folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kadınlar Güçtenmi Hoşlanır ?

Kadınlar Güçtenmi Hoşlanır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

evet hoca  dogru soyluosn bu devirde paran olcak kro olsanda farketmez. piç olcan ona buna küfür etcen piç piç hareketler yapcan agzın laf yapacak saçma sapan konuşcan şimdiki kızlar bundan anlıyorlar. bilgilisine tertiplisine bakmıolar işte dalga geçiolar onlarlada. asıl dalga geçilcekler kendileri a*k hoşafları bi bak kendisine g*tler kalkıor yüz verince tepene çıkıorlar. lanet bir ırkkkk. populer olcaz sanıolar karşıdaki erkeğin ortamı varsa bide ortamın olması gerek :D aptallık ya kısaca boşveeer :D adam ol sen bi kız için değmez ne var yani 250 gr *m için değermi .D yine damarım kabardı ya konşuşturttunuz 4534 :S

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

Dişilerin çoğu kendilerini sosyal zanneden asosyal yaratıklardır. Popüler olan herşeye taparlar tıpkı eski paganlar gibi. Karmaşıklar işte mantıklarını çözemezsin çözdüğünü sanarsın.  Bence orospularla takıl en azından basit mantıkları vardır. Hem uğraştırmazlar. Muhabbetleride makara tukara şeylerdir kafanı ağırtmazlar ciddi şeylerle.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Avira bunu yazdı:
    -----------------------------

benim yaşamak istediğim sevgidir bazıları bunu yiyişme gereksinimi olarak algılamış,benim ne yiyişmeye nede başka bişeye ihtiyacım var.benim istediğim zor anlarımda yanımda olabilicek bana değer vericek birisidir.

valla  hocam bende bu arayış üzerindeyim ama tık yok sen benden bi 5 yaş büyük olduğuna göre daha bi 5-10 sene dahada bulamayacak gibiym

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

kimse icin degismeyeceksin kimseyide degistirmeye calismayacaksin herseyin natureli guzeldir..

boyle devam edersen kendinde degisimlere yol acarsan kendine olan ozguvenin yok olacak bosluga duser kendine gelemezsin dikkatli ol..

ben kendimi bildim bileli hane bole macho tipli agir abi misali oldum oyleyimde.. kiz konusunda timsah adam roluna burundum hep dur-sus-izle-zayif nokta saldir tut kopar :))  biraz sert oldu

neyse eskiden cekimserdim utangaclik karsimdaki bayan deilde disi  pitbul gibiymis adrenalin patlamasi yasardim..

3 seneye giriyom moskovadayim gecende tr dondum 3-4 tane bayan arkadas vardi tek tek gorustum tek gorusmeyle terk edildim  herkes sapik muamelesi yapti bana.. bura amma degistirmis  herbiseyi sex dusunur olmusum

phiclik yok ama  her tanistigimla baktigim hatun acaba buna nasil manevra yaptirip takla attiririm diye dusunur oldum.. bu ne simdi sapiklimi phiclikmi ben hep bunlara turk akincilari diyorum  sur duvarindan geliriz  yikilmaz duvarin sarsilmaz tasiyiz..

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

tabiki güçten hoşlanır. alıcan kırbacı eline zıdış zıdddış vurucaksın.

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek
    ya bilmiorum benim mi yoksa sizin mi sevgili anlayışınız farklı benim sevgili anlayışımda cinsellik yok bu bi sorun mu ?=)

I am Jack's inflamed sense of rejection
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

asiminnesli bunu yazdı:
    ya bilmiorum benim mi yoksa sizin mi sevgili anlayışınız farklı benim sevgili anlayışımda cinsellik yok bu bi sorun mu ?=)

gay olabilirsin dikkat et.

la liberte ne meurt jamais.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

kız milletine asla bak sakın ama sakın

< ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> "asla" güvenme (((:

neden diceksin bak bugün basımdan bi olay geçti hepiniz dinleyin

gecen gun arkadaşım benı aradı "kardeşim kız arkadaşımın cok iyi bı arkadaşı var sana yapiyimmi " bende şöle takılmaca birşeyler arayan bi tip değilim yaş 19 halimiz vktimiz hamdolsun şükür yerımızde ama genede böyle şeylere uzagımdır konusamam yanı .. neyse bende "tamam yap bakalım hayırlısı " dedım. neyse bu kız benım resimleri grür görmez

"ay cok tatlı" "canım" fılan demiş ben burdan işgillendim . neyse dedim bakalım belki umdugum gibi deildir. sonra işte bikac gündür konusuyoruz bu geldi bana "canım yha" "Napıyosun baahqıyım xD" filalı mesaj atınca , dedim olum yarraklara yan bastın dedim gene geçiştirdim kendi kendimi. neyse bugün buluştuk ama kız 2 hafta önce bırısınden ayrılımş bana anlattı gene "yarra yedık" dedım olur böle şeyler hesabıı kendımı avuttum. bu bana telefonunu verdı ama kendını msnde ne kadar terbiyeli aşka sadık bı ınsan olarak analtıyo anlatamam sana . neyse telefonumu kımseye verme demişti 

bak olay burda kopuyo ben buna dırek bır kıza nasıl biraz katı davrandıgında (kimse kızmasın hepsinde aynı cünkü ) kıymete bınersın , onun , senın gözünde değerli olmasını istediği için yakınlaşması gerekir buda ben ona sert bımesaj attım "ben kımsenın numarasını kımsyee vercek kadar şerfsiz it deilim hamdolsun " dıye. eski sevgilisi buna bunu yapmış. neyse bu sonra gene kibara bağladı benim o lafımda kıymete bindi. dün maçta zaten tam mesaj attı amk yazmıyorum yazmasın dıye zırt pırt boş atıyo vakit geldi taaaaak gol yemeyelımmı mesajı gelır gelmez. dedım uğurunu sikiyim böle işin .

bugünde buluştuk hacı kız böle bi acayıb anlattıgı gibi değil bana bi acayıb bakmalar filan. yanı cam actıgımda konusurk < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> en benımle o "samımı dürüst kişilikli" kız bugün bana "bu" demeler hor görür gibi konusmalar filan. ben bundan kıllandım cektım kendımı. neyse bu arada bı sırnaştı fılan ben anladım tabı hoşlanmıyo benden diyemeedıgı ıcın herkesın ıcındede arkadaş sordugunda hoşlandınızmı bırbırnızden dıye kolpa sarıyo "işte iyi cocuk hoş birisi iyi insan ama benım eskim var zaman ıcınde olsun" bende tabı teker teker sölüyorum onun ıcınden gecenlerı. zaten o mesajlaşmada demiştim buna ben "bak ne sen hınt kumaşısın blunmaz nede ben olmazsa hayatımıza devam ederz" diye zaten bu mesajtan sonra baktı ki onu begenmemiş gibiyim (ki ısınamadım bi türlü halada sinrlerim tpemde ak :d ) o iyicene bana yanaştı. neyse bende dedım bunun akssine konustum bugün dedım hoşlanmazsan de nıhayetınde dnyanın sonu deil bende lise mezunuyumki vakti zamanında ne kızlar gelıyor erkek dıye , elimi sallasam ellisiydi ama ben 50 tanesıne deli olup deymeden bişiler yaşamaktansasa bir tanesıyle üzüntümü kederimi yaşarım daha iyi , neden dersen ben bana sarılıp senı sevıyorum dedıgınde arkam dönükken ona sarıldıgımda arkamda kalan kişiye göz kırpcak sevgili aramıyorum dedım. sonra olaylar gelişti filan. 

işte 5 dakka önce eve geldım msnde facebookta hıc yazmıyorum buna filan. bu dedı nasıl buldun benı bişi diyemedim nasıl yalan atıyorum hanı bi gözüm istiyo ama bi gözümde ayrıldıgmızdan beri bugün eyüpteki kafeden istemiyo . cünkü konusmaları hareketlerı itti kızdan benı. güvenemedim ilk günden beri. sonra dedım hoşsun hareketlerın güzel filan işte albenın yok güzel bi insan deilsin fazla ama hyun suyun hoşuma gitti flan . yanı bunları dıyorum gerçeklik payı var ama yalanda katıyorum maksat kırılmasın. nese dedı bana ben senı umdugum gibi bulamadım. iyi dedim hakkımızda hayırlısı bu msnden facebooktan sil dedim sildim attım.

yanı bunu nıcın anlattım bılmıyorum içimden geldi ama sakın bir kıza cok ama cok hoca efendi gibiyken bile olsan yanaşma , ama abazalar gibi horda görme cünkü kadın erkeğin kaburgasından yaratıldı , niye ? erkek onu sarıp sarmalasın dıye.. ama erkek aşkı başlatır kadınında içinde beslediği o samimiyet ve gerçek hisleri devam ettirir aşkı cünkü hiçbir erkek onu üzenle olmaz nadirdir olanda zaten bır müddet sonra anlar. demek istediğim bu sakın efendiliğnden ödün verme kızlarla olmak demek herşeyin güzel olcagı anlamına gelmez bak ben bugün bu kızla olsaydım ki eminim başım dertten eksilmicekti ne konuşması konuşma ne dürüstlüğü dürüstlük bi kere resmimi görüyo cam acıyorum aşık olurcasına konusuyo sonra görüyo benı diyoki umdugum gibi deilsin bana zaman verşöle böle yol ayağı yapıyo bana. dedim kalsın hocam rahatol yapıştır ((;

bende lisede öleydim halada öleyim spor salonuna caddeden iki kız gelıyo görsen eğliyo domalıyo agzına al dıyo arkadaşlar kızlar şimdi olmaz dıyo gülüyo. ac  yalayalım dıyorlar gülüyo , bizimkiler kızı elliyo yatırıyo kız gülüyo, böle olmasındansa yanında bır tane ;

efendi gibi yanında olsun üzüntünüde kederinide sevincinide onunla yaşa daha iyi. boşuna dememişler her şer'de vardır bır hayır dıye bugün bu kızın benı beğenmemesi cokmu lülü ? hayır değil . he üzülmedimmi üzüldüm bi bakıma beğenmedim ayagı yaptı bana ama şimdi o efendi gibi bi insan değil k ben onu takiym kafama . dürüst değil bir kere.. bazı beğendiğim huyları oldu ama yaptıgı o yanlış kelime oyunlarıda o güzel huylarını aklımdan ve içimden sildi attı.

zamanı bekle her zaman bir hayır vardır . ((((((; efendiliğindende asla ödün vermeyen bir insan ol

bunu sıkılmadan okuyan varsada eyvallah :d

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

güzel açıklamalar var çoğunu gözden geçirdim ama söyleyeceğim şudur ki kendin gibi doğal halinde ol her kadını etklieyebilirsin rol yapmana gerek yok sen etkilersin ama kadın etkilenmek istemez orası bizim sorunumuz değil 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

hikaye esnasında bazı yerleri editledim haberınız olsun 

N'oublie pas d'ou tu viens ..
Toplam Hit: 10126 Toplam Mesaj: 53