İyiki Genelkurmay Başkanı Onlarla Değildi...
-
Hahahaha , enflasyon düşünce terör bitti , hayat ucuzlaştı , suç oranları azaldı , ülke rejim tehlikesini atlattı :)
Son saydığımı beğenmezsiniz , ne de olsa "şeriat" sandığınız şeyi istiyorsunuz ama , enflasyon düştü de elektrik zamı noldu ?
Durmak yok , göçertmeye devam .
Koskoca paşayı lojmandan 30 polisle birlikte , elleri kelepçeli hâlde götürmek , hangi kültürde , hangi dinde meşru ki ?
-
herkes görmek istediğini görüyo :) ne hikmetse bu aqp nin taraftarları hala at gözlüğüyle bakıyo olayın akıbetine,
Hayvan rumuzlu arkadaş;
borsa tavan yaptı 50bin e dayandı. kaçbin ytl kazandın ? refah düzeyin nedir. ayda kaçyüzbin ytl kazanıyorsun. ne iş yapıyorsun ?
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Hadi canım bende akp'yi çok seviyosun sanmıştım : )
Dediğim gibi oksicim 1 sene...
Gerçi yine ekonomi iyi olunca ülkeyi sattı dersin : )
-----------------------------akp hükümeti zamanında ekonomi sadece 1 ay açık vermedi (kasım 2006) o zamanda telekomu satmış.. pardon peşkeş çekmişlerdi.
bu arada hangi ekonomi hocam?
-
Borsayı kağıt alıp satmak kadar basit sanan zavallılar kendilerini öldürsünler, yaşamanız insanlık namına felakettir. Sinan Aygün'ün kasasında bulunun paradan kime ne? Adam Ankaranın en zengini, Türkiye nin sayılı zenginlerinden. Geçen haftalarda bir dükkan satışından tahsil ettiği nakiti adamın kasasında buldunuz, niye kasanda tutuyorsun diye adama hesap soruyorsunuz. Bu kadar angutsunuz. Size cevap vermeye bile değmez, boşuna denmemiş anlatabileceklerin karşıdakinin anlayacağı kadardır diye.
-
Stifler bunu yazdı:
-----------------------------herkes görmek istediğini görüyo :) ne hikmetse bu aqp nin taraftarları hala at gözlüğüyle bakıyo olayın akıbetine,
Hayvan rumuzlu arkadaş;
borsa tavan yaptı 50bin e dayandı. kaçbin ytl kazandın ? refah düzeyin nedir. ayda kaçyüzbin ytl kazanıyorsun. ne iş yapıyorsun ?
-----------------------------Vallahi akp'den önce 0,5 kg kıyma almaya gittiğimi hatırlıyorum...
O da haftada bir ya da iki kez.
Şimdi buzlukta 5 kg den fazla hazırden et var : ) Bilmem refah düzeyimi anlatabildim mi?
-
DkN bunu yazdı:
-----------------------------
Borsayı kağıt alıp satmak kadar basit sanan zavallılar kendilerini öldürsünler, yaşamanız insanlık namına felakettir. Sinan Aygün'ün kasasında bulunun paradan kime ne? Adam Ankaranın en zengini, Türkiye nin sayılı zenginlerinden. Geçen haftalarda bir dükkan satışından tahsil ettiği nakiti adamın kasasında buldunuz, niye kasanda tutuyorsun diye adama hesap soruyorsunuz. Bu kadar angutsunuz. Size cevap vermeye bile değmez, boşuna denmemiş anlatabileceklerin karşıdakinin anlayacağı kadardır diye.
-----------------------------2 milyon € ve kasada bekletio ve elden aldı parayı yahu bırak allasen adam örgütün kasası ya..
-
DkN bunu yazdı:
-----------------------------Dayı ben bu sene iktisat dersi gördüm ve 70 ortalamayla bu dersi geçtim : )
Zaten sıkışınca bir insan karşıdakini anlamakla suçlar. Ben çok iyi anlıyorum sizi. Sizde hükümetin güzel taraflarını anlamaya çalışın bence : )
-
HaYVaN bunu yazdı:
Stifler bunu yazdı:
-----------------------------herkes görmek istediğini görüyo :) ne hikmetse bu aqp nin taraftarları hala at gözlüğüyle bakıyo olayın akıbetine,
Hayvan rumuzlu arkadaş;
-----------------------------Vallahi akp'den önce 0,5 kg kıyma almaya gittiğimi hatırlıyorum...
Şimdi buzlukta 5 kg den fazla hazırden et var : ) Bilmem refah düzeyimi anlatabildim mi?
-----------------------------demek senin refah düzeyin akp yandaşı olmakla artıyo normaldir koruduğun partinin işi bu akp dense işin görülürz yaşam standartın artar yoksa allah kerim...
-
skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------HaYVaN bunu yazdı:
Stifler bunu yazdı:
Hayvan rumuzlu arkadaş;
-----------------------------demek senin refah düzeyin akp yandaşı olmakla artıyo normaldir koruduğun partinin işi bu akp dense işin görülürz yaşam standartın artar yoksa allah kerim...
-----------------------------Peki ya sen hala haftada bir defa 500 gr etmi alıosn :|
-
sinan aygün'ün kişisel parası size ne diyorsun.aynı sinan aygün 2003'de malvarlığını açıklamıştı.2,daire,3 araba şeklinde.atatürkü çok sevdiğini iddia eden birinin atatürkün kurduğu t.c devletinden neden vergi kaçırdığını sormak gerek.hayvan sende savunma yapıcam diye afedersin ama saçmalamışsın.senin buzdolabına girer et ile ülke ekonomisinin durumu hesaplanır mı?dışarıda işsizlik var,piyasa allak bullak,sadece yüzde 10'luk kesim lüks içinde yaşayıp parasına para katıyor.sende heralde o kitledensin.halkımızda da ahmaklık var.ekonomi sürekli berbat diye yırtınırız fatih terim'in 146 milyarlık maaşını 2 katına çıkartırız ki fatih terim hazretleri milli takımı bırakmasın diye.bir de böyle adamlar milliyetçilkikden dem vururlar