İstanbul A İade-İ Ziyaret (Sakarya-İstanbul) Bulu$Ma Yeri Ve Saati Belirlendi
-
Valla benim benim bugün akşam üstü yediğim halttan dolayı exca beni deşecek onu biliyorumda amk halen daha gülmekden yatıyorum yerlere exca kusuruma bakma baba ya sorry yahuu
-
corelsnake bunu yazdı:
-----------------------------
Valla benim benim bugün akşam üstü yediğim halttan dolayı exca beni deşecek onu biliyorumda amk halen daha gülmekden yatıyorum yerlere exca kusuruma bakma baba ya sorry yahuu
kız sordu dedi o erkekmi diye bende evet ama erkek demeye bin $ahit görüyorsun bana a$kım falan di0 dedim kıza :P ? -
gelmeliii mi gelmemeli miii
yoksa hic evden cikmamaliii mi
ama ben gelmezsem admin olamam kiii
underzero nun gelisi belli degil suprize acik
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------gelmeliii mi gelmemeli miii
-----------------------------Biz de ayrım yok, admin ya da mod farketmez satış listesinin ilk sırasında @underzero yazabilir :)
-
Swool bunu yazdı:
underzero bunu yazdı:
-----------------------------gelmeliii mi gelmemeli miii
-----------------------------Biz de ayrım yok, admin ya da mod farketmez satış listesinin ilk sırasında @underzero yazabilir :)
ewet yazabilir (:bide son dakikada olmazki ama böyle üstat
-
under abi sen gelmezsen nurkan aç kalır açıkta kalır ortalıkta kalır herkes ona saldırır :/ kim korucak bizim $errimizden :D
-
Sakarya tayfasını karşılayacak ekibe Tyler_Dayi'yıda ekleyin, az önce telefonla görüştüm aynı ilçede (arkadaşında) olduğumuzu öğredim, sabah beraber çıkacağız.
-
beyler ben gelemıcegımı reflexe bildirdım ona gore yanı boşuna sovmeyın bana orda kulaklarımı çınlatmayın
-
Evvet beyler herkese günaydın daha karga bilem uyanmadı ama ben kalktım şu anda üst başı değiştirdim felan birazdan çıkıcam saat 9:35de görüşürük dayıya selam buluşmaya devam
-
bulusmaya gidenlerden birinin cebini ozelden atabecek varmi ?