İyiki Genelkurmay Başkanı Onlarla Değildi...
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------düzgün konuş benimle kime ampulcü diyorsun.dinle diyanetle zaten işim olmaz.yaşın küçük olmasa sana o lafı yedirirdim ya neyse.17 yaşında henüz sosyal hayata atılmadan siyasette ahkâm mı kesiyorsun?yaş konusuna inatla değiniyorum çünkü sizin yaşınızdıkilerin kendine ait bir görüşü yok.ya ana,baba,çevrenin ideolojik görüşüyle donatılıyorsunuz yada gtünüzden element uydurarak muhalefet ediyorsunuz.ciddi anlamda bu tür başlıklara müdehale gerek
YesMilord bunu yazdı:
Şimdi size soruyorum sayın AMPÜL cüler , siz mehmet akif ersoy dan daha mı dindarsınız,eger oyle oldugunuzu iddia ediosanız şiirlerini getirip hepinizle burda tartısmaya hazırım
----------------------------
Hadi ya , bak sen Allah'ın işine . Senin yaşına bakıp zaman kaybetmedim fakat zekâ yaşının ne olduğunu öğrenmen lâzım önce , ben 17 yaşındayım , ama eminim ki senin kadar mal değilim . Hani bir şeyler bilsem bile ortalığa çıkıp "yaşınız küçük , ananızdan babanızdan duyup buraya geliyorsunuz." deme mallığını yapmam .Beynin fiziksel olarak benden büyüktür ama , yarısının et olduğundan eminim , şüphem yok .
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------Başlık silinebilir :)
"
Bazı gazeteler tarafından Şener Eruygur'un masasında rapor olarak bulunduğu belirtilen 7 Temmuz planının doğru olmadığı ortaya çıktı. Üst düzey bir Emniyet yetkilisi basında yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığını, ellerindeki mevcut belgelerde böyle bir kanıt olmadığını söyledi. Emniyet yetkilisi ayrıca bilinen tek gerçeğin 7 Temmuz'dan sonra Cumhuriyet mitingleri benzeri yasal bazı gösterilerin planladığı olduğunu söyledi.
-----------------------------ya triumph gundemi takip ediomusum değil mi? Bu arada senin kisisel egolarınla uğrasamam.Yas hersey demek deil,bunu da senin yaptıgın bencillikten ve benim ısrarla takındıgım kibarlıktan goruyorum.Bu arada cocukluk anılarımızı tartısıp kimin anneye babaya cektigini anlaya da biliriz emin ol bu ben olmucam.Ustelik ben bu yastan cok cok once olgunlasmaya basladım icine dert olmasın senin.Bu ulke hepimizin sonucta,bi kac capulcuya(sozum meclisten dısarı) bırakmayıp el birligiyle kurtatıcaz.Sonucta 70 yasındaki birinin 7 yasındakinden ogrenceği seyler olabilir
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------Memleketin iç meselelerini,yabancı adamların değerlendirmesine bırakacak kadar şşurunuzu ve milli onurunuzu kaybetmişsiniz,yazıklar olsun hepinize.
-----------------------------
işte bu senin bu üslubun yüzünden tartışamıyoruz. Dakka bir gol bir dedikleri oluyor seninki. Hemen adamın milli şuurundan onurundan girdin suçlama yapmaya yazık sana be. -
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------düzgün konuş benimle kime ampulcü diyorsun.dinle diyanetle zaten işim olmaz.yaşın küçük olmasa sana o lafı yedirirdim ya neyse.17 yaşında henüz sosyal hayata atılmadan siyasette ahkâm mı kesiyorsun?yaş konusuna inatla değiniyorum çünkü sizin yaşınızdıkilerin kendine ait bir görüşü yok.ya ana,baba,çevrenin ideolojik görüşüyle donatılıyorsunuz yada gtünüzden element uydurarak muhalefet ediyorsunuz.ciddi anlamda bu tür başlıklara müdehale gerek
YesMilord bunu yazdı:
Şimdi size soruyorum sayın AMPÜL cüler , siz mehmet akif ersoy dan daha mı dindarsınız,eger oyle oldugunuzu iddia ediosanız şiirlerini getirip hepinizle burda tartısmaya hazırım
sana sadece akıl yaşta değil baştadır diyorum. -
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------Memleketin iç meselelerini,yabancı adamların değerlendirmesine bırakacak kadar şşurunuzu ve milli onurunuzu kaybetmişsiniz,yazıklar olsun hepinize.
işte bu senin bu üslubun yüzünden tartışamıyoruz. Dakka bir gol bir dedikleri oluyor seninki. Hemen adamın milli şuurundan onurundan girdin suçlama yapmaya yazık sana be.
Yazık hocam var mı?asıl sana yazık ..... ile giden bir yazı yazmak isterdim ama yazmıyorum.Evet var mı hocam?milli şuuru yok,senin de yok bana göre,nasıl ben senin gözünde diğer fikirlere değer vermeyen bir adamsan aynısı benim için de geçerli.Onlarca yazı yazabilirim buraya seninle ilgili ama inan değmez.Fikrimi bilen biliyor,benim görüşüme göre akpli adam bu ülkeye zarar veren adamdır,yeni mi öğreniyorsun?bu tür mesajlarla demokrat kesimleyin başımıza.
Millet birbirinin inancına söverken nerdeydi demokratlığınız beyfendi?"ben onu görmedim" ile başlayan bir cümle kuracaksın biliyorum o yüzden bunu hiç yazmadım say,sana başka bir cevap yazmıcam zira cevap yazılacak biri gerçekten değilsin.