folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kadınlar Güçtenmi Hoşlanır ?

Kadınlar Güçtenmi Hoşlanır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

Uzun zamandır doğru düzgün birisiyle çıktığım yok bir kaç kişiye yakınlaşmaya çalıştım reddedildim.Sürekli neden böyle diye düşünürken eskiler aklıma geldi.Ortaokulda piçin teki herkese zarar vermeye çalışan ne zaman bir olay olsa orda olan bir tiptim kendime şuanki kadarda bakmazdım.Hani ne bilim şimdiki halime bakıyorum lise son öğrencisi tertipli,düzenli,etliye sütlüye karışmayan (param var ne bulaşim canımı sıkayım diyen) bir tip oldum.Ama gel gelelimki eskiden o yaşta o kadar kız götürürken şimdi neden götüremiyorum anlamadım.Kızlar yoksa vukaatların içinde sürekli kendini gösteren tiplerdenmi hoşlanıyor ? yani adam akıllı tiplerden hoşlanmıyormu ? veya bu kişilere kızlardaki ilgi ergenlik safsatasındanmı kaynaklanıyor..Belkide diyorum üniversiteye gidince herşey düzelicek.Bu duyguları yaşamış şimdi üniversitede olan veya yaşı büyük müridler konuyu açıklarlarsa sevinirim.Yani tam olarak olay nedir ? kızlara soruyorum muhabbetim nasıl iyi peki diyorum tip nasıl ne çirkin ne yakışıklı e birazda para var e ne istiyo bu kızlar çözemiyorumki ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

evet .

eskiden guc olarak , fiziksel anlamda guc vardi . o yuzden guclu olan mali goturuyordu .

bugun guc ise zengin(para) , unlu(unvan) gibi sifatlardan gectigi icin , bu sifatlara sahip erkekler mali goturuyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

ve tanrı kadını yarattı

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

pardonda hangimiz güçten hoşlanmıyor ?

Güçsüzlüğümüzü onların güçten hoşlanmasını eleştirerek örtmek sadece güçsüz olmaktan çok çok daha büyük bir eziklik değil midir ?

Güçlü olmak kimsenin elinde değildir sadece elinizde olduğu kanısına inanıp bir hayalle kandırırsınız kendinizi.Mesele güçsüzlükten dolayı başkalarına karşı kendinizi güçlü kılmak namına üretilen bahanelere inanabilmek midir bir aptal gibi yoksa yoksa sizde olmayan gücü sevip onu arzulayanı anlayabilmek hak verebilmek midir ?

Ona hak vermiyorsanız eğer reddedildiğinizde kendinizede hak vermeyin çünkü kızlar tarafından reddedildiğinizde kendinizi güçsüz hissediyorsunuz bu halinizi siz seviyor musunuz ki ?Mesele kızların size ilgi gösterdiğinde kendinizi güçlü hissedebilmek değildir hatta mesele hissedebilmek değildir mesele güçlü olduğunuzu bilebilmektir,tabi güçlüyseniz..

Derin konulara açılması gereken bir başlık yazıcaktım tamda ki doğru yerine açmışsın hocam bu cidden derin bir konu söylemlerimi özgüven fakiri birisi kendini çok eğenmiş bir kişi tarafından söylenmiş sözler olarak algılayacaktır nasıl ki ben onun bu kafadan şartlanmış düşüncesini anlayabilirsem,ona inandığı aptalca fikirler yüzünden kızmak,sinirlenmek hatta ve hatta beni asla anlayamacayak kapasitede olduğunu düşünüp hiç birşey anlatmaya daha tenezzül etme zahmetinde bulunmamak yerine onu anlarsam asıl kendimi güçlü kılmış olurum çünkü özgüven fakiri olmayıda o seçmemiştir.İnandığımız en büyük yalandır seçimlerin tamamen bizim elimizde olduğu yok dostum yok biz seçimlerimizi çoktan yaptık şimdi neyi,neden seçtiğimizi anlamak için yaşıyoruz ya da neden ölümü seçtiğimizi anladığımız için öleceğiz (intihar anlamında).

Troubles'll come & they'll pass
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

kızların efendi adam yerine piç tercihide denilebilir.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

efendi adam bu devirde kız götüremez hocam :))

piç olacaksın çünki çoğu kız piçlerden daha piç fırlama bu devirde 

Genel konusuyorum istisnalar olabilir

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

en çok neden hoşlandıkları malum fakat ...

herşeyin bir şeyi vardır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek

kadınlar serseriyle flört eder, iyi,düzgün kişilerle evlenir

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aynı durum bende de var :W amk İlkokulda her konuda(ders, spor, fırlamalık ne varsa) her vukuatta benim adım vardı... Öyle yakışıklı olduğumuzda zannetmiyorum ama ben kızlara teklif etmezdim. şimdi ise hele daha ilkokuldaki gibi davrananlara mal gibi bakıyorum. mümkünse uzak duruyorum o tiplerden. Yine fırlamalıktı falan dibine vuruyorum ama eskisi gibi kendimi göstermiyorum. Kendim eğlendikten sonra ötekilerden banane..lakin şimdi bırak bana teklif gelmesini ben edince direk siktiri basıyolar. :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaRuKa
    HaRuKa's avatar
    Erkek

akşam akşam yarıldım lan geberme sen emi! :))))))))))))

lafa bak niye kimseyle yiyişemiyorum lütfen yardım edin!.(bir de biraz hüzünlü tarzda yazılmış allah'ım geberdim burda :))))))))) ))

1.si sırf şu yazı tarzından yola çıkarak diyorum eğer buradaki yazım tarzın ile normal hayatındaki konuşma tarzın paralel ise yandı gülüm keten helvam kafa yormaya gerek yok direkt tespiti yapıyorum "nanay"...

2.si züppeyle alaksı yok konuşacak bir kaç kelimen var ise en mantıklısından ha birde aklın pipin ile eşdeğer değilse malı her türlü götürürsün. lakin olay malı götürme olmamalı seviyeli bir birliktelik en güzeli!. sen zaten baştan kaybediyorsun lan!. madem amaç düzüşmek o zaman git 30 tl'ye veren kevaşeler ile her tülü yyiş.(: amaç buysa eğer... yok eğer bir ortamda partnerim olsun kadınım olsun diyorsan birazcık gündem takılacaksın ayrıca gündeme dair konuşacak birazcık bilgin olacak kız sana bir film söylediğinde haa iyi film iyi deyip mal gibi yorum yapmayacaksın. adam akıllı zekanı konuşturup etkileyecen ama bu tarzında bu işleri başarman cidden zor. (liseli ergenler için sadece sivilcesiz bir yüz yetiyor vuruşmak için fazlasına zekaya gerek yok. kay gitsin.. varsa sivilcelerini temizle tamam :)) ))

Simeranya...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

Güç değil o popülerliktir ,

secenek olarak

davranış + tip + maddiyat : popüler

tip+maddiyat : iyi cocuk

tip+davranış : iyi cocuk

....
Toplam Hit: 10709 Toplam Mesaj: 53