Kadıköy Metrosundaki Kavga
-
http://www.youtube.com/watch?v=rXgtKp8LnpY&feature=share
Videoyu bir kere izledim.
Milliyetçi sloganlar atan 2 kişiye karşıt grup saldırıyor.Berkin için eylem yapanlar olduğu söyleniyor karşıt grubun.Tam bilgim yok.
-
nasıl algıladın sen onu :D
-
80'li yılları özleyenler var mı ? Devletin devamı içün...Bir sağdan, bir soldan...
-
sen baya yanlış anlamışsın :D elemanlar artislik taslıyor, dayağı da hakediyorlar.
-
u235 bunu yazdı
http://www.youtube.com/watch?v=rXgtKp8LnpY&feature=share
Videoyu bir kere izledim.Anladığım kadarıyla dövenler komunist yada pkklılar.2 tane ülkücüye saldırıyorlar.
dövenler komünist ya da pkk lı değil. adamlar basbaya dayağı hak etmiş.
ayrıca adamlar ülkücü değil. böyle ülkücülük olmaz. bunlar akp 'li ve gerçek çapulcular. alev alatlı'nın deyimiyle "paçozlar". gerçi şimdi kendileri bu paçozların yanında yer alıyor orası da ayrı mevzu.
RockZs tarafından 14/Mar/14 12:55 tarihinde düzenlenmiştir -
bu ne lan böyle vay amk tek vatan tek millet dedi atar yaptı ben sonuna kadar izledim ama birşey anlamadım hocam
-
Hacılar adam nie tek devlet tek millet diye bağırıyor ki o zaman? Ben karşı tarafın o şekilde kişiler olduğu yönünde yorumladım adamın konuşmalarından.
-
DevilKingtr bunu yazdı
bu ne lan böyle vay amk tek vatan tek millet dedi atar yaptı ben sonuna kadar izledim ama birşey anlamadım hocam
Adam
"Burası Tek Vatan, Tek Millet, Tek Bayrak lan! Ne oluyo lan delikanlı mı oldunuz? Kaç liralık adamsınız amk?" diyor , diğerleride 20 kişi 2 tane adama dalıyorlar. Adamlık insanlık , kendi ülkemizde azınlık gibi yaşıyoruz.Benim çıkartığım sonuç bu
-
u235 bunu yazdı
Hacılar adam nie tek devlet tek millet diye bağırıyor ki o zaman? Ben karşı tarafın o şekilde kişiler olduğu yönünde yorumladım adamın konuşmalarından.
Usta isterse Atatürkçü olsun, dingil bıçak çekip millete çıt çıkmicak burda diyor, tepki gösteren kızlara küfür ediyor vs. Öyle adam isterse Atatürkçü olsun insan olmadığı için yer dayağı.
-
Karşı taraf falan yok hocam. Bu iki dallama dışarıdaki olaylardan kaçıp metroya atlıyor. Artistlik yaparken dayağı yiyorlar çevrediklerden. Öyle her yerde sökmüyor faşistlik.
-
deja-vu bunu yazdıu235 bunu yazdı
Usta isterse Atatürkçü olsun, dingil bıçak çekip millete çıt çıkmicak burda diyor, tepki gösteren kızlara küfür ediyor vs. Öyle adam isterse Atatürkçü olsun insan olmadığı için yer dayağı.
hmm bir kaç yerde Berkin eylemleri yapan bir grubu tehdit ettiği için yazıyorda tek devlet tek millet falan lafları ne alaka o gruba eğer berkin eylemi yapan grupsa onlar.