İyi Bir Hayat Yaşamak İçin Cimrimi Olmak Gerekir
-
dişimden tırnağımdan artırıp nişan için biriktirdiğim 3500 liram vardı,
geçen hafta pazar günü bi avm nin otoparkında çalındı
26 yaşındayım ilk defa böyle birşey başıma geldi
gerçek şu ki kısmadan benim gibi anadan babadan geliriniz yoksa bi halta sahip olamazsınız bi yere kadar
diğer bir gerçekte şu ki kafanızdaki planladığınız işleri ertelemeyin imkanlar doğrultusunda yapın yoksa daha sonra böyle can sıkıcı şeyler
gelebiliyor insanın başına...
-
u235 bunu yazdı
boğazdan kısılarak zengin olunmaz hocam
işten değil dişten artar
-
sahtekar olma verdiğin sözü tut yeter, hatırladım seni 4 sene önce bi işin düşmüştü yaptırana kadar yağ bal hocam sana rapid vercem vs.
işini yaptırınca toz olup gitmiştin..
düzgün ahlaklı ol kapılar açılır.
-
ThundeR bunu yazdı
sahtekar olma verdiğin sözü tut yeter, hatırladım seni 4 sene önce bi işin düşmüştü yaptırana kadar yağ bal hocam sana rapid vercem vs.
konuyu hatırlamadım ama haklı olabilirsin bi yardım istemişimdir eminim karşılığındada bişiy verecektirim devir böyle ya unuttum yada başka bişey olmuştur konu dağılmasın tek bişey diyeceğim götün tavana erdimi konuya yazdın beni tanıyan tanıyo varsa öyle bişey hala içinde özelden pm at
-
zamazingo bunu yazdıThundeR bunu yazdı
konuyu hatırlamadım ama haklı olabilirsin bi yardım istemişimdir eminim karşılığındada bişiy verecektirim devir böyle ya unuttum yada başka bişey olmuştur konu dağılmasın tek bişey diyeceğim götün tavana erdimi konuya yazdın beni tanıyan tanıyo varsa öyle bişey hala içinde özelden pm at
yoo götüm tavana ersin diye yazmadım, soru sormuşsun örnekleyerek kişisel fikrimi söyledim.
-
ThundeR bunu yazdızamazingo bunu yazdıThundeR bunu yazdı
yoo götüm tavana ersin diye yazmadım, soru sormuşsun örnekleyerek kişisel fikrimi söyledim.
cimri olmakla söz verip kaçmanın ne alakası var demekki içine dert olmuş sürekli forumda online olan biriyim kaç kere pm attın kardeşim böyle böyle bi durum var kaçtın gittin adam değilsin bilmem ne diye her neyse iyikide vermemişim rapit felan
-
HolyOne bunu yazdı
Hocam harcadığın değil kazandığın paraya bak sen.
Bir de önceliklerini iyi belirle kirada oturuyorsan tatile gitmeye fln hakkın yok ev alana kadar.
Holy bu biraz fazla olmadı mı :)) ev alana kadar tatile gitmemek ?
-
endenius bunu yazdıu235 bunu yazdı
boğazdan kısılarak zengin olunmaz hocam
işten değil dişten artar
boğazından arttırdığın parayı hastaneye verirsin sonra :D
-
Çılgınlar gibi çalış, çılgınlar gibi ye. tabi bu tek yaşayan adama daha uygun.
benim iyi yaşamaktan anladığım bu. Seninki hangisi hocam? -
dene babacan sımıt ezo gelınle alınıyorsa sımıtezo dıyetıne baslıyalım bos yapmayın calısan adam kazanıyor calısmayan bos yapıyor