Kan - Vodka
-
has ve has quawn(beelzebub) bulusu bu kimseden görmedim tescilledtmeyi düsünüyorum cok tutabilir. inanmayan varsa yaklasik iki hafta icinde video cekicem
-
bak ben uyuyorum yarin mezuniyet war :D nese sacmalama bunlar sakaya gelmez enjektorunde sakasi olmaz ciddiyim.. bunu sen konuscam :D hem nasil benim haberim olmaz nan insan banada tattirir :D bak ayip oldu walla nesen ben yatar ii geceler herkeze
-
Peki daha once Jack Daniels ile denedin mi?
-
Quawn bunu yazdı:
-----------------------------
has ve has quawn(beelzebub) bulusu bu kimseden görmedim tescilledtmeyi düsünüyorum cok tutabilir. inanmayan varsa yaklasik iki hafta icinde video cekicem
nasıl tecil etcen hoca kafan mı güzel senin gidipteya be şey damardan enjertörle kan alıp onu vodka ile içiyorum hah işte onu tecil ettiricem işte benim olsun mu dicen:D
gerçi yaparsan tutar a.q satanistler falan war:D:D
-
olum satdismisin illa kafa bulmak istiyorsan vodka ile redbull karıstır
ayrıca kac kişi ameliyat sırasında kan bulmadıgı için oluyo haberin var mı? sende kanı piç ediyorsun amk
-
vampirlik varmı hoca sende. ilginç bi deneyim olsa gerek bide votkasız dene kan ' ı çok ilginç bi tadı vardır. ayrıyetten benim bildiğim kadarıyla kan içmek haramdır. hem ne kadar dewam edebilirsinki buna günde 1 2 1 2 derken kan kalmıcak :P
-
absolut we çiş deneyin süper oluyo
-
xous bunu yazdı:
absolut we çiş deneyin süper oluyo
abi ciddi olamassın! sendeçiş mi içiyon. vay aq biri kancı biri sidikci... dur bakalım neler cıkcak daha. abi aramızda b*k yiyen var mı? varsa merak ediyom bak geyik degil :D -
Yaklaşık iki sene önce falan the doors filminden etkilenip kanla şarabı karıştırıp içmiştim. Soğukta çok güzel oluyor sıcakta.
-
Olum napıyonuz lem böyle :S TBT de olmama rağmen bana hiç normal gelmedi bu durum.Normal olun yav biraz, kendinizi doğaya verin,güneş,kuşlar,börtü böcük.. :D
Zaten son zamanlarda kendini vampir sanıp kan içen psikolojikler türemiş.Toplanıp kan içiyolarmış kendilerinide harbi harbi vampir zannediyolarmış..