İstanbul A İade-İ Ziyaret (Sakarya-İstanbul) Bulu$Ma Yeri Ve Saati Belirlendi
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------nurky gelirsem yeme + icme + z.cma bana ait
yoluna karismam
-----------------------------
yok abi güchan ısmarlıcak bana sözü var :P
eğer ısmarlamassa sen banlarsın :P
oke to ? :| -
tamam nurky
-
Benden kuru$ para çıkmas : ) ztn çou şeyimi kösegay abü ismarlıcak.
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
Benden kuru$ para çıkmas : ) ztn çou şeyimi kösegay abü ismarlıcak.
Exca nema problema hallederiz babacan da ufak bir sorum var ben misafir niteliğinde gelmiyormuyum anasını satayım senmi gelyin yoksa :P (şaka bir kenara hallederiz babacan) -
Gelin başımızın üstünde yeriniz war dicem ama masayı kıran başımızı ne yapar bilemem:D saka bi yana bekliozz. he abi zippo yu getirmeyi unutma:D
-
rEfLeX bunu yazdı:
-----------------------------gel bakalım köse gel kendi mekanında dayılanmak iidi sıra bizde :))
Ehuehu abi trende sataşan olursa soleyin cıkışta alırız paçasını assagıya:D -
DioNYsoS bunu yazdı:
Gelin başımızın üstünde yeriniz war dicem ama masayı kıran başımızı ne yapar bilemem:D saka bi yana bekliozz. he abi zippo yu getirmeyi unutma:D
ule zippoyu öttürdüler bile be hacı sen fırsatı kaçırdın al dediğimde alacadın götürdüler onuBitane becks çakmağı veririm anlaşırız
-
kosebay bunu yazdı:
-----------------------------DioNYsoS bunu yazdı:
ule zippoyu öttürdüler bile be hacı sen fırsatı kaçırdın al dediğimde alacadın götürdüler onuBitane becks çakmağı veririm anlaşırız
rakı setleri ne oldu : D ? -
ExcaliburTBT bunu yazdı:
kosebay bunu yazdı:
-----------------------------DioNYsoS bunu yazdı:
ule zippoyu öttürdüler bile be hacı sen fırsatı kaçırdın al dediğimde alacadın götürdüler onu
Bitane becks çakmağı veririm anlaşırız
rakı setleri ne oldu : D ?
Gelirken istanbuldan sakaryaya gelen tayfanınkileri getiriyorum canimyanlız içini sen dolduracaksın :P
-
tmm abi beklıoz:D:D