folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İstanbulda Yaşayanlar Buna İzin Verecekmisiniz, Yoksa İzleyecekmisiniz?

İstanbulda Yaşayanlar Buna İzin Verecekmisiniz, Yoksa İzleyecekmisiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLasBarricadas
    aLasBarricadas's avatar
    Dişi

kaygusuz bunu yazdı:
    -----------------------------

ispanyadan gelen gayler barış ister tabiki :)dtpli piç sürüsü burdada barış filan diye çıktılar meydana ölürüm türkiyem türküsü çalmaya başladı hemen dağıldılar. polis olmasa varya kaçacak delik ararsınız. yatın kalkın polise dua edin.

http://www.netgazete.com/News/642048/%C4%B0spanyollar_%C4%B0zmirde_baris_yuruyusunde.aspx

o gaylere benim halkımızın cuma namazında pkk protestosu ağızlarının payını bayrakla alsınlar ;

http://www.netgazete.com/News/642017/cuma_namazinda_pkk_protestosu.aspx

sanki savaş varda barıştan bahsediyo kendini bilmezler.

bahsettiğim şeyler biraz daha halkların kardeşliği gibi mevzulara giriyo,gövde gösterisine dönmemeli mevzu attığın haberde de yazıyo
    15 kişinin İspanyadan geldiği ve 2 kişinin eylemi protesto ettiği 2 saatlik eylemde,ayrıca eylemde bulunduğumu söylüyorum bana link atman ne kadar doğru olur
    . . .

Ayrıca Savaş somut olarak 30 yıldır var nerde yaşıyosun sen

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

aLasBarricadas bunu yazdı:

ONEMINUTE bunu yazdı:

siz güler zereye özgürlük diye bağıırırken biz ona çakıyoduk =) 2 bin kişinin uğultusundan duyamamışsınız inleme seslerini boşunamı kanser oldu sanıyosun =)))) bir it gibide geberecek leşini ALACAKSINIZ....

bahsettiğim eylem taksimde ortalama son 10 yıldır yapılmamış farklı cenahların bulunduğu,bileşenlerin ortak bir mevzuda bayraksız hareket ettiği,kollektivist ender mevzulardan bi tanesidir bu yüzden önemlidir. Ayrıca Tarafların savunmasının smiley fazlalığı üzerinden yürüdüğü bir tartışma bence pek sağlıklı olmaz 

ya gülmekten yorum yazamıyorum. bu ne entellektüelliktir bu nasıl bir edebiyattır Allahım.. uzun zamandır böyle kahkaha atmamıştım yahu

"farklı cenahların bulunduğu, bileşenlerin ortak bir mevzuda bayraksız hareket ettiği"

farklı cenahlar da şunlarmış: amargi, antikapitalist, bariş ve demokrasi partisi, bdsp, çağri, çağri merkezi çalişanlari derneği, çhd, demokrasi için birlik hareketi, devrimci alevi komitesi, devrimci hareket, devrimci 78’liler, dhf, dip girişimi, dtp, ehp, ekd, emekli-sen 1-2-3-4 no’lu şubeler, emep, erol zavar’a yaşama hakki koordinasyonu, esp, gülensu-gülsuyu derneği, halk cephesi, halkevleri, ihd, istanbul ahali, kaldiraç, kesk şubeler platformu, nazim hikmet marksist bilimler akademisi, ödp, ömp, özgürlükçü sol hareket, partizan, pen, pir sultan abdal kültür derneği sariyer şubesi, pir sultan abdal kültür derneği sultanbeyli şubesi, proleter devrimciduruş, sdp, sodap, sosyalist feminist kolektif, sosyalist parti, tayad, tecrite karşi sanatçilar, tkp, töp, tuyab, uid-der,ürün sosyalist dergi

Allahım nekadar da farklı cenahlar bunlar böyle :))))) [pardon tarafların savunması smiley fazlalığı üzerinden yürütülmemeli]

All is well
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

halkların kardeşliğimi varmış ? dtp nin mitingindeki pkk gösterisinden birisi tahribata geliyor ve teröristlerin sempatizanı gibi yazılar yazıyor ilginç.

bin yıldır Türk memleketinde ne zamandan beri böyle abidik kubidik şeyler oluyor ? 

saçma fikirlerle milletin beynini yıkamayın.

Burası Türkiye. vatan belli bayrak belli millet belli ordu belli toprak belli sınırlar belli hangi halklardan bahsediyorsunuz.o grupların çoğu Türk Ordusuna karşıdır. hiçbiri mehmetçiğin kardeşi olamaz. o bakımdan mehmetçiğin düşmanı olanda benim düşmanımdır.kandırıkçı görüp Tarihten kendinizi soyutlayanlar Tarihin tokadını yemeye mahkumdurlar...

o savaş dediğin amerikan planı 30 yıldır değil. cumhuriyetten beridir süregelmiş bir oyundur.Atatürk zamanındada bu oyunu oynadı ingiltere. ama Atatürk bu oyunların üstesinden gelmeyi dik duruşu sayesinde yıktı. sonraki ezik hükümetlerimiz emperyalizmin emir başları olduğu için hep emperyalistlerin düzeninde gidiyorlar. bilakis mandacılardır.

dersim olsun kıbrıs meselesi olsun asala terör örgütü olsun pkk olsun hepsi batının oyunudur. bunların üstesinden Atatürk bağımsız dik duruşuyla nasıl geldiğini göstermiştir.  Atatürkten sonra kıbrıstada denktaş ve ecevit sayesinde dik duruşla kıbrıstada gösterilmiştir. asala terör örgütü ermenilerin elçilerimizi öldürmesi sonrasında devletin kendi içeriden adam tutup asala terör örgütünü yok etmeyi bilmiştir.şu an 30 yıllık pkk ise gelen mandacı hükümetlerin beceriksizliğinden dolayı bitirilememiştir. ver askere bağımsız emri 1 yılda pkk diye bişey kalmaz ortada... malum pkk bitince sizde balon gibi patlayacaksınız siz anca dağdaki eşkiyaya moral verirsiniz. ama yok siz avucunuzu yalayacaksınız göreceksiniz... amerikan bağımlı operasyonlarla pkk bitirilmez. bunu teslimiyetçi hükümetlerin yüzünden bitirilemediğini belirtirim. başı dik olan hükümet olursa ancak pkk biter. pkk kimki. amerikanın maşası bi örgüt. amerikanın emrinde olan bi örgüt. bunu siz antikapitalistlerin benden daha iyi bilmesi gerekir.ama işinize gelmiyor amerikancı olduğunuzun duyurulmaması...

aslında bu şahıs bizden teslim olmamızı istiyor.Türk teslim olmaz  kafana sok bunu.biz sabırlıyız. bu olan bitene millet olarak sabrımız zor duruyor. ama sabır taşı çatlarsa sizinde ortada olmamanız tavsiyemdir. böyle biline..demokrasi filanda kurtarmaz sizi.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLasBarricadas
    aLasBarricadas's avatar
    Dişi

god bunu yazdı:

ya gülmekten yorum yazamıyorum. bu ne entellektüelliktir bu nasıl bir edebiyattır Allahım.. uzun zamandır böyle kahkaha atmamıştım yahu

"farklı cenahların bulunduğu, bileşenlerin ortak bir mevzuda bayraksız hareket ettiği"

farklı cenahlar da şunlarmış: amargi, antikapitalist, bariş ve demokrasi partisi, bdsp, çağri, çağri merkezi çalişanlari derneği, çhd, demokrasi için birlik hareketi, devrimci alevi komitesi, devrimci hareket, devrimci 78’liler, dhf, dip girişimi, dtp, ehp, ekd, emekli-sen 1-2-3-4 no’lu şubeler, emep, erol zavar’a yaşama hakki koordinasyonu, esp, gülensu-gülsuyu derneği, halk cephesi, halkevleri, ihd, istanbul ahali, kaldiraç, kesk şubeler platformu, nazim hikmet marksist bilimler akademisi, ödp, ömp, özgürlükçü sol hareket, partizan, pen, pir sultan abdal kültür derneği sariyer şubesi, pir sultan abdal kültür derneği sultanbeyli şubesi, proleter devrimciduruş, sdp, sodap, sosyalist feminist kolektif, sosyalist parti, tayad, tecrite karşi sanatçilar, tkp, töp, tuyab, uid-der,ürün sosyalist dergi

Allahım nekadar da farklı cenahlar bunlar böyle :))) [pardon tarafların savunması smiley fazlalığı üzerinden yürütülmemeli]

uzun baya demi :)))[smiley]

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

god bunu yazdı:

Allahım nekadar da farklı cenahlar bunlar böyle :))) [pardon tarafların savunması smiley fazlalığı üzerinden yürütülmemeli]

uzun baya demi :)))[smiley]

cenahların "savunması" da uzun olur umarım.. vakti gelince..

All is well
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek
    EdiTT

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek

god bunu yazdı:

ONEMINUTE bunu yazdı:

siz güler zereye özgürlük diye bağıırırken biz ona çakıyoduk =) 2 bin kişinin uğultusundan duyamamışsınız inleme seslerini boşunamı kanser oldu sanıyosun =)))) bir it gibide geberecek leşini ALACAKSINIZ....

bahsettiğim eylem taksimde ortalama son 10 yıldır yapılmamış farklı cenahların bulunduğu,bileşenlerin ortak bir mevzuda bayraksız hareket ettiği,kollektivist ender mevzulardan bi tanesidir bu yüzden önemlidir. Ayrıca Tarafların savunmasının smiley fazlalığı üzerinden yürüdüğü bir tartışma bence pek sağlıklı olmaz 

Allahım nekadar da farklı cenahlar bunlar böyle :))))) [pardon tarafların savunması smiley fazlalığı üzerinden yürütülmemeli]

evet gayet de farklı gruplar

sadece kalın puntolarla yazdıgın dtp ile partizanın ne oldugundan haberdarsın sanırım. diğerlerinide bir zahmet et araştır istersen okadar bulmuşsun listeyi.

hani birşeyler demeye çalışıyorsunda düşünce kusmuğunla kullandıgın dil okadar karışıyorki ortaya çıkardıgın dışkıda manasız...

bassinyourface
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLasBarricadas
    aLasBarricadas's avatar
    Dişi

kaygusuz bunu yazdı:

halkların kardeşliğimi varmış ? dtp nin mitingindeki pkk gösterisinden birisi tahribata geliyor ve teröristlerin sempatizanı gibi yazılar yazıyor ilginç.

bin yıldır Türk memleketinde ne zamandan beri böyle abidik kubidik şeyler oluyor ?

saçma fikirlerle milletin beynini yıkamayın.

Burası Türkiye. vatan belli bayrak belli millet belli ordu belli toprak belli sınırlar belli hangi halklardan bahsediyorsunuz.o grupların çoğu Türk Ordusuna karşıdır. hiçbiri mehmetçiğin kardeşi olamaz. o bakımdan mehmetçiğin düşmanı olanda benim düşmanımdır.kandırıkçı görüp Tarihten kendinizi soyutlayanlar Tarihin tokadını yemeye mahkumdurlar...

o savaş dediğin amerikan planı 30 yıldır değil. cumhuriyetten beridir süregelmiş bir oyundur.Atatürk zamanındada bu oyunu oynadı ingiltere. ama Atatürk bu oyunların üstesinden gelmeyi dik duruşu sayesinde yıktı. sonraki ezik hükümetlerimiz emperyalizmin emir başları olduğu için hep emperyalistlerin düzeninde gidiyorlar. bilakis mandacılardır.

dersim olsun kıbrıs meselesi olsun asala terör örgütü olsun pkk olsun hepsi batının oyunudur. bunların üstesinden Atatürk bağımsız dik duruşuyla nasıl geldiğini göstermiştir. Atatürkten sonra kıbrıstada denktaş ve ecevit sayesinde dik duruşla kıbrıstada gösterilmiştir. asala terör örgütü ermenilerin elçilerimizi öldürmesi sonrasında devletin kendi içeriden adam tutup asala terör örgütünü yok etmeyi bilmiştir.şu an 30 yıllık pkk ise gelen mandacı hükümetlerin beceriksizliğinden dolayı bitirilememiştir. ver askere emri 1 yılda pkk diye bişey kalmaz ortada... malum pkk bitince sizde balon gibi patlayacaksınız amerikan bağımlı operasyonlarla pkk bitirilmez. bunu teslimiyetçi hükümetlerin yüzünden bitirilemediğini belirtirim. başı dik olan hükümet olursa ancak pkk biter. pkk kimki. amerikanın maşası bi örgüt. amerikanın emrinde olan bi örgüt. bunu siz antikapitalistlerin benden daha iyi bilmesi gerekir.ama işinize gelmiyor amerikancı olduğunuzun duyurulmaması...

aslında bu şahıs bizden teslim olmamızı istiyor.Türk teslim olmaz kafana sok bunu.biz sabırlıyız. bu olan bitene millet olarak sabrımız zor duruyor. ama sabır taşı çatlarsa sizinde ortada olmamanız tavsiyemdir. böyle biline..demokrasi filanda kurtarmaz sizi.

konuyu nerelere çektin anlamadım,nasıl saçma bir ajıtasyondur nasıl bir çırpınıştır bu ,sen bilgisayarın başında kazık yutmuş gibi dik dur zaten bişeyler farkediceğni sanmıyorum.

en somut halle 30 yıldır süren bi savaş olsada bu bin yıllık hatta 3bin yıllık bir mevzudur bu topraklarda
    batının oyunu batının oyunu dilinize pelesenk olmuş çapını bilde hareket et dersim falan,

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

meydanlarada çıkıyorum vatanıma karşı olanlara gözdağınıda veriyorum merak etme.

4 bin yıl küsür bu topraklar TÜRK yurdudur.isyancıların haddi her zaman verilmiştir. tarihe bak ondan sonra sonunu görürsün.

dersim dediğin cumhuriyetin tuncelisindede ingiliz uşakları vardı. ingiltereye mektup yollayıp yardım isteyen isyancılarda vardı.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

Arkadaşlar malumunuz,

AKePe ve saz ekibinin sözde demokratik açılımı çerçevesinde, ermeni tohumu onun bunun çocuklarını, it soylarını ait oldukları yerlerden yani dağdaki inlerinden düz ovaya, indirme çabaları esnasında T.C.'nin bir TÜRK şehri olan Diyarbakırda ve diğer güzide illerimizde;

Damıtılmış Terörist Piçleri (dtp) partisinin öncülüğünde düzenlenen sözde şenlikleri, .dtp'nin İSTANBUL ATATÜRK HAVALİMANINDA Da gerçekleştireceğiz açıklamarı geldi.

Ardından MHP Lideri Bahçeli,

" İSTANBUL Habur değil, aynı olaylar yaşanırsa, derin izler bırakır " dedi.

Hemen ardından da, VALİ SYN. GÜLER, " İzin Vermeyiz " dedi.

Acaba diyorum,

Eğer bir miting benzeri toplantı düzenlenirse, İSTANBULDA yaşayanlar olarak ne yapacaksınız?

MHP öncülüğünde veya başka bir parti, kurum, kuruluş öncülüğünde herhangi bir karşı birliğe dağil olurmusunuz?

80 yıldır ülkede onca devrimci öldürüldü, işkenceden geçirildi, bir sürü insan hapishanede düşünce suçlusu, onca asılsız tutuklama ve hukuksuzluk yapılırken götünüz rahat sırıtıyordunuz.

şimdi yumurta poponuza dayandı ağlıyorsunuz

akp nin yaptığı birşey yok.

türk devletinin adaleti böle kuzum namlu size dönünce böyle devrimcimi oldunuz

karşı birlikler falan 

akp politikalarını desteklemiyorum ama sizlerinde ne bok oldugunu biliyorum

bassinyourface
Toplam Hit: 9749 Toplam Mesaj: 58