Kan - Vodka
-
iMPaLa bunu yazdı:
-----------------------------
CodeMaster bunu yazdı:
xous bunu yazdı:
absolut we çiş deneyin süper oluyo
abi ciddi olamassın! sendeçiş mi içiyon. vay aq biri kancı biri sidikci... dur bakalım neler cıkcak daha. abi aramızda b*k yiyen var mı? varsa merak ediyom bak geyik degil :D
-----------------------------ben küçükken yiyodum hojam :D geyik değil ciddi : D
-
Bu kanıyla vodka içen arkadaş bi biskrem versem aklını siktirir misin bana?
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------iMPaLa bunu yazdı:
CodeMaster bunu yazdı:
xous bunu yazdı:
absolut we çiş deneyin süper oluyo
abi ciddi olamassın! sendeçiş mi içiyon. vay aq biri kancı biri sidikci... dur bakalım neler cıkcak daha. abi aramızda b*k yiyen var mı? varsa merak ediyom bak geyik degil :D
-----------------------------ben küçükken yiyodum hojam :D geyik değil ciddi : D
-----------------------------wwwaayy simdi hatirlatinizz bende küçükken kagit mendili tuvaletin suyuna batirip yiyomusyum ppuueehh :DD (utaniyom simdi hiih :S)
-
cisconya bunu yazdı:
Bu kanıyla vodka içen arkadaş bi biskrem versem aklını siktirir misin bana?
-----------------------------uıasdhasdkuasdashjukshslkashulskshasdlsa Yarıldım ya........ :FD :D :D :D
-
wwwaayy simdi hatirlatinizz bende küçükken kagit mendili tuvaletin suyuna batirip yiyomusyum ppuueehh :DD (utaniyom simdi hiih :S)
-----------------------------hijyenik miydi bari tuvalet suyu :)
-
Hey güzel rabbim; Sen akıl fikir dağıtırken bu kullarını niye unuttun? :)
-
sahmaran bunu yazdı:
howw vampirler, kan içilirmi yaw bilmem ama (içilmez be günah :D ) idrarin yaralari dezinfekte etme yetkisi varmis die duydum.
-----------------------------baya yetkiliymiş he (: etki olmasın o (:
-
inanmayacaksınız ama bu konu başlığını gördükçe yeni bir grup türedi ve ilk albüm çıkışını yaptıklarını ve bununda yayınlandığını sanıp beğenilen parçaları olduğu için konu toplistte hep üst sıralarda yer alıyor herhalde demiştim ki yarım saat öncesine kadar her satırı tek tek okudum nazikçe YUH diyorum :D artık aşmışon hocam nediyim afiyet olsun :D videonu bekliyoruz :D:D
-
insanoglu hep ilginc olani denenmemis olani deneyecektir, bu sekilde degisiyor zevkler. eskiden patatesi hayvanlara yem olarak veriyorlarmis simdi papatesden gecinen insanlar var ustelik soframizda her yemegin icinde var nerdeyse.
ilerleyen zamanda kan vodka normal bir icecek gibi gelecek belkide, gidin deneyin demiyorum bana gore kan-vodka her midesi kaldiracak insanin icebilecegi birsey degil.
ustelik kan kutsaldir icene kadar git kizilay a bagisla.
-
underzero ya tamamen katılıyorum kızılaya bağış. belki birinin hayatını kurtaracsın üstelik senin işinede yarıyacak