Kan - Vodka
-
dinimin gereğini yerine getirerek bir şey söylemek istiyorum :
kuranda okuduğum bi yeri direk yazıyorum :
leş,kan ve domuz eti yemek haramdır!
ben söyleyimde gerisi sana kalmış.şu dünya da azıcık sevap işleyek yaw :)
-
DecaMeroN bunu yazdı:
-----------------------------
kan görmeye dayanamıyorum bn, o yüzden asla yapamam bunu... canım değerlidir wala... yapanada karışmam içsin... ilk kez duydum böyle birşey aslı varsa birşeyde diyemiyorum :| nasıl bir mantıktır nereden duydun dai bu olayı ilk? kendin düşünüp yapmış olamazsın.. vampirmisin a.k. ? :S
-----------------------------duygularıma tercüman olmuş ...
-
arkadaş haklı. hem eski türkler birbirlerini asal kılıçla öldürmez boğarlarmış. kimse kardeşin,n kanıunı dükemez çünkü kan kutsal sayılır. ve cezası ağırdır. kan içmek bence sapkınlı olabilir tabiki o senin kendi zvkin ayrı. karışmama. ama denildiği gibi içeceğine kızılaya bağışla .
-
Eski türk konusu açılmış kımızı kanla karıştırıp içen çok vardır. Hatta bu kan olayı demişsiniz. Türk inancına göre yere dökülmediği sürece hayvan kanı içilebilir. Bunun güç ve canlılık verdiğine inanılır.
-
eski türklerde kanın kımıza katılıp içildiğini az biraz tarih okuyan arkadaşalar hatırlayacaklardır...
kan kardeşi olucak türkler ilk başta kollarından birer damar keser ve kanlarını kımıza katıp içerlermiş. bazı kavimler kanla hamuru karıştırıp bir tür besleyici ekmek yaparlar. susuz veya aç kalanlar at deve eşek gibi hayvanlarını öldürmeden ilk başta boyunlarından biraz kesip aldıkları kanla hem açlıklarını hemde susuzluklarını giderirler. daha sonra hayvanlarının boyunlarına çamur sıvayıp aynen yola devam....
ama alkolle karıştırmaya gelince en iyisi rakı...........
-
Kleisthenes bunu yazdı:
-----------------------------dinimin gereğini yerine getirerek bir şey söylemek istiyorum :
kuranda okuduğum bi yeri direk yazıyorum :
leş,kan ve domuz eti yemek haramdır!
ben söyleyimde gerisi sana kalmış.şu dünya da azıcık sevap işleyek yaw :)
----------------------------katiliyorum bende, haram yaw...vodka'da haram...:D
-
Chaoser bunu yazdı:
Eski türk konusu açılmış kımızı kanla karıştırıp içen çok vardır. Hatta bu kan olayı demişsiniz. Türk inancına göre yere dökülmediği sürece hayvan kanı içilebilir. Bunun güç ve canlılık verdiğine inanılır.
güc ve canlılık verdigi dogru kanın fazla miktarda ve vahsi hayvan kanı köpek aslan kurt vs vs icdiginde ise vahsilik,,acımasızlık zart zurt verdigini de duymustum.. -
ee o zaman ilk kan partsini ne zamana yapıyoruz kurt adam oalalım hade :D 5-6 tane kurt getirin içelim kanlarını :D
-
efsun bunu yazdı:
ee o zaman ilk kan partsini ne zamana yapıyoruz kurt adam oalalım hade :D 5-6 tane kurt getirin içelim kanlarını :D
-----------------------------Tabiki Cebit Çıkışında :PpPppPpp
-
limon kola meyve suyu warken neden kan kardes psıkopatmısın?