İstanbul A İade-İ Ziyaret (Sakarya-İstanbul) Bulu$Ma Yeri Ve Saati Belirlendi
-
Swool bunu yazdı:
Taksim buluşmasında kaçan, Kadıköy buluşmasına geleceğim diyipte gelmeyen sen olduğun için olabilir :)
-----------------------------taksim buluşmasında ben demedimmi gidicem diye cvp versene geldim yanınıza selamlaştıktan sonra ben gidecem işim var dedim
kadıköy buluşması ne zamandı adapazarına gittiğinizde trende karşılicaktım ben tam gara geldim bi bak adapazarı treni kalkıyor istersen arabul konuyu
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------az önce amele alttan tire iki aradı istanbuldaymı$ böyük ihtimal kayna$cak bizle :B listeye amele_2 yi de ekleyek.
bide K.G.D var:B onuda ekleyn oda gelio
-----------------------------dayı kesin deil dedim ama inş. gelcem
-
babacanlar pro kesin gelcek eli mahkum :D ya seveseve yada :) sabah görüşürüz maça gidiyom şimdi exca tlf num naptın lan yarın ben seni neyle bulcam :(
-
corelsnake bunu yazdı:
-----------------------------Swool bunu yazdı:
-----------------------------
''Satış Yapabilecekler Listesi'' :)
- wert
- Nurky
- protesto
Liste tecrübelerime dayanılarak hazırlanmış olup, herhangi bir torpil ve kayırma söz konusu değildir :)
Gelenlerin listesini Ctrl + p yaptım, yoklama da olmayan müridlere edilecek küfür ve yaptırımlardan sorumlu değilim :)
valla adaş küfür etmeye niyetim yok ama gelmeyenlere ne edileceği imzamda yazıyor uyarmadı demeyin2 Şişe votka hazır beyler kim nasıl içecekse yanında malzemesini getirsin
şişenin biri benim mi :D çok teşekkür ederim corel. sabah trende içeriz. bütün gün makara sonra :D -
ajan1111 bunu yazdı:
corelsnake bunu yazdı:
- wert
- Nurky
- protesto
Liste tecrübelerime dayanılarak hazırlanmış olup, herhangi bir torpil ve kayırma söz konusu değildir :)
Gelenlerin listesini Ctrl + p yaptım, yoklama da olmayan müridlere edilecek küfür ve yaptırımlardan sorumlu değilim :)
valla adaş küfür etmeye niyetim yok ama gelmeyenlere ne edileceği imzamda yazıyor uyarmadı demeyin2 Şişe votka hazır beyler kim nasıl içecekse yanında malzemesini getirsin
şişenin biri benim mi :D çok teşekkür ederim corel. sabah trende içeriz. bütün gün makara sonra :D
öyle ajanım biz sabahdan başlarız gidene kadar anca zaten keyfimiz yerinde olur hatta süper olur neyli alırsın sen votkayı ben şahsen vişne şeftali karışımında yada limonlu seviyorum -
Swool bunu yazdı:
-----------------------------''Satış Yapabilecekler Listesi'' :)
- wert
- Nurky
- protesto
lan adımız cıkmız dokuza inmez sekize...
gelecez dedik gelecez tamam niye kasıyorsunuzki :) -
la bole bulusuyorsunuz ya size cok imreniyorum:)
-
corelsnake bunu yazdı:
ajan1111 bunu yazdı:
corelsnake bunu yazdı:
- wert
- Nurky
- protesto
şişenin biri benim mi :D çok teşekkür ederim corel. sabah trende içeriz. bütün gün makara sonra :D
öyle ajanım biz sabahdan başlarız gidene kadar anca zaten keyfimiz yerinde olur hatta süper olur neyli alırsın sen votkayı ben şahsen vişne şeftali karışımında yada limonlu seviyorum
hoca bana kalsa sek içicemde sonra çok yakıyo :D farketmiyo hoca benim için neyli olduğu ;) -
Bunlar gelmeden sarhoş oldu :/
-
kayalardan kayarım yoktur benim ayarım ;)
sizde sarhoş olun. bakalım gün nasıl olcak acaba :D