İstanbulda Yaşayanlar Buna İzin Verecekmisiniz, Yoksa İzleyecekmisiniz?
-
Milleti gaza getirmeye gerek yok istanbul dakiler ne yapcaksınız diye ne yapılacak en fazla karşı miting yapılır toplanarak buda tek başına olmaz önce ararştırılması gerek o gün orada hangi sivil toplum kuruluşları olacak onlara katılmak gerek siyasi parti saflarında olmaz bu iş siyasi propagandaya dönüşür bu iş ayrıca kaptım pankartımı 3-5 kişi gidiyorum dersen hiç bir dernek adı altında da gitmeyerek adamı direk provakatörlükten öperler ;)
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
Milleti gaza getirmeye gerek yok istanbul dakiler ne yapcaksınız diye ne yapılacak en fazla karşı miting yapılır toplanarak buda tek başına olmaz önce ararştırılması gerek o gün orada hangi sivil toplum kuruluşları olacak onlara katılmak gerek siyasi parti saflarında olmaz bu iş siyasi propagandaya dönüşür bu iş ayrıca kaptım pankartımı 3-5 kişi gidiyorum dersen hiç bir dernek adı altında da gitmeyerek adamı direk provakatörlükten öperler ;)
-----------------------------serdar,
Millet senin gibi gaz'lamı çalışıyorki gaz'a gelsinler
Zaten bende sadece mhp örneğini verdim, bu chp olur, dsp olur, milyonda 1 ihtimal tkp olur.
Kimin olduğu farketmez, önemli olan tepki göstermek değilmi?
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------SeRDaR bunu yazdı:
Zaten bende sadece mhp örneğini verdim, bu chp olur, dsp olur, milyonda 1 ihtimal tkp olur.
Ne kadar abuk subuk konuşuyorsun sen böyle yaa gazla çalışan ben değil senin gibiler aldığın gazda fazla gelmiş buraya yazıp milleti gazlamaya çalışıyorsun bende dikkat edersen mhp ile gidilmez yazmadım siyasi parti safında olmaz bu işler yazdım ne hemen ne gocunuyorsun mhp safında olmaz bu iş demiyorum orada dikkat edersen Tep ki gösterilmesi gerek dedim ama siyasi parti olarak değil halk olarak halkın oluşturduğu milliyetçi vatansever Atatürkçü sivil toplum kuruluşlarıyla olur bu halk sırf tepki göstereceğim diye siyasi partilerin propaganda aracı olamaz -
Gitsekde poliz bize kaynar valla
-
o geri zekalılar devletıne karsı gelenler bunu unutma arkadasım biraz gozunu ac.. ayarsız tartı kulanma …hangi devletine duskun bagımlı adam gidip o dediklerini yaptı veya yapar ?
-
SeRDaR bunu yazdı:
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------SeRDaR bunu yazdı:
Ne kadar abuk subuk konuşuyorsun sen böyle yaa gazla çalışan ben değil senin gibiler aldığın gazda fazla gelmiş buraya yazıp milleti gazlamaya çalışıyorsun bende dikkat edersen mhp ile gidilmez yazmadım siyasi parti safında olmaz bu işler yazdım ne hemen ne gocunuyorsun mhp safında olmaz bu iş demiyorum orada dikkat edersen Tep ki gösterilmesi gerek dedim ama siyasi parti olarak değil halk olarak halkın oluşturduğu milliyetçi vatansever Atatürkçü sivil toplum kuruluşlarıyla olur bu halk sırf tepki göstereceğim diye siyasi partilerin propaganda aracı olamaz
-----------------------------Hoca Allahını seversen benle polemiğe girme sen;
TBT'deki mürid-müridelerden kimsenin gaza gelme ihtiyaçları yok,
Hala milleti gaza getiriyorsun diyorsun, gazınmı bitti ne oldu anlamadım, durduk yere gaz gaz diye sayıklıyorsun.
STK göster bana, haydi bir tanesi,ni örnek göster, ADD'mi? ÇAYAD'mı? AÇEV'mi? Bu şerefsizliğe sesini yükselten ?
+
Alperen hocam anlamadım, ne dedim ben, ne yapacakmışız ?
-
dtp öyle törenle istanbulda pkk lı karşılayacağını sanıyorsa ve böyle bişey olursa polisinden tut dtp sine dtp sinden tut pkk lısına pkk lısından tut kürdüne varana kadar çok kişinin canından olacağına inanıyorum.
burası syn gülerin dediği gibi habur değil. adamın a.a. korlar.
burası istanbul.
-
sana degil lafim hocam... asa42 ye dedim birinci sayfadaki son yazısı icin gerizekalı falan yazmıs o bakımdan...
-
akepe, pkk ye teslim oldu. Allah (cc) sonumuzu hayır etsin...
-
Boş laf boş hareket ve reis lerin getirdiği gazla hareket etmiyorum ben ;) o yüzden ihtiyacım da yok mantığımla hareket eden birisiyim
Sivil toplum kuruluşlarına gelince saydığın derneklerin hepsi bu duruma karşı bugün çok fazla meydanlarda bulunamıyorsa hükümetin baskısından hemen ergenekoncu ilan ediliyorlar her neyse onu geçtim Türkiyede sadece o dernekler yok şehit aileleri derneği var en basitinden memur sen bile tepkisini göstermiştir yani dernek kuruluş çok ha konu mhp ise Mhp nin bu konuda samimiyetine kim güvenirki şöyle dönüp geçmişimize baktığımızda