folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İyiki Genelkurmay Başkanı Onlarla Değildi...

İyiki Genelkurmay Başkanı Onlarla Değildi...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YesMilord
    YesMilord's avatar
    Erkek

Şimdi sizde buna inandınız değil mi,yazıklar olsun size.Nerde kaldı ataturkculugunuz,nerde kaldı laikliğiniz soyleyin bana 1 yıl sonra basımıza fettullah gulen geldiginde daha iyi mi olacak.AA tabi bide humeyni yi seviyorum diyen kız var,bakıyorum ona değinmemissin.Bence bunuda ergenekon dediginiz hayali olsusumun ustune atınb bakalım,nasıl olsa bunun cezasını eckecek masum insanlar var,nasıl olsa gelecegimizi aydınlatacak bi AMPÜL var değil mi!!!!!!!!!!!!!!!!!

I don't wanna be an angel, I just wanna be God.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek

YesMilord bunu yazdı:
    -----------------------------

Şimdi sizde buna inandınız değil mi,yazıklar olsun size.Nerde kaldı ataturkculugunuz,nerde kaldı laikliğiniz soyleyin bana 1 yıl sonra basımıza fettullah gulen geldiginde daha iyi mi olacak.AA tabi bide humeyni yi seviyorum diyen kız var,bakıyorum ona değinmemissin.Bence bunuda ergenekon dediginiz hayali olsusumun ustune atınb bakalım,nasıl olsa bunun cezasını eckecek masum insanlar var,nasıl olsa gelecegimizi aydınlatacak bi AMPÜL var değil mi!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hehehehe , güzel kardeşim adamlar zaten laiklik , Atatürk düşmanı adamlar (!) , neden değinsin ki yazısında :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

sen gündemi aylar öncesinden takip ediyorsun heralde veya haberleri takip etmiyorsun.küçük bir orduya yetecek kadar mühimmat bulundu.kayıtlı bir sürü telefon görüşmeleri,deliller var.ama sana göre erngenekon yok AMPÜL var değil mi?

not : antioksidan senden cevap beklerdim ama burası gene saçma sapan yorumlarla dolmaya başladı.başlığa tekrar girmeyeceğim.adminlerden rica ediyorum başlığı kapatsın yoksa bka saracak gene.

YesMilord bunu yazdı:

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek

Yahu Hurşit Tolon gibi bir paşa , böyle bir oluşumun içinde olsa , komünistlerden tut , İslâmcılara kadar ne kadar Atatürk düşmanı varsa hepsinin yedi cedlerinin anaları ağlardı be , hiç mi kafanız çalışmıyor ya , vallahi merak ediyorum .

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

YesMilord bunu yazdı:

saolasın konuyu başka taraftan görmemi sağladın.
    Arkadaşın dediği doğru hani bu hiçbiri kendi üstüne olmayan bok gibi parası olan videoları izlnrken mal mal ağlanan adamın oluşumları ne acaba.Aq darbe olsn yetti artık sizlere ne laf anlatılıyo ne bişi.SAdece kendi düşüncelirini özümsemişsiniz.Cahillerle tartışmaya girilmez onlar her lafda haklı çıkarlarla lafı gibi bi bok anlatılımyo size.Alın akp'yi sarıp yanındamı uyursunuz ne bok yerseniz yapın.Bu kadarmı mal olur insanlar lanet olsn ya.Fetoş gelince başa götünüz yanacak o zmn da çıkarsınz fetoşenegon die.Akp'nin hala ne bok olduğunu anlamamakta ısrar eden arkadaşlara helal olsn.Adam cumhiriyet mitinglerini kötü bişimiş gibi anlatmış Aq bu adamlar burdan defolup gidecek bu er yada geç buda böle biliniyo.He 1 sne snramı 20 sene snramı bilmem ama hepsi toz olacak...Arap yalakası iktidar...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

Parayı elden alması gerekmiyor, adam iş yeri satıyor ve parasını alıyor, ister kasasına koyar ister bankaya koyar ister götüne sokar size ne? Ben sana paranı neden cüzdanına koydun diyormuyum? Aynı şeyi Cem Uzan'a da yapmışlardı, Flaş flaş Cem Uzan' Havuzunun altına binlerce kontor koymuş. Bre gerizekalılar, kontor adamın, havuz adamın, ev adamın. İstediği yere koyar sanane boyle bir sacmalık varmı. Para adamın, kasa adamın, ev adamın. sizi geren ne? memleketi sikip gemicik almıyor diye mi kotu oldu bu adam? Kredi kartı mağdurları için sinan aygun den baska kim caba sarfetti bugune kadar? yerli malı kampanyası baslatıp yerli uretimi siken hukumete karsı sinan aygun den baska kim cephe aldı? ciftciyi dert edinip tarım bakanlığından bagımsız raporlar hazırlatan kimdi? ankaranın en zengin adamı, diğer zengin yavsaklar gibi memleketinde kazandıgı parayı amerikalarda tatillerde yemek yerine sanayii sitelerine giden kim? Adam isterse kasasına nakit 10 milyon euro koyar, kendi parası degil mi, kime ne?

bu yukaridaki yazi hepinize kapak olsun. ayni sekilde putin e muhalefet olan isadamlarida ayni benzeri durumlarda harcanip yokettiler.. ayni seyleri simdi hükümet yapiyor.. cem uzanda muhalefet oldu vakti zamaninda sonuc???? yine hükümetin isi belliydi.. yoketmek.. bu kadar malmisiniz siz ya.. daha demin haberlede savcidan sorgudan cikan emekli albay sorguyu bile anlatti.. savci gel bizimle isbirligi yap tsk ya karsi muhbir ol diye tahrşk icerikli sözlere maruz kalmis.. adam savcidan cikacak sonrada dötünden uydurcak böle seyleri dimi.. dikkat ediyorum emniyete aldiranlarin hepside yüksek tansiyon gibi seyler hep var.. belliki adamlari tahrik edip kafalarina göre suclama yapiliyor.. vayy be.. dötünden element uydurup memleketin adamlarini yiyorlar a.q. zenginsen zaten yandin akp el koyduruyo bi sekilde.. adamlar savcilari gönderiyorlar ondan sonra yargiya güvenin diyorlar.. bre kefere ,ortada iddaname bile yok.. daha hazirlanmamis bitmemis.. herifi aylardir hapiste tutuyorlar.. ee hadi acikla o zaman iddanameyi bu adamlari neden iceri alindigini kabak gibi biliyo millet.. sizin gibi bu oyunlara inananlar bilmiyor.. erdogan bile cikmis iddaname hakkinda bilgi veriyo sürecin sonu otu boku diye.. bre sen savcinin basin sözcümüsün ki cikip iddaname hakkinda bilgi veriyosun. savcinin görevi olan birseyi cikip basbakan söylüyo... ne celiskidir.. resmen biz yaptik diyo adam iste kendi agziyla..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YesMilord
    YesMilord's avatar
    Erkek

Triumph bunu yazdı:

sen gündemi aylar öncesinden takip ediyorsun heralde veya haberleri takip etmiyorsun.küçük bir orduya yetecek kadar mühimmat bulundu.kayıtlı bir sürü telefon görüşmeleri,deliller var.ama sana göre erngenekon yok AMPÜL var değil mi?

not : antioksidan senden cevap beklerdim ama burası gene saçma sapan yorumlarla dolmaya başladı.başlığa tekrar girmeyeceğim.adminlerden rica ediyorum başlığı kapatsın yoksa bka saracak gene.

YesMilord bunu yazdı:

yok ben asıl sunu merak ediyorum adlarında iddianame olmasına rapmen mecliste basımızda olan adamlar,haklarında suc duyurusu bile olmayan ama hapiste baskı altında olan adamlardan daha mı az suclu.Hani nerde 30 tetikçi.Hikaye arkadasım onlar.Sen gundem takip ettigini dusunuosun ama gecmisi goz ardında bırakamazsın.Vatanı icin aylarca daglarda mucadele eden adamöları terorist olarak suclayamazsın.Sen bunların hepsini sineye cekiosan fettullahı da basına istiosun demektir.Hem asker ne olursa olsun vatanını korumaya ugrasıyor.Bi sindirilmeyen onlar kalıd su anda,yuklenin bakalım askerlere de.

Birde sana M.Akif Ersoy dan kucuk bi anekdot aktarayım

Mehmet Akif ersoy vakitnde ataturk devrimlerinde ataturke en cok muhalefet eden adam olmustur.Bu yuzden mısıra kaçmıstır.Ama 10 yıl sonra affedilip ulkeye dondugunde ilk dedigi sey allahım benim omrumden 10 yıl al ataturk e ver.

Şimdi size soruyorum sayın AMPÜL cüler , siz mehmet akif ersoy dan daha mı dindarsınız,eger oyle oldugunuzu iddia ediosanız şiirlerini getirip hepinizle burda tartısmaya hazırım

I don't wanna be an angel, I just wanna be God.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

humeyninin de sizin de benim de akp nin de kapatılma davasının da ergenekonun da örgütün de örgütü kuranın da natonun da abd nin de ampulun de gündemin de mına koyiim.Yeter lan yeter,bi durun a.q bi durun,ortalık bilgi kirliliğinden geçilmiyor,ortalıkta o kadar s*k var yetmiyor bi de biz sokalım s*kimizi araya.Adam gibi tartışmak yerine hakaret etmenin ne lüzumu var? Ne geçiyor elinize? Bu olayların hepsini kurgulayanların amacı da bu değil mi zaten?Biz düşündüğümüzü,doğruları aradığımızı zannederken birbirimize düşüyoruz,adam gibi analiz yapılmıyor,götümüzü kurtarmayı düşünecekken o arkamıza dayadıkları s*klerin arasına biz de s-kimizi sokuyoruz.Lanet olsun
    Edit:Ben ipneyim,ben malım,ben gerizekalıyım,boşuna bana cevap yazmayın,aklım ermez bişeyler yazmaya.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

düzgün konuş benimle kime ampulcü diyorsun.dinle diyanetle zaten işim olmaz.yaşın küçük olmasa sana o lafı yedirirdim ya neyse.17 yaşında henüz sosyal hayata atılmadan siyasette ahkâm mı kesiyorsun?yaş konusuna inatla değiniyorum çünkü sizin yaşınızdıkilerin kendine ait bir görüşü yok.ya ana,baba,çevrenin ideolojik görüşüyle donatılıyorsunuz yada gtünüzden element uydurarak muhalefet ediyorsunuz.ciddi anlamda bu tür başlıklara müdehale gerek

YesMilord bunu yazdı:

Şimdi size soruyorum sayın AMPÜL cüler , siz mehmet akif ersoy dan daha mı dindarsınız,eger oyle oldugunuzu iddia ediosanız şiirlerini getirip hepinizle burda tartısmaya hazırım

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

Başlık silinebilir :)

"

Bazı gazeteler tarafından Şener Eruygur'un masasında rapor olarak bulunduğu belirtilen 7 Temmuz planının doğru olmadığı ortaya çıktı. Üst düzey bir Emniyet yetkilisi basında yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığını, ellerindeki mevcut belgelerde böyle bir kanıt olmadığını söyledi. Emniyet yetkilisi ayrıca bilinen tek gerçeğin 7 Temmuz'dan sonra Cumhuriyet mitingleri benzeri yasal bazı gösterilerin planladığı olduğunu söyledi.

"
    lol :))

triumph:
    Verdiğin link 2oo6 yılında,bir konuda iyi demiş  o dadisiplin.Bak disiplin diyor evet akp politikasını disiplinle uyguladı,orada söylediği şey bu!adamların özelleştirme gibi politikaları uygulandı mı?faizler olsun şu bu evet iyi veya kötü "bana göre kötü" uyguladılar disiplinli bir şekilde (sike sike neyse) .
    ATo başkanı dediğimiz adam ankaranın en zenginlerinden bu adamın mal varlığı evinden arabasından mı ibaret?adam tüccar adam elinin altında her an para  edebilecek şeyler var,bunları satıp satmadığını bilemeyiz,bir tüccar adamın zengin olması bu kadar sorun mu?
    bu adam salak mı parayı kasasında tutuyor hele de ergenekon olayı sıcakken?isviçre banakalarına ya da sktret o bankaları bir zulaya atamaz mıydı?

Toplam Hit: 6552 Toplam Mesaj: 56