folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İyiki Genelkurmay Başkanı Onlarla Değildi...

İyiki Genelkurmay Başkanı Onlarla Değildi...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

ZoRKaYa bunu yazdı:
    -----------------------------

DkN bunu yazdı:
    Borsayı kağıt alıp satmak kadar basit sanan zavallılar kendilerini öldürsünler, yaşamanız insanlık namına felakettir. Sinan Aygün'ün kasasında bulunun paradan kime ne? Adam Ankaranın en zengini, Türkiye nin sayılı zenginlerinden. Geçen haftalarda bir dükkan satışından tahsil ettiği nakiti adamın kasasında buldunuz, niye kasanda tutuyorsun diye adama hesap soruyorsunuz. Bu kadar angutsunuz. Size cevap vermeye bile değmez, boşuna denmemiş anlatabileceklerin karşıdakinin anlayacağı kadardır diye.

2 milyon € ve kasada bekletio ve elden aldı parayı yahu bırak allasen adam örgütün kasası ya..

özür dileriz genç polat alemdar senin kadar bilgili değiliz.
    Ya biraz kafanız bassa zaten,bir soruşturma varken adamın kendi kasasında para tutmayacağını düşünebileceğini anlarsınız,isviçreye de yatırır parayı isviçreyi sktrettim başka yere zulalar.Adam iş adamı zengin olacak tabi,kasasında para da tutacak  salak mı ayrıca örgütün kasası olsa kendi kasasında tutsun polat bey?
    Biraz çalıştırın saksıyı,boşuna durmuyor orada o.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

Triumph bunu yazdı:

sinan aygün'ün kişisel parası size ne diyorsun.aynı sinan aygün 2003'de malvarlığını açıklamıştı.2,daire,3 araba şeklinde.atatürkü çok sevdiğini iddia eden birinin atatürkün kurduğu t.c devletinden neden vergi kaçırdığını sormak gerek.

2003 ve bugün.Aradaki 5 sene.Kaldı ki ev ve araba parayla eş değildir,neyse felsefeyi iyi yapan arkadaşlar nedense pek sağlıklı düşünemiyor ilginç.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

AntiOksidan bunu yazdı:

ZoRKaYa bunu yazdı:

DkN bunu yazdı:
    Borsayı kağıt alıp satmak kadar basit sanan zavallılar kendilerini öldürsünler, yaşamanız insanlık namına felakettir. Sinan Aygün'ün kasasında bulunun paradan kime ne? Adam Ankaranın en zengini, Türkiye nin sayılı zenginlerinden. Geçen haftalarda bir dükkan satışından tahsil ettiği nakiti adamın kasasında buldunuz, niye kasanda tutuyorsun diye adama hesap soruyorsunuz. Bu kadar angutsunuz. Size cevap vermeye bile değmez, boşuna denmemiş anlatabileceklerin karşıdakinin anlayacağı kadardır diye.

2 milyon € ve kasada bekletio ve elden aldı parayı yahu bırak allasen adam örgütün kasası ya..

özür dileriz genç polat alemdar senin kadar bilgili değiliz.
    Ya biraz kafanız bassa zaten,bir soruşturma varken adamın kendi kasasında para tutmayacağını düşünebileceğini anlarsınız,isviçreye de yatırır parayı isviçreyi sktrettim başka yere zulalar.Adam iş adamı zengin olacak tabi,kasasında para da tutacak  salak mı ayrıca örgütün kasası olsa kendi kasasında tutsun polat bey?
    Biraz çalıştırın saksıyı,boşuna durmuyor orada o.

Lan yeter benim asabımı bozma AntiOksidanmısın nesin siyaset yapıcam diye millete hakaret etmekten vazgeç valla yeter! Ya sövecem ab yolu gözükecek bana yada gene bi 48 saat yiip akıllanacan... Hoş o da biraz zor ya... Yönetimi göreve davet ediorum! Bu son çağrım artık gereği gene yapılmazsa ne bu konulara post atıcam ne de sizle muhattap olucam...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

AntiOksidan bunu yazdı:

Okudum,çok hızlı okuma yeteneğim var merak etme,her kelimesini okudum.

hoca sen harcanıyon ha.. 1 dakikada okudun yorumladın, bi de üzerine mesaj yazdın..

Valla harcanıyosun

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    ZoRKaYa bunu yazdı:

DkN bunu yazdı:

Parayı elden alması gerekmiyor, adam iş yeri satıyor ve parasını alıyor, ister kasasına koyar ister bankaya koyar ister götüne sokar size ne? Ben sana paranı neden cüzdanına koydun diyormuyum? Aynı şeyi Cem Uzan'a da yapmışlardı, Flaş flaş Cem Uzan' Havuzunun altına binlerce kontor koymuş. Bre gerizekalılar, kontor adamın, havuz adamın, ev adamın. İstediği yere koyar sanane boyle bir sacmalık varmı. Para adamın, kasa adamın, ev adamın. sizi geren ne? memleketi sikip gemicik almıyor diye mi kotu oldu bu adam? Kredi kartı mağdurları için sinan aygun den baska kim caba sarfetti bugune kadar? yerli malı kampanyası baslatıp yerli uretimi siken hukumete karsı sinan aygun den baska kim cephe aldı? ciftciyi dert edinip tarım bakanlığından bagımsız raporlar hazırlatan kimdi? ankaranın en zengin adamı, diğer zengin yavsaklar gibi memleketinde kazandıgı parayı amerikalarda tatillerde yemek yerine sanayii sitelerine giden kim? Adam isterse kasasına nakit 10 milyon euro koyar, kendi parası degil mi, kime ne?

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

antioksidan ne demek istediğimi anlaman için önce şu habere gözat.

http://www.milliyet.com.tr/2006/12/02/son/soneko06.asp

Ardından sinan aygün'ün her enflasyon açıklamalarında tvye çıkıp bik bik ekonomi bktan,berbat durumdayız,esnaf kan ağlıyor konseptli görüntülerini düşün.Sonrada bu 3 milyon euro + mücevheratların sebebini sorgula.Tüm bu parçaları topladın mı en son bana şunun cevabını ver.

Madem ki ekonomi bu kadar bktandı Sinan aygün hazretleri nasıl oluyorda Akp döneminde malvarlığını 15'e katlamış?

Not : Sinan aygünü savunmuş gibi görünüyorsun ama öyle olmadığını görebiliyorum.sadece akp veya dincilere olan öfkenden dolayı veya bu ergenekon olayından dolayı sinan aygünü iktidar'ın kurbanları arasında görüyorsun.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiLoZoF
    FiLoZoF's avatar
    Erkek

akp ile bağlantısı olmayan ama siyasi konularla çok derinden haşır neşir olan, Türki cumhuriyetlerle yakından ilgilenen, Konyanın kara listesini (beyaz eşyacılar için) tutan bir abimiz var. Geçenlerde rastlaştık.

Ne olacak dedim.

Ne olacakki. Boş ver olacağı kapansın yada kapanmasın önemi yok dedi. Asıl kaçırılanları söyleyim ben sana dedi.

borsada yabancı sermaye hakimdi. Ama avrupa, amerika parasıydı. Bu kapatma davası yüzünden bunlar paralarını çektiler. Millet hala onların parası var zannediyor borsada dedi. Halbuki borsada olan para ana avrat küfredilen arap kralının dubai şeyhinin parası. İstikrarsız ortamda olmasına rağmen burada bıraktılar paralarını. (küfre devammmmm her boku biliyoz ya)

Eğer kapatma davası açılmasaydı, mayıs ayında türk birliği tamamdı. Her şey bitmişti türk turan kızılelması gerçekleşmişti. (ergenekonculara duyurulur)

Kapatma davası açılmasaydı, avrupa, amerika sermayesi borsada kalacaktı. Bunlara ilaveten amerikanın ortadoğu üzerindeki emellerine kapı aralıklarından sızdığı kadarıyla vakıf olan arap ülkeleri türkiyeye her türlü bağlılık yeminini verecekti. ( parayla saadet olmazmı olurmu? olur)

Kuzey ırakta 63 tane kürt aşireti bm ye türkiyeye bağlanmak için resmi dilekçe ilettiğini mesut barzaninin 15 günlük kayboluşunda tr de olduğunu falanda bilmiyorduk maalesef atıp tutuyorduk o esnada.

Neyse geceniz hayr olsun. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _E_O_R_
    _E_O_R_'s avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:
    Stifler bunu yazdı:

herkes görmek istediğini görüyo :) ne hikmetse bu aqp nin taraftarları hala at gözlüğüyle bakıyo olayın akıbetine,

Hayvan rumuzlu arkadaş;

borsa tavan yaptı 50bin e dayandı. kaçbin ytl kazandın ? refah düzeyin nedir. ayda kaçyüzbin ytl kazanıyorsun. ne iş yapıyorsun ?

Vallahi akp'den önce 0,5 kg kıyma almaya gittiğimi hatırlıyorum...

O da haftada bir ya da iki kez.

Şimdi buzlukta 5 kg den fazla hazırden et var : ) Bilmem refah düzeyimi anlatabildim mi?

maşallah maşallah 5 kg hazırdan et ha!! way anasını bea görüyonmu zenginliği, refahı.

hocam senin adsl de kotasızdır şimdi.

hangi kadir? deli kadir uleeeyyyynnnn!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

kardeşim belli zihniyetler vardır ki göz göre göre beyaz kağıt koysan önüne illaki kara der. gözüne soksan yine der ..tüne soksan kara kağıt girdi der.

ergenekon denen örgüt osman sınavın aynen senaryo ettiği bir örgüttür. bunun siyasi olarak sahiplenilmesi yada bir siyasi partinin karşı çıkması bir şey değiştirmez.hangi siyasi partinin güdümünde olduğu ise apacık ortadadır. şimdi kalkıpta bunu belli siyasi partiye oy verenlerin savunması yada karşı çıkması siyasi açıdan yersizdir. chp ye oy vermiş olunabilir bu saygı duyulacak olaydır.ama baykal ergenekonu savunuyor diye savunmanın ise yeri sadece hamasetle ifade edilebilir. besbelli bir terör örgütüdür. pkk dan bile tehlikeli devlet kadrolaşmasıdır. savcıların hakimlerin askerlerin siyasilerin vb.. birleşerek örgütlenerek memleketin altına dinamit koymaları affedilecek bir olay değildir.

memleket cuntacıların elinden acilen kurtarılmalıdır.

Temel adalettir .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

ZoRKaYa bunu yazdı:

skyvalet bunu yazdı:

HaYVaN bunu yazdı:
    Stifler bunu yazdı:

herkes görmek istediğini görüyo :) ne hikmetse bu aqp nin taraftarları hala at gözlüğüyle bakıyo olayın akıbetine,

Hayvan rumuzlu arkadaş;

borsa tavan yaptı 50bin e dayandı. kaçbin ytl kazandın ? refah düzeyin nedir. ayda kaçyüzbin ytl kazanıyorsun. ne iş yapıyorsun ?

Vallahi akp'den önce 0,5 kg kıyma almaya gittiğimi hatırlıyorum...

O da haftada bir ya da iki kez.

Şimdi buzlukta 5 kg den fazla hazırden et var : ) Bilmem refah düzeyimi anlatabildim mi?

demek senin refah düzeyin akp yandaşı olmakla artıyo normaldir koruduğun partinin işi bu akp dense işin görülürz yaşam standartın artar yoksa allah kerim...

Peki ya sen hala haftada bir defa 500 gr etmi alıosn :|

Bne neyi anlatıyom sen ne diyon hoca kafanmı iyi...  

Toplam Hit: 6550 Toplam Mesaj: 56