Kangalın Arslanlara Verdiği İnanılmaz Ayar !
-
tasslehoff bunu yazdı:
-----------------------------
Her kangal lafını duyduğumda ölesiye pişman oluyorum ve hayatımın sonuna kadar da bu böyle devam edecek... Lanet olsun...
-----------------------------niye hocam ?
-
CyberAngel bunu yazdı:
1-618-GR bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------618-GR,
Kangalla alıp veremediğin nedir ? :) Küçükken Bir kangal saldırısına falan uğradığını düşünüyorum.Olay çok basit..Kangal gözü kara ve ölümüne kapışabilecek bir hayvan.İyi yetiştirirsen bir değil birden fazla aslanın karşına dikilir.Olay bu.Korkmaz ve kapışır.
@balik_
Hep senin gazlamalarından oluyor hacı bu :| Bak adam benim kangalı kötülediğimi anlamış..
@Cyber
Hocam bari üste yazdıklarımı oku yahu :| Ben tüm hayvanları seviyorum kangal dediğim gibi köpeklerin kralıdır dedim 3-4 kere yazdım bunu, ama kıyaslamanıza tepki verdim ben sadece :))
Köpekse köpek kalsın kediyle kıyaslamayın hiç boşuna olayları bilmiyorsunuz çünkü. Bu videodan gaza gelmeyin
Ben bizzat istanbulda Golden Retriever, ile kangalın tokatlaşarak oynadıklarını gördüm bildiğin kangalı altına alıyordu hemde saf kangal 2 katı golden'ın, alıyordu ısırıyordu vuruyordu kangal yatıyordu falan hiç ısırmıyordu golden'u yani bu biraz iç güdüsel şevkattir, ısırsa öldürür bitiriri.
He bu arada söylim golden dünyanın en sadık köpeğidir nobel ödüllük köpektir sadıklık ve akıl konusunda. Kangaldan cesaretli dicem siz inanmayacaksınız bari hemen hemen kangal kadar cesareti var diyeyim :|
-----------------------------Hoca kediyle kıyaslamayın diyorsunda afrikada sürüleri koruyormuş ama.Buna ne diyorsun ? Askerde mevzimde kangal vardı.Çok gözü kara bir köpekti.Çift zinciri kopartacak kadar güçlüydü.Bir kere dolaşsın diye köye doğru gönderdik önce elinde silah olan çobanı kovalamış sonra sürünün köpeklerine saldırmış kovalamış yetmemiş sürüye dalmış 2 koyun telef etmişti.Koyunların parasınıda biz ödedik kişi başı 5 lira'dan :) Yani demem o ki kediyle kapıştırmıyoruz ama bir caydırıcı tarafı var aslana karşı...
Hacı, dedim ya aslan kirpi yede sataşamaz , yani kirpide caydırır :| + Köpeğin saldırganlığı ile cesareti çok farklı birşey, bir husky çok korkaktır, goldenlar çok uysaldır, ama bazı insanlar var ben kendim gördüm abi adam golden'ı bildiğin vahşi kurt yapmış yanına gidiyorsun üstüne atlıyor sahibi yaklaşma falan dediydi zaten.
Yani yetiştirme çok önemli, o kangal vahşidir, yapar, görüyoruz hemen her zaman pitbull, çocuğa saldırdı, sahibini öldürdü, pitbull 2 çocuğu öldürdü pitbull'un ölüm diskografisi kangalın arama haberinden çoktur belki :D Ama bu onun kangalı deviremeyeceği gerçeğini ortadan kaldırmıyor o kadar vahşetle ünlense bile.
Kangala geldimi tırtlıyor yani..
Tabiki sürü olarak her hayvan baskın gelir, aslana kaplana kurt'a ona buna. Ben bireysel güçten bahsetmiştim zaten, sürü olarak üstün gelmese millet boşuna beslemez kangalı.
Gerçi gördüğüm kangal videoları pit vslerinde :D küçük pitler, türkish bildiğin yani çok farklı pitler gördüm kapışan baba rambo görmedim hiç mesela örnek verim safkan bir amerikan pit şunun gibi.
Bunuda yener o sorun değil sen anlatabildiklerimi anladın mı bilmiyorum :| -
http://www.youtube.com/watch?v=TVKKKF4zgmg&feature=related
esas ayar burda.
abi feci pitbullcuyumdur ama bu kangal başka birşey.bu köpek değil, kurt, aslan, kaplan gibi bir yaratık.Farklı bir hayvan.Köpek kategorisine sokmak yanlış.Pitbull'uda ziker danua yıda.
edit: ayrıca illa kürt köpeği arayacaklarsa dağlara baksınlar çokça mevcut.Keşke köpeklerin gurunun 100 de 1 i olsa onlarda.
-
:D:D:D:D:D Hayvan kangalı maskotu yapmış yeminle, ayar diye şu videoları koyuyorsunuz ya ayar oluyorum :P
Daha birşey demem hacılar bu konu ile ilgili.
Kangal King Kangal First Class Kangal Death Machine Kangal Number one dog.
Aslan , kaplan çıtır çerez :| Kangal bir koyuyor aga aslan pat yerde hurraaa :|
Bildiklerimide unutucam yoksa :P -
:D Bizim bu mahallede maç yaptığımız bir boşluk vardı evden 2 sokak ötede diyeyim :D Kangal görünümlü sibirya kurdu bakışlı pitbull hırçınlığında değişik bir köpek vardı onu maçın ortasında bir salarlardı herkes evlerine :D Köpekten korkuyorum :D
-----------------------------asdnasdasldkaslkdas hocam gülmekten öldüm ya nasıl bir tabir öyle o :D