folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstanbul A İade-İ Ziyaret (Sakarya-İstanbul) Bulu$Ma Yeri Ve Saati Belirlendi

İstanbul A İade-İ Ziyaret (Sakarya-İstanbul) Bulu$Ma Yeri Ve Saati Belirlendi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Artık buluşmalara katılmama kararı aldım...sizlere iyi eglenceler...

aq  lameri .. konu$turma beni $imdi olm seni yazmadık ilkten listeye çünki kapitalist düzenin çarkları arasına sıkı$tın :) yani çalı$ıosn die olm 6165156 kere çaardıımızda çalı$ıorm dedin $imdi gelmessn die yazmadık diemi böle yapıosn yoksa illa TROtestoyla sana dalmamızı mı istiosn :S  :D

ayrıca Beyinsiz basın sitesinde oturuosan  bize katılabilirsin istersen tabi :P kıçlex ve ben Camlıkahve de oturuors hertürlü beraber gidebilürüs .P ajan reneyi nie yazdn onu anlamadm adam gelecem demediki adadada
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ExcaliburTBT bunu yazdı:
    lordvader89 bunu yazdı:
    Artık buluşmalara katılmama kararı aldım...sizlere iyi eglenceler...

aq  lameri .. konu$turma beni $imdi olm seni yazmadık ilkten listeye çünki kapitalist düzenin çarkları arasına sıkı$tın :) yani çalı$ıosn die olm 6165156 kere çaardıımızda çalı$ıorm dedin $imdi gelmessn die yazmadık diemi böle yapıosn yoksa illa TROtestoyla sana dalmamızı mı istiosn :S  :D

ayrıca Beyinsiz basın sitesinde oturuosan  bize katılabilirsin istersen tabi :P kıçlex ve ben Camlıkahve de oturuors hertürlü beraber gidebilürüs .P ajan reneyi nie yazdn onu anlamadm adam gelecem demediki adadada
    ben bir kere söledim exca...çağırsaydınızda işden çıkar yine gelirim dedim...neyse ben kararımı verdikden sonra artık konuşmanın manası yok...

hadi eyvallah

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

@lordvader89 kız olsan hiç çekilmez mişin hee. ne bu naz. birkaç kişi için gelmemezlik yapıyorsun.ama bize ayıp ediyorsun.

@exca. rene. hocamın mesajını gördüm. buluşma yeri filan diye. niye yazdın dersen. his (: belki gelebilir ;)

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corelsnake
    corelsnake's avatar
    Erkek

09/03/08 taraihinde oradayım arkadaşlar geliyürüz ajanım ilen exca ma refime defime dionisos ve swooluma kavuşucaz yan çizene dik dalacam dediğim gibi

Lord hoca akmerkezde çalışıyormuşsun sen gelmezsen biz sana geliriz sorun değil ama sonuçlarında neler olacağını exca belirler söliyem baştan

wert biz ajan ile tren le gelicxez yarın tam olarak buradan saat kaçta çıkabileceğim belli olur benim ama saat 7 treni die düşünüyorum ben Trende ajanın omzunda uyurum artık altımdxa kalırsa nefes dxarlığı ile karşılaşır ama olur okadarcık dimi :P

Önemli Bilgilendirme: Arkadaşlar eski kullanıcı adım Kosebaydı. Corelsnake internet aleminde kullandığım ilk kullanıcı adımdı ve ben buna geri dönem kararı aldığım için Rene hocamında yardımları ile kullanıcı adım değişmişdir. Zaman ayrıdığınız için teşekkürler.

Önümden Yürüme Seni İzlemeye Bilirim, Arkamdan Yürüme Sana Yol Gösteremeye Bilirim, Yanımda Yürü ve Dostum Ol...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    corelsnake bunu yazdı:

09/03/08 taraihinde oradayım arkadaşlar geliyürüz ajanım ilen exca ma refime defime dionisos ve swooluma kavuşucaz yan çizene dik dalacam dediğim gibi

Lord hoca akmerkezde çalışıyormuşsun sen gelmezsen biz sana geliriz sorun değil ama sonuçlarında neler olacağını exca belirler söliyem baştan

wert biz ajan ile tren le gelicxez yarın tam olarak buradan saat kaçta çıkabileceğim belli olur benim ama saat 7 treni die düşünüyorum ben Trende ajanın omzunda uyurum artık altımdxa kalırsa nefes dxarlığı ile karşılaşır ama olur okadarcık dimi :P

Önemli Bilgilendirme: Arkadaşlar eski kullanıcı adım Kosebaydı. Corelsnake internet aleminde kullandığım ilk kullanıcı adımdı ve ben buna geri dönem kararı aldığım için Rene hocamında yardımları ile kullanıcı adım değişmişdir. Zaman ayrıdığınız için teşekkürler.

abi tren nie kasıonuz ki ?

sabah otobüsle gelin , rahat rahat uyursunuz gelirken , hem sabah tren cekilmez sabahın 7sinde tıngır mıngır :P

dönüste trenle gidersinizi yata yata o yorgunlukla :)

sakarya istanbul trenle : 3.5 saat falan galiba öle biliyom :|

sakarya istanbul otobüsle : 1.30 - 1.45 saat (kavacık'a göre hesaplanmıştır )

hem sabah erken kalkmamış olusrunuz , eğer mantklı düşünürsek sizinde bi tatil gününüz var o da pazar :)

9.30 da kalkarsın , 10 da sakarya otogarda olursun , 10.30 da otobüse binersin 12.30 - 13.00 gibim gelirsin , olmadı

bi iki elelman buluruk haremden alırık seni , nese ayarlarık daha var :P

bu arada konuda hortlamıs oldu yukarıya dogru :P

[22817//kaanabak]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corelsnake
    corelsnake's avatar
    Erkek

Ajan sen nedersin hacı sabah 8-9 gibi atlayalım otobüse haremden alsınlar bizi ne dersin babacan uyarmı

Nurky elimde olsa sabahın köründe olucam orada malum git gel die yolda vakit gidecek ben maximum seviyede cümbür cemaat olmayı istiyorum yani sabahın 7-8 sorun değil benim için tren 2 saat 35 dakkada orada oluyor

yada bizi haremden kimler alabilir arkadaşlar gelicez sizede fazla sorun yaratmadan nasıl yaparız vakit kaybını en az miktarda şey edelim derim ben 

Önümden Yürüme Seni İzlemeye Bilirim, Arkamdan Yürüme Sana Yol Gösteremeye Bilirim, Yanımda Yürü ve Dostum Ol...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    exca alabilir gibime geliyor :|

onlar eminönünden geçecekler , ordan direk hareme vapur var diye biliyorum..

ben gelirim de cok terste  :| bayaa uğraşmam lazım :) bi de bu kadıköy'e hangisi daha yakın harem mi , tren gar'ı mı ? :|

[22817//kaanabak]
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corelsnake
    corelsnake's avatar
    Erkek
    Valla Nurky neyle geleceğimizi Ajanla beraber kararlaştıracağım beraber gelip dönücez oyüzden tek başıma hareket etmem bi gelsin oda desin ona göre exca ile ref ss kuralı ile gelip alıcak bizi def de aynı kurala tabi Sorusu Olan?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DioNYsoS
    DioNYsoS's avatar
    Erkek

Abi  trenle gelin siz def sizi gardan alır bizde sizi eminönünde bekleris???

Yatakta We Batakta Eşi Olmayan Eline Mahkumdur.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corelsnake
    corelsnake's avatar
    Erkek
    bakalim hele dostum bir Ajan gelsin bi cevap sey etsin ona gore ayarliyacaz

Toplam Hit: 13216 Toplam Mesaj: 170