Kadınlar Güçtenmi Hoşlanır ?
-
şu bayanları genelleyen konulardan nefret ediyorum.
-
aksata bunu yazdı:
-----------------------------
kadınlar serseriyle flört eder, iyi,düzgün kişilerle evlenir
-----------------------------aynen çok dogru bir laf ;)
-
bi müride gelsin de cevap versin. adam akıllı bi cevap yok kanımca (:
-
Türkiye'de bu kadar kafa yoracak, formül çıkartacak kadar gerek dış görünüşü, gerek karakteri iyi olan, kültürlü hatun nadir var. Sanki bulunmaz hint kumaşları aq. İzmir bile hikaye. Kızlarımızın çoğu odun zaten. Romantik olacakmışsın, bilmemne olacakmışsın. Sanki romantizmden anlayan var. Çoğu erkeklerden keko. Ayrıca bakımsızlar. Değmez kafa yormaya. İşin ucunda dört dörtlük rus hatunları yatmıyor. Herkes böyle davrandığından kendilerini eşşiz sanmaya başladılar. Faceden iletileri takip ediyorum. Herkes eşşiz, kusursuz sanıyor kendini. Sonuç ortada. Hakedene hakettiğini vereceksiniz. Faydalı şeylere yorun kafanızı. Olursa ekime kadar olmazsa ....me kadar der geçersiniz.
-
benim yaşamak istediğim sevgidir bazıları bunu yiyişme gereksinimi olarak algılamış,benim ne yiyişmeye nede başka bişeye ihtiyacım var.benim istediğim zor anlarımda yanımda olabilicek bana değer vericek birisidir.
-
FireX bunu yazdı:
Türkiye'de bu kadar kafa yoracak, formül çıkartacak kadar gerek dış görünüşü, gerek karakteri iyi olan, kültürlü hatun nadir var. Sanki bulunmaz hint kumaşları aq. İzmir bile hikaye. Kızlarımız çoğu odun zaten. Romantik olacakmışsın, bilmemne olacakmışsın. Sanki romantizmden anlayan var. Çoğu erkeklerden keko. Ayrıca bakımsızlar. Değmez kafa yormaya. İşin ucunda dört dörtlük rus hatunları yatmıyor. Herkes böyle davrandığından kendilerini eşşiz sanmaya başladılar. Faceden iletileri takip ediyorum. Herkes eşşiz, kusursuz sanıyor kendini. Sonuç ortada. Hakedene hakettiğini vereceksiniz. Faydalı şeylere yorun kafanızı. Olursa ekime kadar olmazsa ....me kadar der geçersiniz.
-----------------------------adam doğru söylüyor... kıza yorduğunuz kafayı derse yorsanız zaten adam olacaksınız ama nerde... ergen tripleri bunlar zamanla geçer. (: elizabete devam. yalnız sağ ile günah ha söyleyeyim. sol el ile tamam biraz kasabilir kıramp falan girebilir ama mecbur.. ((:
lan bu sitede yaş ortalaması kaç harbiden merak ettim yeminle. başlıklar enterasan. :))
-
Neden hoşlandıklarını sorsan onlar da bilmiyorlar ki. asıl tartışılması gereken konu bu
-
San anlatacağım şey Türkiye ' de Aşktır.
Çocuk kızı görürdış görünüşü hoşuna gider, Çocuğunu egosu depreşir (Kızı elde etme isteği ) ve gider kızla konuşur sonuç Kızın Egosu okşanır balon olup uçar sonra çocuk eline ayağını çeker kızmız bu durumdan hoşlanmaz çünkü balonunun havası bitmek üzere ki tamda bu sırada çocuğa pas verir çocuk tekrar egosunu okşar ve bu böyle gider... Ha aşk bunun neresinde derseniz eğer kaza bu yaaa!! kızımızda çocuğun dış görünüşünü beğenirse iki ego balonu birleşir ve havalarda uçarlar pehhhh teylemalamineee....(Hey gidi günler :D ).
Benim bahsettiğim aşk ise kızı görürüm nefes aldığın farkındayım gözlerininiçinden kalbine akarım sadece iki kelime ederim ve kızın aradığım kişi olup olmadığpına bakarım eğer o ise kıza merhaba derim tesadüfler yaratıp sürekli konuşmaya çalışır kendimi tanıtırım sonra kızı doğru tanıdığımdan emin olurum akabinde geçen sürenin hatrına sihirli kelimelerimi söylerim tabi egosu balon olmayacağından (Çünkü ben böyle birini seçtim ) kızda bana benim hakkındaki duygularını söyler ve Benim Bahsettiğim AŞK başlar...
Yani arkadaşm Aşık olma Aşırı sev :):)
(Kolay kolay kimseyi sevme. Höt diyince egonu devşirme :))
Çünkü benim sevdiğim herkez benim sevgilimdir. :)
-
Forum hormon kokuyor...
-
aksata bunu yazdı:
kadınlar serseriyle flört eder, iyi,düzgün kişilerle evlenir
-----------------------------bu tez'e göre gazoz'u züppeler açıyor efendiler ise şişenin dibinde kalan 2-3 damla'ya kalıyor.