Kan - Vodka
-
anaa athzai aynı saatte aynı ismi taşıyan msj atmışız :P 6/7/2007 9:31:00 PM
-
kanvo olsun adı
hey barmen bize 2 kanvo , sıfır Rh pozitif olsun
arkadaşın ki negatif olsun pozitif agır geliyormuş :DD:D:
-
sen o damarından kan çekerken damar çeperini yanlışlıkla iyice zedele, üstüne bi de enfeksiyon kap, bakalım ne kadar zevk alıcaksın. bu arada smirnof apple ı tek geçerim denemeyen varsa şiddetle tavsiye...
-
Fistandantilus bunu yazdı:
-----------------------------
anaa athzai aynı saatte aynı ismi taşıyan msj atmışız :P 6/7/2007 9:31:00 PM
-----------------------------ama ben daha önce yazmışım ;)
-
athzai alfabetiktir o :)
en güzeli bence smirnoff north tur. sek içilir buzla içilir pahalıdır. onun dışında smirnoff green apple ı ananas suyuyla öneririm. -
buruksu bunu yazdı:
sen o damarından kan çekerken damar çeperini yanlışlıkla iyice zedele, üstüne bi de enfeksiyon kap, bakalım ne kadar zevk alıcaksın. bu arada smirnof apple ı tek geçerim denemeyen varsa şiddetle tavsiye...
-----------------------------bisey olmaz bana :P Saka bi yana oldukca dikkat ediyorum. enjektörler steril ayrica turnike ve alkolde var hijyenik aç1dan bakilirsa. evet vodkan iyi bir öneri gibi duruyor bundan sonra adi vodkan olsun :D
Videoda çekicem kolum geçsin biraz acidi namussus tek elle kan almak nekadar zor bi is biliyor musunuz? :D
-
olm seni vodkaya ben alistirdim :D ama varya beddua ediom nerden geldi nan bu fikir sana dur yarin sizdeyim bunu ocunu cok kotu alcam .. :D insan once bana haber werir dimi
-
Durqrimast bunu yazdı:
olm seni vodkaya ben alistirdim :D ama varya beddua ediom nerden geldi nan bu fikir sana dur yarin sizdeyim bunu ocunu cok kotu alcam .. :D insan once bana haber werir dimi
-----------------------------hadi lan oradan sen git öss ne calis. votkya alistirmimis benle her icki yarisina girdiginde yeniliyosun be bari burda vermiyim agzinin payini :D
-
bira tm ama hayatta weremezsin vodka we sarapta her iddasina warim ... bu arada benim nie bundan haberim yok lan olm gelicem size yarin oldun sen :D
-
kan görmeye dayanamıyorum bn, o yüzden asla yapamam bunu... canım değerlidir wala... yapanada karışmam içsin... ilk kez duydum böyle birşey aslı varsa birşeyde diyemiyorum :| nasıl bir mantıktır nereden duydun dai bu olayı ilk? kendin düşünüp yapmış olamazsın.. vampirmisin a.k. ? :S