Kadıköy Metrosundaki Kavga
-
Videoda ülkücü göremedim ben?
-
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Vatanı milleti ağzına alıp kendilerini ''ülkücü'' ''vatansever'' ilan edip kendini külhan beyi sanıp sonra adam sanıp beline silah- bıcak koyup adam olan itler. Gördükçe sinirlerim zıplıyo amk. Bu mu lan vatan sevgisi ? bu mu amk ülkene sahip çıkma duygusu ? 2.30'da da abi vurmayın abi nolur tamam diye ağlıyo bide siktiminin götü.
bu ülkeyi yaşanası yerden çıkartıp cehenneme çeviren, o bayrağın üstündeki kırmızının sebebi olan şehit kanına bu namussuzluğu yapıştırtan ülkede dirlik birlik bırakmayan sağcısı solcu dincisi bilmem necisi, hepsnin amına koyayım.
en mantıklı yorum
-
Ulan ne yorumlar var ya.Kim kime saldırıyor bilmiyorum ama o kahverengi montlu yavşak oğlu yavşak bıçak çekip burada çık çıkmayacak diyor.Konuşan kadınlara ağır küfür ediyor.Keserim götünüzü diyor.Dayağı sonuna kadar hak etmiş.Az bile yapmışlar.Piçe bak.Kim olursan ol böyle bir şey yapmaya hakkın yok.
-
Pekerin yeğenleri bunlar :)
-
CyberAngel bunu yazdı
Ulan ne yorumlar var ya.Kim kime saldırıyor bilmiyorum ama o kahverengi montlu yavşak oğlu yavşak bıçak çekip burada çık çıkmayacak diyor.Konuşan kadınlara ağır küfür ediyor.Keserim götünüzü diyor.Dayağı sonuna kadar hak etmiş.Az bile yapmışlar.Piçe bak.Kim olursan ol böyle bir şey yapmaya hakkın yok.
aynen moruk.
metroda durup bıçak çıkartıp çıt çıkmayacak diyorlar. kadınların olduğu yerde küfür ediyorlar rahatça. bunlar kim olursa olsun anasını sikmek gerekiyor. parti, dil, din, ırk farketmez. bunu kimsenin demeye hakkı yok. olamaz!
az dövüyorlar çünkü oradaki insanlar bilinçli insanlar. istese onları öldüresiye dövüp metronun altına atıp tabancayı da götüne sokarlardı. kim vurduya giderlerdi.
şükretsinler gider yaptıkları insanlar onlar gibi bilinçsiz cahil değiller.
-
orospu evladi, nasil genclik diyor bide 50 kisi bi adama saldirmis orrospu evladi, elinde bicak silah olan sensin aq. tiplerini siktiklerim...
ve herzamanki gibi, olay bitti polis geldi :) guvenlikler ortada yok :)
wh0 tarafından 14/Mar/14 18:16 tarihinde düzenlenmiştir -
Sopayi görülen kadariyla hak etmişler.
Vay anasını ya. Iki tane dürzünün yaptıkları atar karşılığında yedikleri dayağı bile partiye baglayanlar var ya helal olsun diyorum. Sırf tek vatan tek millet dedi diye o zatın partisinden mi oluyor?
-
Büyük ihtimal klasik sol söylemlerle nutuk atan birilerini görüp ani bi gaza gelme olayı olmuş arkadaşlarda sonra tek vatan tek dil vs diye söyleniyolar. Benim anlamadığım bıçağı geçtim o girerde silah nasıl geçmiş.
-
komple bomba sarılı olsan yine geçersin, metroya girerken güvenlik kontrolü yok ki.