İşte Vakit"İn MÜSLÜMANLIK Anlayışı Ve Erdal İnönü
-
Arkadaşlar lütfen kendinizi bozmayın. TBT ye yakışmaz kavgalar. neyse Allah rahmet eğlesin. merak edenler Erdal İNÖNÜ'nün hayatını araştırsınlar ve ona göre kafalarında sonuçları versinler.
-
bazen oyle bir yazi yaziyorsunuz ki,
vakit, zaman okuyanlar musluman, hurriyet milliyet cumhuriyet okuyanlar kafir.
size gore vakit zaman ne yazdiysa dogrudur, hurriyet milliyet yazdiysa yalandir.
-
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------mont-blanc bunu yazdı:
-----------------------------
Şimdi bir dindar ölse, yaptığı karşıt eylem ve görüşleri başta Cumhuriyet ve Hürriyet gazetelerinde aynen bu uslüp ile çıkardı adım gibi eminim.. Uyanın millet ! Atatürkçü olmalarıı sadece bir rant meselesinden ibarettir.. Atatürk eğer şu gün dirilseydi adım gibi eminim o gazeteleri kapatmak olacaktı.. Bugün Atatürkçü olarak kalpleri fethetmeye çalışan kamu önündeki herkes birer kukladan ibarettir mrdmrd arkadaşa kelimesi kelimesine katılıyorum...
-----------------------------Aradaşım sen cumhuriyet ve hurrıyet gazetelerine rant cı demişşsin uzatmışşın merak edıyorum omrunde hıc cumhuryetın 1 sayfasını okudunmu? (okudum dıyeceksın) Pek sanmıyorum cunku katlanamazsın! Hurrıyet evet satılmıs medya rant pesınde pekı zaman vakit vb gazetelerin rant peşinde olmadığını neredn biliyorsun bencede onlarda din sömürücüsü. Ayrıca gerçek bir müslüman ölünün arkasından atıp tutmaz cenaze namazında bile nasıl bilirdiniz denildiğinde İYİ BİLİRDİK denir aksini hiç duymadım müslümanlığın neresinde var "ben kötü bilirdim" demek biraz düşün olünün arkasından laf etmenin ne kadar doğru olduğunu
NOT: Rene ellerine sağlık............
-----------------------------hocam eline saglık tam kafamdan gecen seyleri yazmısın...
din zaten hosgörüyü felan ister.senin dedigin gibi cenaze namazından ben merhumu kotu bilirdim dien olmamıstır onlar dini kullanarak kutuplasmalar yaratmaya calısıolar zaten.sora sagcı solcu dinci laik antilailk vsvs şeyler ortaya cıkıo
ülkemizi daha butunleştirici seyler yazıcaklarına daha bolucu seyler yazmaya calısıolar.ülkemizi kendi icinde bolmeye calısıolar.pkk ya nasıl atıp tutuyosak bunlarada aynı şekilde.....sırf onlar milli görüşlü die ayırmamak lasım ki onların dinle pek ilgilerinin olmadını sanıorm.cünkü dinin emrettiginin tam tersinden gidiolar...buda onların din üzerinden rant sagladıklarının örnegidir
ayrıca zaman gazetesi geçmiş.ben X bi dersanesinde herkese zaman gazetesinin bedavaya werildigini biliorm,milletin zorla üye yapıp sora en cok satılan gazete die söylemelerini biliorm.bunlarda ideolojilerini daha genc yastaki okullu cocuklara aşılıyor, sora o insanlar gelip bu ülkenin (gercekten) saygıdeger insanlarına küfrediolar... -
underzero bunu yazdı:
-----------------------------bazen oyle bir yazi yaziyorsunuz ki,
size gore vakit zaman ne yazdiysa dogrudur, hurriyet milliyet yazdiysa yalandir.
vakit, zaman okuyanlar ataturk dusmani, hurriyet milliyet cumhuriyet okuyanlar ataturkcu.
size gore vakit zaman ne yazdiysa yalandir, hurriyet milliyet yazdiysa dogrudur.
-
ibosoft bunu yazdı:
underzero bunu yazdı:
vakit, zaman okuyanlar ataturk dusmani, hurriyet milliyet cumhuriyet okuyanlar ataturkcu.
size gore vakit zaman ne yazdiysa yalandir, hurriyet milliyet yazdiysa dogrudur.
-----------------------------hocam bak simdi senin yaptıgın tamamen laf cambazlıgı
din zaten hosgörüyü felan ister. dedigimiz gibi cenaze namazından ben merhumu kotu bilirdim dien olmamıstır onlar dini kullanarak kutuplasmalar yaratmaya calısıolar zaten.sora sagcı solcu dinci laik antilailk vsvs şeyler ortaya cıkıo
ülkemizi daha butunleştirici seyler yazıcaklarına daha bolucu seyler yazmaya calısıolar.ülkemizi kendi icinde bolmeye calısıolar.pkk ya nasıl atıp tutuyosak bunlarada aynı şekilde.....sırf onlar milli görüşlü die ayırmamak lasım ki onların dinle pek ilgilerinin olmadını sanıorm.cünkü dinin emrettiginin tam tersinden gidiolar...buda onların din üzerinden rant sagladıklarının örnegidir.kanlı danıştay saldırısında bası çekenlerden birisi,ölünün arkasından onu karalayan birisi şehitler üstünden rant saglayan birisi...bunları alt atta topla???bide hükümeti elestırsın mesela neden tek taraflı yayın yapıo.din sana tek taraflı yayın hakkını mı werdi mesela hani senin eşitligin hani senin gazete anlayısın.eet onlar gercekten de bu rejim karsıtı olan insanlar bilerek yada bilmeyerek(yani baaagggzılarının etkisinden kalmıs olaiblirler)
+
hurriyetinde milletinde aq zaman wakitte içinde
önemli olan tek bişeye baglı kalmamak heryerden, sana doru gelen,dogru seyi içinden almaktık -
tranceport bunu yazdı:
ibosoft bunu yazdı:
underzero bunu yazdı:
-----------------------------hocam bak simdi senin yaptıgın tamamen laf cambazlıgı
din zaten hosgörüyü felan ister. dedigimiz gibi cenaze namazından ben merhumu kotu bilirdim dien olmamıstır onlar dini kullanarak kutuplasmalar yaratmaya calısıolar zaten.sora sagcı solcu dinci laik antilailk vsvs şeyler ortaya cıkıo
ülkemizi daha butunleştirici seyler yazıcaklarına daha bolucu seyler yazmaya calısıolar.ülkemizi kendi icinde bolmeye calısıolar.pkk ya nasıl atıp tutuyosak bunlarada aynı şekilde.....sırf onlar milli görüşlü die ayırmamak lasım ki onların dinle pek ilgilerinin olmadını sanıorm.cünkü dinin emrettiginin tam tersinden gidiolar...buda onların din üzerinden rant sagladıklarının örnegidir.kanlı danıştay saldırısında bası çekenlerden birisi,ölünün arkasından onu karalayan birisi şehitler üstünden rant saglayan birisi...bunları alt atta topla???bide hükümeti elestırsın mesela neden tek taraflı yayın yapıo.din sana tek taraflı yayın hakkını mı werdi mesela hani senin eşitligin hani senin gazete anlayısın.eet onlar gercekten de bu rejim karsıtı olan insanlar bilerek yada bilmeyerek(yani baaagggzılarının etkisinden kalmıs olaiblirler)
+
önemli olan tek bişeye baglı kalmamak heryerden, sana doru gelen,dogru seyi içinden almaktık
-----------------------------sözlerin kendi içinde çelişiyor nasılmı.
Sen bu adamları birebir tanıyomusunki "onların dinle pek ilgilerinin olmadını sanıorm" diye biliyosun. Peki sen dinin emrettiği şeyleri yapıyomusun islamın ve imanın şartlarını yerine getiriyomusunki bunları sorgulayabiliyosun. O zaman ya sen dört dörtlük bir müminsin onlar koftiden müslüman
Bu aynı futboldan anlamayanın tvlerde çıkıp futbol yorumu yapmasına benzer -
ibosoft bunu yazdı:
tranceport bunu yazdı:
ibosoft bunu yazdı:
underzero bunu yazdı:
+
önemli olan tek bişeye baglı kalmamak heryerden, sana doru gelen,dogru seyi içinden almaktık
-----------------------------sözlerin kendi içinde çelişiyor nasılmı.
Sen bu adamları birebir tanıyomusunki "onların dinle pek ilgilerinin olmadını sanıorm" diye biliyosun. Peki sen dinin emrettiği şeyleri yapıyomusun islamın ve imanın şartlarını yerine getiriyomusunki bunları sorgulayabiliyosun. O zaman ya sen dört dörtlük bir müminsin onlar koftiden müslüman
Bu aynı futboldan anlamayanın tvlerde çıkıp futbol yorumu yapmasına benzer
-----------------------------cok saygıdeger murudum bu aşşadaki soruların cevaplarını werirsen tam süper olacak ;)
1-din sadece namaz kılmak oruc tutmak mıdır?bunları yapınca tamamen musluman mı olursun?
2-bi insanın öldurtmek tahrik unsuru olmak mı müslümanlıgı ifade eder?
3-şehitlik gibi kutsal bi mertebeden başörtüsü pirimi yapmak caizmi?
4-benim dinim seni weya bi baskasının kide onun kini nederece ilgilendirir?
5-bi ölünün arkasından daha defnedilmemiş bi kişinin arkasından o kotu birisiydi vs seler yazmak onların muslumanlık anlayısındamı wardır?bu sadece onlara mı özel?
6-pkk ya bugun neden karsıyız?wakite neden karsı olmalıyız?sadece ümmetci olmak boluculugun önüne geçebilirmi?
7-birisi hakkından yorum yapmak müslüman olmayı mı gerektirir?
8-müslümanlıgı nasıll bişi olarak tanımlıyosun?benim müslüman olmadımı sölemişinde ondan şeetim
9- yahu sen bu muslumanlıgın hakemi mi neyisinde bunları sölüyosun? -
ibosoft bunu yazdı:
underzero bunu yazdı:
evet aynen bunu diyorum, vakit okuyan bir Ataturkcu gormedim, ama cumhuriyet okuyup namaz kilan cok insan gordum,
vakit yazdigi zaman insanlar ölmüyor hedef gosterilmiyor dimi, dini kullanarak insanlarin kafasini karistirilmiyor bunlarda hep medyanin carpitmasi dimi ?
-
bugünkü vakit gazetesine bakarsanız aşadaki resmi görürsünüz ;
onlara göre müslümanlık küçücük başı kapalı olmayan bir bedeni "ET PARÇASI, CİNSELLİK, AM SİK GÖT " olarak görmek...
Şimdi bunlar aşırı dinci.. Ölünün arkasından konuşan nasıl dinci olabilir?
demekki bu vakit müslümanlık üzerinden prim yapan boktan bi gazete..

Atatürkçü olmak en güzeli ;) ..
sikik bi gazete uğruna ne tartışıyosunuz hala ? ne mal oldukları ortada..
-
o resimde Kuran var o yüzdendir diye atlayan olacaktır eminim.
bu da başka bir örneği.. Böyle zihniyetin içine tüküreyim!