Kadıköy Metrosundaki Kavga
-
biraz önce arkadaş izletti içimin yağları eridi :D
-
bi' de başlığı değiştirin abi bi' zahmet. "2 paçoza 20 insan evladı" saldırıyor felan yapın. rica ediyorum tbt den kimse bu iki adam müsveddesini savunmasın.
-
bali mi çekmiş la bunlar :D
-
RockZs bunu yazdı
bi' de başlığı değiştirin abi bi' zahmet. "2 paçoza 20 insan evladı" saldırıyor felan yapın. rica ediyorum tbt den kimse bu iki adam müsveddesini savunmasın.
Hahah savunurlar hocam merak etme. Elinde bıçak, cebinde silahla karıya, kıza küfür eden ama delikanlı ayağı çeken bu şerefsizleri sırf tek vatan, tek millet bla bla ettikleri için savunurlar. Bu kadar da iki yüzlü ve bir gram onur sahibi olmayan yavşak çok.
-
RockZs bunu yazdı
değiştirdim hocam.Yanlış bilgi vermemek lazım millete.
-
diğer konuda videosu kondu.
gariban adamlar binmiş metroya gidiyor "sesi çıkaran" ı diye bağırıyor az bile yaptılar.
milleti bu kadar germeye kimsenin hakkı yok.
bana "oğlum bak git" i hatırlattı
-
Bu adamlar nie tek millet tek vatan milliyetçilik falan diyorlar hocam ben onu anlamadım eğer karşı grup pkklı falan değilse.
-
https://www.facebook.com/efebkm
Bak bak hele hele. Çok seviniyorum.
Nesini anlamıyorsun hocam? Adamlara göre dışarıda Berkin için eylem yapanlar solcu ve bölücü, bunlar da söze milliyetçi. Nesini anlayamadın bunun??
krypt tarafından 14/Mar/14 13:13 tarihinde düzenlenmiştir -
KrypT bunu yazdı
https://www.facebook.com/efebkm
Bak bak hele hele. Çok seviniyorum.
Nesini anlamıyorsun hocam? Adamlara göre dışarıda Berkin için eylem yapanlar solcu ve bölücü, bunlar da söze milliyetçi. Nesini anlayamadın bunun??
Tutmayın küçük enişteyi :D savaşa gidiyor sanki iletilere bak.
sokoban tarafından 14/Mar/14 13:15 tarihinde düzenlenmiştir -
şimdi birisi bana anlatsın eğer anlayan varsa :)
bu kahverengi montlu olan ile yanındaki beyaz montu tek millet tek bayrak dediğiiçin mi dayak yiyor.
oksa tek millet tek bayrak diyen guruba artislik yapınca mı dayak yiyor