folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İstanbulda Yaşayanlar Buna İzin Verecekmisiniz, Yoksa İzleyecekmisiniz?

İstanbulda Yaşayanlar Buna İzin Verecekmisiniz, Yoksa İzleyecekmisiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atillla
    Atillla's avatar
    Erkek
    aLasBarricadas bunu yazdı:
    -----------------------------
    kaygusuz bunu yazdı:

ispanyadan gelen gayler barış ister tabiki :)dtpli piç sürüsü burdada barış filan diye çıktılar meydana ölürüm türkiyem türküsü çalmaya başladı hemen dağıldılar. polis olmasa varya kaçacak delik ararsınız. yatın kalkın polise dua edin.

http://www.netgazete.com/News/642048/%C4%B0spanyollar_%C4%B0zmirde_baris_yuruyusunde.aspx

o gaylere benim halkımızın cuma namazında pkk protestosu ağızlarının payını bayrakla alsınlar ;

http://www.netgazete.com/News/642017/cuma_namazinda_pkk_protestosu.aspx

sanki savaş varda barıştan bahsediyo kendini bilmezler.

bahsettiğim şeyler biraz daha halkların kardeşliği gibi mevzulara giriyo,gövde gösterisine dönmemeli mevzu attığın haberde de yazıyo
    15 kişinin İspanyadan geldiği ve 2 kişinin eylemi protesto ettiği 2 saatlik eylemde,ayrıca eylemde bulunduğumu söylüyorum bana link atman ne kadar doğru olur
    . . .

Ayrıca Savaş somut olarak 30 yıldır var nerde yaşıyosun sen

Ne savaştamıyız !! hangi ülke bize savaş acmıs yaa alla allah 30yıl hem,

Bilgi güctür.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

vali istanbula teröristlerin gelmeyeceğini açıklamış. gelseydi görürdünüz ortalığı.

edit : imralıdaki cani emir veriyo istediğini yaptırıyor. Devletin onuruna leke sürdünüz yazıklar olsun.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Konu Pek Rehavetli Geçmiş... Postların Hepsini Okudum.. Bazılarınıda Yüzeysel Geçtim. Ama Konu Yine Genel Anlamda Açılım... Ve Başrolde Yine Dtp. :)

Ne Denilebilirki, Sanki Her şey İyiydide Bundan sonramı Kötü Olacak. Bırakın Akışına Derim, Zaten Her şey Olacağına Varmayacakmı.? Akacak Kan Damarda Durmaz Derler. Umarım Akacak Kan Yoktur... Boş yere Ortalığı Germenin Birbirinizin Kalbini Kırmanın Polemiklere Girmenizin Anlamı yok.

Bir Bilge Söz Derki, Dostlarımı Kendime Yakın Tutarım, Düşmanlarımı ise Daha Yakın... 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

morportakal bunu yazdı:

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

Arkadaşlar malumunuz,

AKePe ve saz ekibinin sözde demokratik açılımı çerçevesinde, ermeni tohumu onun bunun çocuklarını, it soylarını ait oldukları yerlerden yani dağdaki inlerinden düz ovaya, indirme çabaları esnasında T.C.'nin bir TÜRK şehri olan Diyarbakırda ve diğer güzide illerimizde;

Damıtılmış Terörist Piçleri (dtp) partisinin öncülüğünde düzenlenen sözde şenlikleri, .dtp'nin İSTANBUL ATATÜRK HAVALİMANINDA Da gerçekleştireceğiz açıklamarı geldi.

Ardından MHP Lideri Bahçeli,

" İSTANBUL Habur değil, aynı olaylar yaşanırsa, derin izler bırakır " dedi.

Hemen ardından da, VALİ SYN. GÜLER, " İzin Vermeyiz " dedi.

Acaba diyorum,

Eğer bir miting benzeri toplantı düzenlenirse, İSTANBULDA yaşayanlar olarak ne yapacaksınız?

MHP öncülüğünde veya başka bir parti, kurum, kuruluş öncülüğünde herhangi bir karşı birliğe dağil olurmusunuz?

80 yıldır ülkede onca devrimci öldürüldü, işkenceden geçirildi, bir sürü insan hapishanede düşünce suçlusu, onca asılsız tutuklama ve hukuksuzluk yapılırken götünüz rahat sırıtıyordunuz.

şimdi yumurta poponuza dayandı ağlıyorsunuz

akp nin yaptığı birşey yok.

türk devletinin adaleti böle kuzum namlu size dönünce böyle devrimcimi oldunuz

karşı birlikler falan 

akp politikalarını desteklemiyorum ama sizlerinde ne bok oldugunu biliyorum

" 80 bilmem kaç yıldır bu ülkede sadece devrimciler öldürüldü " demek ancak senin mantalitene sığar.

Ağlama edebiyatını sizin daha başarılı yürüttüğünüz konusunda iddiaye girerim.

Meydanlarda kıçınızı yırtarak, sağa sola saldırarak, sosyalizm-devrim amacımız kamulaştırmak deyip de, kamu malına saldırmak, bunu yaparkende hak, hukuk ve adaletten dem vurmak, sızlanmak ağlamak sen ve senin gibilerde görmeye alıştığımız bir durum, boşuna kendini kasma.

Asıl sizin ne bok olduğunuzu cümle alem biliyor.

Bakınız, Ufuk URAS, Çok sevgili sosyalist, devrimci, demokrat, nerde?

Damıtılmış Terörist Piçleri ile aynı safda...

Daha geçenlerde, bilmem ne mitinginde, TÜRK POLİSİ'ni linç eden yasadışı grubu savunan da sendin.

Olay geçmişte ne yaşandığı değil, Olay geçmişte gerçek devrimci ve gerçek milliyetçilerin yaptıkları hatalardan ders çıkarmak, birlik olma zamanıdır.

Konuyu neden siz biz davasına sürüklüyorsunuz anlamadım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_felsefe
    by_felsefe's avatar
    Erkek
    ya sev yada    --> yada siktir ol git.

Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma, sakın! Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın. Dogacaktır sana vaad ettiği günler Hakkın; Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    amaçları iç savaş çıkarmak ama bence artık zamanı geldi hep bizmi kaçacağız o kalabalıktan sadece 1 kişiyi öldüreceksin ibreti alem olsun diye

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    aLasBarricadas bunu yazdı:
    ONEMINUTE bunu yazdı:

siz güler zereye özgürlük diye bağıırırken biz ona çakıyoduk =) 2 bin kişinin uğultusundan duyamamışsınız inleme seslerini boşunamı kanser oldu sanıyosun =)))) bir it gibide geberecek leşini ALACAKSINIZ....

bahsettiğim eylem taksimde ortalama son 10 yıldır yapılmamış farklı cenahların bulunduğu,bileşenlerin ortak bir mevzuda bayraksız hareket ettiği,kollektivist ender mevzulardan bi tanesidir bu yüzden önemlidir. Ayrıca Tarafların savunmasının smiley fazlalığı üzerinden yürüdüğü bir tartışma bence pek sağlıklı olmaz 

Yazıdaki jargona bakın hele.Bu jargonu entellektüellik olarak kullanan yurdumun boş beleş kaldırım tayfası :D Ne bok olduğunuzu bilmesek kullandığınız jargonla yazdıklarınızdan çok önemli işler yaptığınızı sanabilirdik..Alt taradı bir araya gelip boş boş böğürmüşsünüz görende bişey oldu sanacak :D

Her Hakkım Saklıdır
Toplam Hit: 9754 Toplam Mesaj: 58