Kangalın Arslanlara Verdiği İnanılmaz Ayar !
-
Beyler Kangal arslanlara ne ayar vermiş öyle ? Söylesen kimse inanmaz buna :)
-
ayar ? "The coil is an incredible setting lions"
-
İzlemiştim bunu.. Eti asan'ın ağzından alıyor.. Aslanları kafa tutuyorlar.. İlginç bir hayvan bu kangallar.. Zaten afreikada çıtalardan sürüleri korusun diye kangalları kullanıyorlar.. Sanırım sesi korkutuyor büyük kedileri..
-
Bi Kangallı Olarak Gurur Duydum vallaha :D
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------
İzlemiştim bunu.. Eti asan'ın ağzından alıyor.. Aslanları kafa tutuyorlar.. İlginç bir hayvan bu kangallar.. Zaten afreikada çıtalardan sürüleri korusun diye kangalları kullanıyorlar.. Sanırım sesi korkutuyor büyük kedileri..
----------------------------- -
oyun yapıyor hayvanlar
-
niye heryerde kurdish kangal yazıyor amk
-
NighT_JudGe bunu yazdı:
Bi Kangallı Olarak Gurur Duydum vallaha :D
-----------------------------hemşo :D
-
AsilKan bunu yazdı:
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------onlara kalsa Atatürk'te kürt. boşver sen onları
-----------------------------aynı cümle de kullanılması bile Atama hakaret..
edit: bide babam sana kangal alayım dedi ben bunu gezdirmeye çıkaramam o beni gezdirir
-
irwa bunu yazdı:
AsilKan bunu yazdı:
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------onlara kalsa Atatürk'te kürt. boşver sen onları
-----------------------------aynı cümle de kullanılması bile Atama hakaret..
edit: bide babam sana kangal alayım dedi ben bunu gezdirmeye çıkaramam o beni gezdirir
-----------------------------:D Bizim bu mahallede maç yaptığımız bir boşluk vardı evden 2 sokak ötede diyeyim :D Kangal görünümlü sibirya kurdu bakışlı pitbull hırçınlığında değişik bir köpek vardı onu maçın ortasında bir salarlardı herkes evlerine :D Köpekten korkuyorum :D
-
hacı kangalın bir pençelik işi var orda, okadarcık ağızıyla aslanın tutabileceği tek yeri ayaklarıdır heralde. dogo argentiono lar ile dağ aslanı avı izlemiştim, 10 tane it indiremedi bir dağ aslanını, birisine bir pençe çaktı, karnı hayvanın neşterle kesilmiş gibi kusursuz bir kesik oldu, uyuşturmadan diktiler. Yani kedigiller de köpeğin dişi geçecek tek hayvan kedidir.