folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İşte Vakit"İn MÜSLÜMANLIK Anlayışı Ve Erdal İnönü

İşte Vakit"İn MÜSLÜMANLIK Anlayışı Ve Erdal İnönü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    mrdmrd bunu yazdı:
    -----------------------------

herkez erdalın ne olduğunu bilir..dinsiz hıyarın birisiidi...Aynı b--kun soyu..savunmayın adamı...Allahtan ecevit demirel ve erdalın oğulları yok..yoksa b..ku yemiştik..hey yavrum hey...

Dinsiz olmasından sanane? İyi bir fizikçiydi.Götü karpuz gibi yayarak prof olunmuyo bu memlekette ama görüldüğü gibi götü karpuz gibi yayarak makale yazılabiliyo...

Her Hakkım Saklıdır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek
    mrdmrd bunu yazdı:

herkez erdalın ne olduğunu bilir..dinsiz hıyarın birisiidi...Aynı b--kun soyu..savunmayın adamı...Allahtan ecevit demirel ve erdalın oğulları yok..yoksa b..ku yemiştik..hey yavrum hey...

sana sadece şunu soracam sen erdal inanönü'nün sıçtığı bok olabilirmisin acaba yada ecevitin yada demirelin? git recep tayyip erdoğanın kıçını yala gerizekalı mahlukat

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    ölen adamın arkasından söz edilmez günahtır ya :( kim olursa olsun.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zinar3535
    zinar3535's avatar
    Erkek
    tranceport bunu yazdı:
    mrdmrd bunu yazdı:

lan  serefsiz, ırkcı kopek, Turk dusmanı
    sana mı kaldı milletin dini,
    sisin gibi oc lerin yusunden bu haldeyiz saten
    ecevitmiş olm o adam agzına yakısmıo senin ,
    alma agzına
    sen git unakıtan kocakafa tayyeapini savunmaya defam et wakitini oku bu ülkeden de s.git ! ! !
    bu murudun banlanmasını istiyorum

güzel kardeşim o adamda yorumunu doğru yada yanlış bir şekilde yazıya dökmüş neden hemen banlanmasını istiyosunki ne kadar yanlış bir tutum sergilemişsin yahu demokrasi nerde elbette herkes senin gibi düşünmek zorunda değilki yaptığın çok yanlış

ZİNAR KERE ZİNAR
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    jannissary bunu yazdı:
    tranceport bunu yazdı:
    mrdmrd bunu yazdı:

lan serefsiz, ırkcı kopek, Turk dusmanı
    sana mı kaldı milletin dini,
    sisin gibi oc lerin yusunden bu haldeyiz saten
    ecevitmiş olm o adam agzına yakısmıo senin ,
    alma agzına
    sen git unakıtan kocakafa tayyeapini savunmaya defam et wakitini oku bu ülkeden de s.git ! ! !
    bu murudun banlanmasını istiyorum

müride küfürden bende bu arkadaşın banlanmasını rica ediyorum.. kafkafkaf'ı bana ibne dedi diye banlamadınız,üstüne

emirreis'i tearuse ye "yavşak" dedi diye banladınız.. şimdi adminlerin adaletini görmek istiyorum süresi bandır bu mesajın

hakkı...

aynen görüşü ne olursa olsun bu kadar ağır küfüre karşı ban olmalı sonuçta adam iyi şeyler sölememiş ölünün arkasından konuşulmaz tmm ama burda banlanması gereken tranceportdur 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek
    Allah rahmet eylesin..Dini beni ilgilendirmez onun hesabını bu saatten sonra kendi verecek.. Bu adam sadece basörtüsüne mi imza atmıs da bu ipneler sadece bunu yazıyor.. Yazacaksan iyi veya kötü herseyi yazacaksın.. Zaten bunun gibi itler yüzünden millet rahata eremiyor..

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

Anadolu toprakları; mazisi durumundaki pozisyonu itibariyle mevcut zamanda keskin sağdan keskin sola kadar geniş bir yelpaze dahilinde envai çeşit fikir ve görüşlere sahip farklı etnik gruplardan oluşan bir topluma sahiptir..  Dolayısıyla dahilinde bulunduğumuz konu başlığında gayri-ahlaki sözler dışında karşıt görüşlere eleştiri hududunu çiğnemeden yazmak en uygun ve en insani hal olacaktır kanaatimce. Kaldı ki buna imkan yoktur, ama kesinlikle birisinin yazdıklarına bir başkasının illa olumlu görüş bildirmesi; nizam olarak altında yaşadığınız DEMOKRASİ'ye taban tabana  zıttır. Sorumluların gereğini adli bir şekilde yerine getireceğini ümid ediyorum..

yıkılma sakın !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarizmaTurk
    KarizmaTurk's avatar
    Erkek

1- Ölünün Arkasından Hele Bu Sıcak Ortamda Konuşmak Çok Yanlış.

2- Erdal İnönü Hakkında Yazılanların Doğruluğu Kabul Edilmiş Şeyler. Bunlar Karalama Değil de Açıklama Olarak Nitelendirilebilir.

3- Forumda küfür edenler forumun statüsü gereği herhangi bir ceza almayacakları için rahatlar. Bir ölü hakkında konuşulan bir ortamda böyle şeyler yapmak büyük yanlış.

4- Bu konuyu buraya açan arkadaşın bunu ne amaçla yazdığını anlayamadım doğrusu!

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noencos
    noencos's avatar
    Erkek

Erdal İnönü...

YAŞARKEN kıymetini bilmediğimiz, öldükten sonra arkasından ağıt yaktığımız siyasilerden "kabine" kursaydık, Türkiye, çoktan Almanya olurdu herhalde.

Bakın, Erdal İnönü vefat etti.

Okuyorum yazılanları...

En nazik siyasetçi.

Bilge kişi.

Mütevazı.

Esprili.

Uygar.

Saygın.

Dürüst.

Hoşgörülü.

Güler yüzlü.

Zarif.

Centilmen.

Bilim adamı.

Seviyeli.

Erdemli.

Kucaklayıcı.

Uyumlu.

Entelektüel.

Vatanperver.

Sözde değil özde demokrat.

Koltuğunu bırakabilen...

Konuşmaktan çok dinleyen...

Fizik problemi çözen tek lider.

*

Seçtik mi başbakan?

Seçmedik.

*

Çünkü, ne kadar aksini iddia edersek edelim, bu tür kavramların hiçbir önemi yoktur ülkemizde... Hikáyedir.

*

Polemik olsun diye değil, sesli düşünelim diye yazıyorum... İki kez ezici çoğunlukla seçilen Başbakanımız "en nazik" midir?

"Mütevazı" veya "güler yüzlü" olduğu söylenebilir mi? "Bilim adamı" zaten değil, "fizik problemi çözmesini" bekleyemeyiz... "Kucaklayıcı" mı? "Esprili" mi? "Konuşmaktan çok dinleyen lider" mi? "Hoşgörülü" mü?

*

Kısaca "karizmatik" diyoruz...

*

İnönü'ye ne diyorduk yaşarken?

E.T.

YILMAZ ÖZDİL

www.sinanoglu.net Bu site, Oktay Sinanoglu"nun mücadelesini tanitma ve yayma amaciyla, tamamen gençler tarafindan kurulmus bir sitedir. Hiçbir siyasi görüsü ilke olarak benimsememistir. Bizim mücadelemiz ne sag ne sol,ne komünizm ne de fasizmdir. Bizler sadece, Türkçemize sahip çikip, dilimizi unutturmamaya çalisiyoruz. Bunun yaninda Türkiyemize dayattirilmis belalari gözler önüne serip, bunlardan kurtulma yollari ariyoruz. Bunun için de vatanimizin her kesiminden insanlari seferberlige davet e
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Samast07
    Samast07's avatar
    Erkek

tercüman gazetesi çok tutarsız davranıyor :)

dini kullanarak milleti kandırmaya çalışan bi grup daha işte :) araştırsanız gazetenin parası pkk'ya gidiyordur kesin :)

Aynı bim gibi ümmetçi şerefsizLer..

Toplam Hit: 11578 Toplam Mesaj: 73