folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kadınlar Güçtenmi Hoşlanır ?

Kadınlar Güçtenmi Hoşlanır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

olaylarda fazla görünme bence lise -4 ün diyorsun ben lise 1im bleki pek bana düşmez ama sevdiğim kızla tek konuşamam fizik+mat. yazılı öncesi genel tekrar yapmamızdan ibaret bide kopya o kdar ibnelikte piçlikte çok bende öyle ama seviyo galiba beni flana filan işte

I am Jack's inflamed sense of rejection
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek

sadece başlığa cevap vereceksek;

KADINLAR GÜCE TAPAR!

hangimiz güçten hoşlanmaz diye yaklaşanlar da var tabi. bu da doğru.ancaaaaak;

erkek güçlü olunca tatmin olur, kadın güçlüye verince!

bir de gücün çeşitleri var. her kız her güçten hoşlanmaz ama hesinin ortak noktası olan, hoşlandıkları (güçlerin sentezi) bir durum vardır ki, ona da KARİZMA diyoruz. bu varsa % 90 işin yürür. bunun oluşması için sadece para, sadece zeka sadece tip yetmez. aynı zamanda kişilik de bu konuda etkilidir. lise çağlarındaki kızların, kendisinden büyüklerden hoşlandığını da gözönünde bulundurursak, demekki onların hoşlandığı güç için; HAYAT TECRÜBESİ'nin kazandırdığı karizmanın görüntüsüdür<< diyebiliriz. onlar için hergün kafede oturabilecek paran olduğunda yeterince zenginsindir. iyi espri yapıcak kadar zekan varsa zekisin, ve bir arakdaşımızın belirttiği gibi, sivilcen yoksa yakısıklısındır.. erkek için bu kavramlar kadınlardakinden farklı olgulardır. onlar gibi düşünmeye çalış. (çok kaptırma yoksa kendinden büyük bi erkeğe aşık olrusun :)

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek

Aytekinet bunu yazdı:
    -----------------------------

aksata bunu yazdı:

kadınlar serseriyle flört eder, iyi,düzgün kişilerle evlenir

aynen çok dogru bir laf ;)

evlenmek istemiyorsan hayatın boyunca serseri ol, kendine nekadar düşmansan okadar düzenli tertipli ol.. << sonucu da çıkıyor burdan.. ki bu da sağlaması :))

demekki doğru laf gerçekten :))

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Türkiye de kadın piyasında tek önemli faktör ŞANS dır.Atarsın tutar, atmazsın başkasına kaçar.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek

bahsedilen kadın degil lise 1 2 3 4 ayarlarinda ergendir eskileri hatirladimda bunlarin neden hoslandigini bende anlayamamistim depresif bi modda olurlar genelde ugrasmamak gerek bunlarla :İ

Ona aşık olmak, cehennemde çakmaklara gaz doldurmak gibi bir şeydi...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek

Allura bunu yazdı:

Düz lise'de okudugun her halinden belli.

sana deneyimlerimden şöle bir tablo vereyim.

Düz Lise : Zengin + Piç

Kötü Anadolu Lisesi : Zengin 
    Orta Anadolu Lisesi : Orta halli ve Tertipli

Süper Anadolu Lisesi : Fakir olsada olur ama kültürlü akıllı, zekasıyla ezen

Robert gibi kolejlerde okuyan : Zaten zengin + olmazsa olmaz piçlik ve ibnelik

Bu yuzden sana liselerden değil daha çok lise dışında ki arkadaş ortamlarından kız arkadaş edinmeni tavsiye ediyorum. 

birde tarih kitaplarında ülkemizde sınıf ayrımı yok derler. :D

selam gençlik!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

snnyk bunu yazdı:

ve tanrı kadını yarattı

----------------------------

hahhahaha

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    parvati
    parvati's avatar
    Dişi

kızların çoğu hakkatende ne istediğini bilmiyo.. daha kendi ile ilgili problemlerini çözememişken bi de erkeklere nasıl olmaları gerektiğini anlatıyo.

bence kızlar güçten hoşlanır evet ama bu güvenme ihtiyacından dolayı "lan baksana adam hayatın kitabını yazmış" imajı yaratıyo.bu imaj ortaokulda fiziksel güçle,hocalara kafa tutmayla falan oluşur sonra karizmayla sonra iyi bi işle arabayla falan..

ama şahsi kanaatim bunların hepsi saçmalık.birine değer vericeksen zaten verirsin.kaşı gözü karizması saatinin markası falan onun kendisi diildir.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

konuşmasını bildikten sonra açılmıycak kapı yok gibi ama konuşmasını bilen için

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Avira bunu yazdı:

Uzun zamandır doğru düzgün birisiyle çıktığım yok bir kaç kişiye yakınlaşmaya çalıştım reddedildim.Sürekli neden böyle diye düşünürken eskiler aklıma geldi.Ortaokulda piçin teki herkese zarar vermeye çalışan ne zaman bir olay olsa orda olan bir tiptim kendime şuanki kadarda bakmazdım.Hani ne bilim şimdiki halime bakıyorum lise son öğrencisi tertipli,düzenli,etliye sütlüye karışmayan (param var ne bulaşim canımı sıkayım diyen) bir tip oldum.Ama gel gelelimki eskiden o yaşta o kadar kız götürürken şimdi neden götüremiyorum anlamadım.Kızlar yoksa vukaatların içinde sürekli kendini gösteren tiplerdenmi hoşlanıyor ? yani adam akıllı tiplerden hoşlanmıyormu ? veya bu kişilere kızlardaki ilgi ergenlik safsatasındanmı kaynaklanıyor..Belkide diyorum üniversiteye gidince herşey düzelicek.Bu duyguları yaşamış şimdi üniversitede olan veya yaşı büyük müridler konuyu açıklarlarsa sevinirim.Yani tam olarak olay nedir ? kızlara soruyorum muhabbetim nasıl iyi peki diyorum tip nasıl ne çirkin ne yakışıklı e birazda para var e ne istiyo bu kızlar çözemiyorumki ?

hocam açtığın konuları uzun zamandır takip ediyorum sen aynı benimgibisin tek farkımız ben sendende beter haldeyim ha buarada ben eski bambam66

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
Toplam Hit: 10200 Toplam Mesaj: 53