İşte Vakit"İn MÜSLÜMANLIK Anlayışı Ve Erdal İnönü
-
ya bırakın malı ya ama bence sitenin içinden birisi bu hıyar. login olma sayısı 16 sırf böyle şerefsizlikler için açmış ola bilir bu üyeligi zaten rene abide en iyi cevabı vermiş......
-
mont-blanc bunu yazdı:
-----------------------------
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------mont-blanc bunu yazdı:
-----------------------------
Şimdi bir dindar ölse, yaptığı karşıt eylem ve görüşleri başta Cumhuriyet ve Hürriyet gazetelerinde aynen bu uslüp ile çıkardı adım gibi eminim.. Uyanın millet ! Atatürkçü olmalarıı sadece bir rant meselesinden ibarettir.. Atatürk eğer şu gün dirilseydi adım gibi eminim o gazeteleri kapatmak olacaktı.. Bugün Atatürkçü olarak kalpleri fethetmeye çalışan kamu önündeki herkes birer kukladan ibarettir mrdmrd arkadaşa kelimesi kelimesine katılıyorum...
-----------------------------Aradaşım sen cumhuriyet ve hurrıyet gazetelerine rant cı demişşsin uzatmışşın merak edıyorum omrunde hıc cumhuryetın 1 sayfasını okudunmu? (okudum dıyeceksın) Pek sanmıyorum cunku katlanamazsın! Hurrıyet evet satılmıs medya rant pesınde pekı zaman vakit vb gazetelerin rant peşinde olmadığını neredn biliyorsun bencede onlarda din sömürücüsü. Ayrıca gerçek bir müslüman ölünün arkasından atıp tutmaz cenaze namazında bile nasıl bilirdiniz denildiğinde İYİ BİLİRDİK denir aksini hiç duymadım müslümanlığın neresinde var "ben kötü bilirdim" demek biraz düşün olünün arkasından laf etmenin ne kadar doğru olduğunu
NOT: Rene ellerine sağlık............
-----------------------------Biraz empatisel olarak yaklaşsaydınız şu yazdığım tümcelere; benim yazdığımı çok iyi bir şekilde kavrayıp daha esnek cevaplarla tadı tuzu yerinde bir tartışma atmosferini yaşardık diye düşünüyorum.. Benim mensubu olduğum görüş; milliyetçi-SOL-İslam kavramıdır, herhangi bir düşünce akımından da değilim. Tamamıyla kendi düşüncemden ileri gelen bir mefhumdur.. Benim karşımdaki insan; evrensel ahlak yasalarına uygun ve şiddet içermediği sürece ister Komünist olsun, ister şeriatçi olsun, ister Yahudi olsun, ister putperest olsun ben o adamı karşıma alır dinlerim, fikir alışverişinde bulunurum, ondan yeni birşeyler öğrenmeye çalışırım. Ben Vakit vb. gazetelerinin rant peşinde olmadığını iddia etmediğim gibi Vakit gazetesinin yayınladığı bu haberi de kesinlikle tasvip edici, destekleyici bir amaç güden mesaj da yazmadım.. İleri sürdüğüm ileti bazı arkadaşların iddia ettiği gibi laik, anti-laik; müslüman - kafir vb. çeşitli kavram kavgalarını site içinde körüklemek gibi bir amacım da söz konusu olamaz. Dediğim gibi yazdığım mesajı empati kurarak baksaydınız demek istediğim çok iyi anlaşılırdı..
-----------------------------Hocam valla kusura bakma ama sen söylediğin empatiyi kuramadım ben sana hiç cumhuriyrt okudunmu demein sebei o insaların ne olursa olsun söyledikleri allah rahmet eylesin olur hürriyeti bilemem malum para nerede o orada. Kolay kolay olunun arkasından bu sekılde yuklenerek dusuncelerını savunmazlar...... Oyuzden kusuruma bakma ben o empatıyı kuramam
-
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz diye soran olursa !
onu hep HEP ile terörist eylemlere destek veren, teröristleri kınayamayız kardeşlerimizdir onlar diyen,onlarla ortak bir koalisyona imza atan , bir partinin başkanı olarak bilirdim derim.
yaşı yeten hatırlar mehdi zana ve leyla zananın meclise girmesinde büyük etkisi vardır .
vakit öyle yazmış böyle yazmış ,banane? benim kuranım bana yeter gerekli şeyler yazıyor zaten .
-
5.sayfadamı neydi
pesimistzombienin verdiği resimler harika.birazda onun üzerine tartısın
vakit ne lan gazetemi bu arada ne boka yarar?
-
evet vakit gazetesi bir gazete ama tek eksiği biraz kıştırtıcı olması ve en büyük suçu doğruları yazması.
doğru söleyeni kimse sevmez bu ülkede.
-
darkblood bunu yazdı:
-----------------------------evet vakit gazetesi bir gazete ama tek eksiği biraz kıştırtıcı olması ve en büyük suçu doğruları yazması.
doğru söleyeni kimse sevmez bu ülkede.
-----------------------------:) senin su sözünden ben bunu cıkartıyorum kendı yorumu degıl aynene yorum sana ait
" erdal inönü doğruları söylediği için sevilmiyor ....." bu yorumundan bu cıkıyor
-
tayyipe dtp ile işbirliği yapıyor diyip kınar,vakti zamanında onlarla hükümet kuran birini översek bu ne kadar dogru diye sormazlarmı adama?
-
''Ülkemizdeki askerlerimizi karalayan ve onlar hakkında olumsuz konuşanlar olamaz. Olanları şiddetle kınamakta ve onları bu vatanın evladı olarak değil aksine vatan haini olarak görürüm.''
Birkaç medya mensubu bu işi fırsat bilip askeriyemizi karalayan yazılar yazarak halkı askeriyeye karşı kışkırtmakta, şehitlerimizin suçlusunun Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt olarak göstermekteler ve istifaya çağırmaktalar.
Bunları yapanlar kim? Tahmin etmemek zor değil dinci yayın mensubu Vakit Gazetesi yazarları. Bu durumu bir Akp propagandası yapıp yine durumu bilmeyen cahil toplumu ele geçirerek taraflarına çekip insanların sokağa çıktığında hükümeti değilde askeriyeyi suçlaması için.
Emin olun yakında insanlar şehit cenazelerine giderken, teröre isyan diyerek sokağa döküldüğünde, pkk'ye karşı miting düzenleyip sloganlar atıp karaladığında, Halk toplanır ve arasında bir Akp provakotoru ve halkı kışkırtır''Ne de olsa en iyi yaptıkları şey''. Bu yüzden yakında askeriyeye atılan sloganları duymamak elde değil. Zaten satılık medya mensupuları oldukça bizlerin işleri dahada zorlaşmakta. İşte burada bilinçlenmemiz gerekmekte bu boş ve savurgan sözlerin altında ezilip onları desteklememek gerekmekte ve bir o kadar şaşırmış insanlarıda bu konuda yapılan yorumlara inandırmamak ve asıl gerçekleri anlatıp bilinçlendirip onları kazanmak gerekmekte çünkü bunun tek gerçek suçlusu ''hükümettir''...
-
Ya Kardeş Madem böyle bir izlenimi vardı neden ölmeden önce yazmadılar şerefsizler. erdal inönü çöpçümüydü lan adam prof idi. bazı insanlar işte böyle underdog takılırlar hayatta. çitin arkasında olduğu için havlayan köpek gibi....
-
Öldükten sonra gündeme tekrar geldiği için şimdi yazıyorlar.
gazetenin ne yazdıgı beni ilgilendirmiyor
ama ben o hükümetin leyla zananın mehdi zananın yemin törenindeki görüntülerine canlı yayında şahit oldum başında bir bandana vardı kırmızı sarı yeşil bu renkler birşeyleri çagrıştırmıyormu?
iyi adamdı ,güler yüzlüydü üstelik profesördü fizik profesörü .
ama kötü bir politikacıydı diyorum. zaten iyi olsa halkımız onu başbakanlık koltuguna oturturdu.eleştirdiğim tek yönü bu.