Kadınlar Güçtenmi Hoşlanır ?
-
öf ercüment ne diye zorlarsın kendini temmuzdan beridir kimse ile cımkadım daha hayatımda 2 kişi ile cıktım daha da ilerisi olmadı en fazla 3 ay ne diye zorlarsın siktiret amk derdin mi yok başına.. git ders çalış ilerde mesleğin olursa zaten tonla kız olur para ile eşdeğer
-
Düz lise'de okudugun her halinden belli.
sana deneyimlerimden şöle bir tablo vereyim.
Düz Lise : Zengin + Piç
Kötü Anadolu Lisesi : Zengin
Orta Anadolu Lisesi : Orta halli ve TertipliSüper Anadolu Lisesi : Fakir olsada olur ama kültürlü akıllı, zekasıyla ezen
Robert gibi kolejlerde okuyan : Zaten zengin + olmazsa olmaz piçlik ve ibnelik
Bu yuzden sana liselerden değil daha çok lise dışında ki arkadaş ortamlarından kız arkadaş edinmeni tavsiye ediyorum.
-
Valla hocam ben oyle bir durumla karsılaşmadım olduğun gibi ol ve birazda cevren olsun tamam :/
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------
aynı durum bende de var :W amk İlkokulda her konuda(ders, spor, fırlamalık ne varsa) her vukuatta benim adım vardı... Öyle yakışıklı olduğumuzda zannetmiyorum ama ben kızlara teklif etmezdim. şimdi ise hele daha ilkokuldaki gibi davrananlara mal gibi bakıyorum. mümkünse uzak duruyorum o tiplerden. Yine fırlamalıktı falan dibine vuruyorum ama eskisi gibi kendimi göstermiyorum. Kendim eğlendikten sonra ötekilerden banane..lakin şimdi bırak bana teklif gelmesini ben edince direk siktiri basıyolar. :D
-----------------------------Kendimi görür gibi oldum :D
-
ticarette basiretli iş adamı derler tacire :F aşk taciri olucaksın basiretli aşk taciri ama anladın sen onu :D
-
Mesele güç değil karizma. Diğer erkekler arasında ne kadar itibarlıysan, toplumda ne kadar popülersen şansın o kadar yüksektir. Şunu unutma, bir kız sana asla kendi gözleriyle bakmaz. kız sürüsünün genel olarak senin hakkında ne düşündüğü önemlidir. Çünkü fındık tanesinden gram ağır olmadığına inandığım kız beyni "Şu çocukla çıksam kızlar ne der acaba" diye düşünür. Yani sana tavsiyem karizma yap + kızlarla aran sağlam olsun. Kızların hoşlandığı bariz şeyler vardır misal asi tavırlar hoyratlık gibi anlatmama gerek yok. Ama bunları yaparken sessiz ortamlarda da ne kadar efendi olduğunu göstereceksin ki senden etkilensinler. Ha bi de şu var, ortaokul ve üniversitenin aksine lisedeki ergen kızlar için tip çok çok çok önemlidir ve hatta birinci sıradadır. Eğer tipin sağlam değilse şansını zorlamadan daha düşük seviye kızlara yönelmelisin. Zaten üniversitede çoğu hanyayı konyayı gördüğü için piç tiplerden kurtulup güvenilir kişiler bulmanın derdine düşüyo. Benden bu kadar, gözlerinden öptüm. :)
-
beyler aynı sorun bendede war ama benimki biraz daha farklı yha mahallede falan beni az tanıyanlar çook efendi dürüst çocuk diyo ama biraz yanımda takılınca kanka kusura bakma ama sen çok fırlamasın efendilik sana daha çok yakışıyo diye nutuk veren verene. Hea ibnelikmi daha çok manita getiriyo yoksa efendilikmi diye soracaksanız bana göre kesinlikle fırlamalık ve piçlik manitanın dibine vurmanız için yeterli. Mesela ben bi kızı (amk kızı :D ) köpek gibi seviyodum ve ööle bööle değil yha anlatamam kıza efendi ayaana takıldım 1 gün fazla değil tamı tamına 1 gün sonra siktiri yedim harbiden. Mahallede o kadar kız warken we hepsinin bana kaşı gözü oynarken içlerinden biri bana sırf efendi ayaana takılıyorum diye siktir çekti. Genelde insanlara bakıyorum karşısındakini aşağılayan küçük gören yaratıkların etrafında yüzüne bakmaya kıyamiicaaam kadar güzel hatunlar dolu. Yani işin aslı piçlik ve fırlamalık kesinlikle. Tip falan para pul hikaye şimdiki moda harbiden piçlik ve dil..
-
Ulan dertlerinize özeniyorum bazen.Keşke tek derdim bu olsa gelsem konu açsam fikir sorsam kafa patlatsam.Sizin dertler en soft en kaymak dert.Derdinizin kıymetini bilin.Ayrıca,piçlik = kız fikrine de katılmıyorum.Yalan onlar kandırmayın kendinizi.Avutmadır,masaldır o.Red cevabı yiyen adam tribidir."Kızlar piçlere bakıyo olm yoksa o hatun çoktan benimdi ama işte değişemem piçlik yapamam bir kız için" tribi onlar,birayla iyi gider.
-
Bide Şu Mevzu var ne kadar aşık oLsak ne kadar çok sevsekte . . en azından gözLemLediğim kadarıyLa
Bi Kızı ayarLama çabasında (gerçekten aşık oLmussak) ayarLayana kadar o aşk bizi yer bitirir . . en duygusaL müzikLere takıLırız en fena duyguLar oLur .
ama bide kızı ayarLarsak o sevgide azaLma oLur deişik bi azaLma iLk baştaki masum aşık erkek biraz yaLan oLur
amaç nedir biLmiyorum ama sonuç oLarak erkekLerin kendini kanıtLama cabasıda roL oynuo sanırım aşkta . .
ama ne oLursa oLsun aşk güzeL bişi heLe sevgiLinLe aynı okuLdaysan okuL sevgin biLe artar :D
-
helyum_pasha bunu yazdı:
-----------------------------
Bide Şu Mevzu var ne kadar aşık oLsak ne kadar çok sevsekte . . en azından gözLemLediğim kadarıyLa
Bi Kızı ayarLama çabasında (gerçekten aşık oLmussak) ayarLayana kadar o aşk bizi yer bitirir . . en duygusaL müzikLere takıLırız en fena duyguLar oLur .
ama bide kızı ayarLarsak o sevgide azaLma oLur deişik bi azaLma iLk baştaki masum aşık erkek biraz yaLan oLur
amaç nedir biLmiyorum ama sonuç oLarak erkekLerin kendini kanıtLama cabasıda roL oynuo sanırım aşkta . .
ama ne oLursa oLsun aşk güzeL bişi heLe sevgiLinLe aynı okuLdaysan okuL sevgin biLe artar :D
-----------------------------Büyük L de önemli tabii aşkta :W