Kangalın Arslanlara Verdiği İnanılmaz Ayar !
-
AMpul bunu yazdı:
-----------------------------
hacı kangalın bir pençelik işi var orda, okadarcık ağızıyla aslanın tutabileceği tek yeri ayaklarıdır heralde. dogo argentiono lar ile dağ aslanı avı izlemiştim, 10 tane it indiremedi bir dağ aslanını, birisine bir pençe çaktı, karnı hayvanın neşterle kesilmiş gibi kusursuz bir kesik oldu, uyuşturmadan diktiler. Yani kedigiller de köpeğin dişi geçecek tek hayvan kedidir.
-----------------------------işte önemli olan da bu. Kangal nasıl etmişte arslanların gözünü korkutmuş ? Patron benim hepinizi öperim demiş resmen :)
-
Bende bunu anlamıyorum arkadaş tamam anlamıyom değil anlamıyorum yazalım ama ARSLAN ne ya. ASLAN abi bildiğin aslan işte. Arslan diye bir ırk falan varsa bilmem o kadarını...
-
hayvanlar oyun oynuyo ya saçmalık bu...
bi kere ordaki aslanlar uysaldır...hayvanat bahçesinde yetişme felan
-
murdery bunu yazdı:
-----------------------------en kısa zaman bulunduğun ilde hayvanat bahçesi varsa bi gidip aslan yemek yerken elleşir misin? :) :)
-
kangal tehtid olarak algıladığı herşeye karşı durabilen bi hayvan ve bu tehtidin bir canlı olması da gerekmiyor diye okumuştum biyerde
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
murdery bunu yazdı:
-----------------------------en kısa zaman bulunduğun ilde hayvanat bahçesi varsa bi gidip aslan yemek yerken elleşir misin? :) :)
-----------------------------hayvan ruhu başka ... sen aslanın yavrularıyla nasıl oynuyo gördün mü...
-
oynaşıyorlar zaten, birbirine düşman olsalar aynı kafese sokmazlar bu videoda vurgulanmak istenen aslan ile kangalın arkadaş şekilde oynaşarak yaşamalarıdır.
-
japonca bilen biri yok mu yav ? anime hastalari su videoya bi el atsin ne diyo orda adam ? :)
-
Hoca bu ne ki sen bizim sivas kangallarının videolarını izle yaban domuzunu paramparça ediyo. Pitbulu dahi parçalıo. Aslanlara ayarın alasını verio :)
-
oynuyorlar.ayarmış.o aslan bir çaksa kangal yerlerde sürünür