Kadıköy Metrosundaki Kavga
-
KrypT bunu yazdı
https://www.facebook.com/efebkm
Bak bak hele hele. Çok seviniyorum.
Nesini anlamıyorsun hocam? Adamlara göre dışarıda Berkin için eylem yapanlar solcu ve bölücü, bunlar da söze milliyetçi. Nesini anlayamadın bunun??
hocam berkin için eylem yapan adamlar pkk flamasıyla eylem yapmıyor ülke istiyoruz demiyor bişey demiyor.Onlarınki otoritenin yanlış yönetimine karşı bir ayaklanma.
Bu adamlar o zaman kendileri kaşınmışlar.
Neyse hocalar o zaman yanlış anlaşılma olmuş bu adamlar kimdir necidir bilmiyorum.Bilen birileri yorum yapsın.
-
KrypT bunu yazdı
Nesini anlamıyorsun hocam? Adamlara göre dışarıda Berkin için eylem yapanlar solcu ve bölücü, bunlar da söze milliyetçi. Nesini anlayamadın bunun??
Beynini ölçsek 0 yaş grubuna aittir diye çıkabilir. Bildiğimiz yeni doğan bebek değil yahu, hiç doğmamış böyle biri yok denilecek bi rapor alır amk.
Beyinsiz herif kefeniyle gidicekmiş, git bakalım.
-
swordfish bunu yazdı
şimdi birisi bana anlatsın eğer anlayan varsa :)
bu kahverengi montlu olan ile yanındaki beyaz montu tek millet tek bayrak dediğiiçin mi dayak yiyor.
oksa tek millet tek bayrak diyen guruba artislik yapınca mı dayak yiyor
Metrodakileri tehdit edip çıtınızı çıkartmayacaksınız vb. artistlikleri yaptığı için dayak yiyor hocam.
-
KrypT bunu yazdı
Bunlar bu işi çocuk oyunu zannediyor galiba.
dhkp-c onları oraya gömer. Sonra aynı burak can olayındaki provakasyon gibi daha büyük olayları tetikleyecekler.
-
u235 bunu yazdı
Bu adamlar nie tek millet tek vatan milliyetçilik falan diyorlar hocam ben onu anlamadım eğer karşı grup pkklı falan değilse.
bu ülkeyi skym diye küfür ediyor videoyu anlamadıysan bikere daha izle. Bunu göt kıllarıda der tek millet tek vatan diye, ben desem şimdi mhplimiyim? Bende tek vatan tek bayrak diyorum saçmalamayın gözünüzü sevem. Adam olay çıkartmak istemese emanet silah falan taşırmı olum ben hayatımda 1 kez bıçak taşımış adam değilim?
-
silah mı çekiyor metroya geri binmeden ne yapıyor? bi orasını anlayamadım, dayak güzel. aşırıya kaçmamışlar.
-
swordfish bunu yazdı
bu kahverengi montlu olan ile yanındaki beyaz montu tek millet tek bayrak dediğiiçin mi dayak yiyor.
Hayır hocam. Adamlar şerefsiz oldukları için dayak yiyorlar. Tek millet, tek bayrakla falan alakası yok. İçeride bir sürü adam sessiz sessiz otururken ceplerinde bıçaklarla, silahlarla sözde milliyetçi naralar atarak, rahatsızlığını belirtenlere küfür ederek dayağı hakettikleri için dayak yiyorlar.
-
Valla o 2 kişinin neden horozlandığını anlamadım ama sonuna kadar dayağı haketmişler, bence az bile yemişler. "Abi tamam tamam" diyen kendini delikanlı sanan kişinin olayın başlangıcında elinde bıçakla milleti tehdit emiyormuydu yanında ki millete küfür etmiyomuydu. Sonra 2 kişiye 20 kişi :)
Şaka gibi sen git o kadar insanı bıçakla tehdit et, sonra delikanlımısız de. Oldu olucak sıraya girsinler sende teker teker vur :)
-
Az bile ettiler yavşaklara, fazla atar göte batar,
-
KrypT bunu yazdıswordfish bunu yazdı
Hayır hocam. Adamlar şerefsiz oldukları için dayak yiyorlar. Tek millet, tek bayrakla falan alakası yok. İçeride bir sürü adam sessiz sessiz otururken ceplerinde bıçaklarla, silahlarla sözde milliyetçi naralar atarak, rahatsızlığını belirtenlere küfür ederek dayağı hakettikleri için dayak yiyorlar.
Tek millet tek bayrak diye bağıran kişilermi bıçak çekiyor millete hocam