Kan - Vodka
-
howw vampirler, kan içilirmi yaw bilmem ama (içilmez be günah :D ) idrarin yaralari dezinfekte etme yetkisi varmis die duydum.
-
ya hadi içmeyi anladımda su koldan kan alma işini anlamıorum:D hemsıreler kan alırken kolumdan ölüp ölüp diriliorum lan =D
-
benim kuzen eczaci anne doktor baba 112 acil görevlisi dogal olarak cok aliskinim :D
-
Quawn bunu yazdı:
-----------------------------
benim kuzen eczaci anne doktor baba 112 acil görevlisi dogal olarak cok aliskinim :D
Hacı sen bi annene gözük o zaman daha fazla abartmadan.. -
Böyle bir kokteyl yapıldığını biliyordum...
Hoca sadis misin sen? O zıkkımı içiyorsun afiteyet olsun ama bide kanla karıştırıyosun. Bence senin psikolojik sorunların filan var hoca. Ben senin yerinde olsam hastaneye filan giderdim durum vahim...
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
nothing bunu yazdı:
-----------------------------kan: üre içerir.
üre :zehirlidir.
idrarla beraber de bol miktarda üre ve ürik asit atılır.idrar içmiş gibi olursun bir nevi.
atardamarda temiz kan bulunduğundan, üre çok azdır, dolayısıynan atardamardan çekersen kanı bi dalga olmaz, hem zaten kanı içinde, yine kana karışıyo, üre varsa aynı üre yine kana karışıp böbreklerde temizlencek, zaten çok içersen kusarsın, bi dalga olmaz
-----------------------------bahsettiğin damar böbrek toplardamarı.kalpten çıkan atardamar falan değil.ayrıca arkadaş kollardan bahsetmiş.oraya gelene kadar üre miktarı artar.
ayrıca kirli-temiz kan kavramı içindeki oksijen-karbondioksit dengesiyle ilgilidir.akciğerden kan getiren damar oksijen bakımından en zengin damar olduğu halde, üre miktarı fazladır.
-
hoca yeni bi tarif sölimi
etipuf kaplarıyla sinek yakala 4-5 tane sora tuzlu suya at bunları sonra mikser veya mutfak robotunda iyice çırp
içine hafif baharat ekle birazda saç jölesi üstünede vodka ekle sonra bunu burnunun deliklerine fışkırt bak çok şekil oluyo deneyin a.k. :D
-
e-toLqa bunu yazdı:
-----------------------------hoca yeni bi tarif sölimi
etipuf kaplarıyla sinek yakala 4-5 tane sora tuzlu suya at bunları sonra mikser veya mutfak robotunda iyice çırp
içine hafif baharat ekle birazda saç jölesi üstünede vodka ekle sonra bunu burnunun deliklerine fışkırt bak çok şekil oluyo deneyin a.k. :D
garipim:Dgaripsin:Dgarip:Dgaripiz:Dgaripsiniz:Dgaripler:D -
yahu şöle bi konuda 90 tane adamın içinde tam buldunuz editleyecek adamı ha.helal olsun :DDDDDD
-
CodeMaster bunu yazdı:
xous bunu yazdı:
absolut we çiş deneyin süper oluyo
abi ciddi olamassın! sendeçiş mi içiyon. vay aq biri kancı biri sidikci... dur bakalım neler cıkcak daha. abi aramızda b*k yiyen var mı? varsa merak ediyom bak geyik degil :D
abi işedim altıma ya!..:)))))))))) bari boşa gitmesin kullanmak isteyen warmı?....