seni İzlemeye Bilirim, Arkamdan Yürüme Sana Yol Gösteremeye Bilirim, Yanımda Yürü ve Dostum Ol...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

burdan akan ekibin alayı gelir (: o zmn ben bi çift demir masa sandalye sipari$ edeyim :P malum abordono$ (kösebay) abimiz kırmasın tahta masaları fln :P

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    la gelmek ısterım ama :D yol :D anasını satım :D taksıme :D 2 saat de gidiyorum araba ile :D neyse baska zaman :D cebit e gelcem ama :D

Boş İşler Uzmanı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    ExcaliburTBT bunu yazdı:

burdan akan ekibin alayı gelir (: o zmn ben bi çift demir masa sandalye sipari$ edeyim :P malum abordono$ (kösebay) abimiz kırmasın tahta masaları fln :P

aman kaynaklarını iyi attır :D

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Geliyorun yazmama gerek yok, mecburi gelecekler listesinde ilk sıradayım  :/

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    la bensiz ne mikiş olr ne düğün geliyom :)

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corelsnake
    corelsnake's avatar
    Erkek

ajan1111 bunu yazdı:
    ExcaliburTBT bunu yazdı:
    aman kaynaklarını iyi attır :D
    Demek kaynaklar iyi olsun acan he oliim bak aynı şeherdeyiz bana fazla uzak değilsin işler yavaşlıyor ıvır zıvır vakit alanlar bak kıstırırım ben seni tenhada karışmam sonra :)

@ Swool adaş sıkıyorsa gelme valla pis dalarım bu sefer masa niyetine anladın sen onu

Önümden Yürüme Seni İzlemeye Bilirim, Arkamdan Yürüme Sana Yol Gösteremeye Bilirim, Yanımda Yürü ve Dostum Ol...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek

gel bakalım köse gel kendi mekanında dayılanmak iidi sıra bizde :))

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corelsnake
    corelsnake's avatar
    Erkek
    rEfLeX bunu yazdı:
    gel bakalım köse gel kendi mekanında dayılanmak iidi sıra bizde :))
    Reflexcim sen canını sıkma gülüm ben Türküm ve bu toprakların heryeri benim memleketim enfazla köprüden aşağıya atarsınız nema problema

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    geliyim mi lan güchan ? :)

[22817//kaanabak]
Toplam Hit: 13214 Toplam Mesaj: 170